35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdala nawet nie siknela, bo nowy cykl ja zaskoczyl.
Milej niedzieli.
My kontynuujemy koledowanie, a we wtorek w droge do tesciow.
Pozdrawiam.
Bede dzis prasowac.
Wroc. Prasowac. No.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2015, 12:21
Sabina, malgos741, ania.g, efcia, Simba, Bozia3, moremi, anna maria, pierwiastka, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMyślałam ze znowu komórka mi padła i tablet... A tu sie naprawiło
Pieke ciasto czekoladowe dzieci nadciągają.
Dobrego dnia wszystkim,odpoczywajcie jeszczemalgos741, ania.g, efcia, Simba, Sabina, Aasiula, kapturnica, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Ja przytylam 2. I wcale.mnie to nie ucieszyło
Witam sie po swiątecznie.
Maksio ochrzczony.Poczatki w kosciele byly ciezkie ale w rezultacie pacyfikacji przespal wieksza czesc ceremonii budza sie podczas chrztu i robiac wielkie oczy ,ze ktos mu zimna woda polewa łepetyne
Tatus dumny z synka ,ze popoludnie prawie cale przespal pozwalajac swojej mamie posiedziec z goscmi .Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2015, 13:14
Sabina, malgos741, Bozia3, ComeToMeBaby, moremi, gosia7122, Mega, efcia, pierwiastka, ania.g, peppapig, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dla niefejsbukowych zapodaje zdj z chrztu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2015, 20:23
malgos741, Sabina, Bozia3, ComeToMeBaby, Reni, moremi, peppapig, gosia7122, Jastra, Mega, Mimbla, efcia, anna maria, pierwiastka, ania.g, ivf-ivf, Berenika, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja już piernika wcinam bo smaku mi Kapta narobiła
kapturnica, Sabina, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
U mnie kilogram na minusie. Ale nie staję w konkurencji, bo ja gubię po porodzie.
Moja szwagierka schudła niesamowicie, a je dwa obiady dziennie i to duze porcje. Wychodzi jej około 6 posiłków dziennie. Nie je słodyczy, mleka i przetworów (jej córka jest uczulona). Nigdy nie miała takiej figury.kapturnica, peppapig, efcia, Dziobak, satori lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Aasiula wrote:DZien dobry
po świętach
Mimbla ???????
Jutro mam wizytę...
Poza tym jestem w nastroju nieprzysiadalnym od wczoraj.
Męczy mnie to wszystko i dopadł znów kryzys zaufania do gina.Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No i poza tym sama myślałam czy iść czy nie ale w końcu co to zmieni.I tak się czuję jak świnka morska po nieudanych eksperymentach.
Jutro wizytę zacznę od ochrzanu gina,bo jedno zdanie komentarza do bety to chyba troche mało?nawet w wigilijny poranek.
Człowiek się stara być kulturalny - ale tylko dostaje za to po dupie (przepraszam).Wniosek mozna wysnuc ze wiem ze nic nie wiem.
No to nie betuje juz, nie i hu.
A jak jutro będzie czarna dziura na usg to chyba wyjdę z siebie i stanę obok:(. -
nick nieaktualny
-
Mimbla to czekamy z Tobą... i trzymamy kciuki
efcia lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017