35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mimbla wrote:No i poza tym sama myślałam czy iść czy nie ale w końcu co to zmieni.I tak się czuję jak świnka morska po nieudanych eksperymentach.
Jutro wizytę zacznę od ochrzanu gina,bo jedno zdanie komentarza do bety to chyba troche mało?nawet w wigilijny poranek.
Człowiek się stara być kulturalny - ale tylko dostaje za to po dupie (przepraszam).Wniosek mozna wysnuc ze wiem ze nic nie wiem.
No to nie betuje juz, nie i hu.
A jak jutro będzie czarna dziura na usg to chyba wyjdę z siebie i stanę obok:(.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2015, 15:06
-
Mimbla wrote:No i poza tym sama myślałam czy iść czy nie ale w końcu co to zmieni.I tak się czuję jak świnka morska po nieudanych eksperymentach.
Jutro wizytę zacznę od ochrzanu gina,bo jedno zdanie komentarza do bety to chyba troche mało?nawet w wigilijny poranek.
Człowiek się stara być kulturalny - ale tylko dostaje za to po dupie (przepraszam).Wniosek mozna wysnuc ze wiem ze nic nie wiem.
No to nie betuje juz, nie i hu.
A jak jutro będzie czarna dziura na usg to chyba wyjdę z siebie i stanę obok:(.
Gina nie masz co ochrzaniac, bo taki, który by skomentował Twoją bete więcej niz jednym zdaniem nie jest wart uwagi.
Nie ma co ukrywać - na tym etapie ciąża jest, ale równie dobrze może jej nie być, więc lekarze wypowiadają się ostrożnie.
W każdym razie będę siedziała jak na szpilkach i czekała na wiadomości z wizyty.
I jeszcze czekam na Gretke. Czy una sikała chociaż?efcia, Mimbla, Sabina, malgos741, kapturnica, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Kapta OM 19-11.crio 8 -12.
Pierwsza beta jest z 10dpt.
Wydaje mi się ze u invitrowek z tym wiekiem ciazy to bywa różnie.
Nie wiem co może wyjść z jutra,zdaje mi się to bardzo wcześnie.
Dopiero dziś rano odetkala mi się drugą dziurka nosowa,nos mam rozowy(skórę pod nim tez) i maz mnie nazywa Rudolf,najchętniej bym się obrazila na cały świat.
Dziękuję za uwagę.
Poki co lepiej mnie nie wywolujcie tylko piszcie co u Was, na pewno będzie dzieki temu weselej.Odezwe sie na pewno z jakims seksownym raportem jak coś będzie wiadomo. -
U mnie od wczoraj cichy dzień. A powinien być głośny, bo owu. Chciał wczoraj działać, ale ja nie miałam sily ani ochoty. Poza tym nienawidzę zapachu wódy, bo mnie to odrzuca.
Mimbla, malgos741, Sabina, ivf-ivf, Berenika, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja mam gości
Fajnie jest
Już był ksiądz po kolędziejakoś tak bez kolejki przyjechał, bo zawsze zaczynali z innej strony wsi. My w proszku
emocje byly, babcia strasznie to przeżyła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2015, 17:22
malgos741, ivf-ivf, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ja mam jeszcze ciekawiej owu mam w sylwestra i dupa... pracujemy.. a później padniemy...
Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Reni wrote:U mnie od wczoraj cichy dzień. A powinien być głośny, bo owu. Chciał wczoraj działać, ale ja nie miałam sily ani ochoty. Poza tym nienawidzę zapachu wódy, bo mnie to odrzuca.
Jak mąż pije piwo a ja nic alko,to mi nawet to piwo cuchnie.
Aktualnie dojrzewam skasować jutrzejsze wizytę,zamiast tego jechać po utrogestan bo receptę mam ważną jeszcze tylko tydzien.Wyleczyć katar,zluszczyc odstajace skórki z nosa i przyjechać do kliniki 24-25 dpt-z tego co czytam wtedy dopiero powinien być pecherzyk.
Widzicie,nawet nie świadomość tego niższego ostatniego przyrostu mnie smuci, co to że jutro na pecherzyk jest moim zdaniem ze wcześnie.Rozkkiniam, po co się klepać do Krakowa,zarazić katarem inne czekające na korytarzu,i takie tam .No i mój wygląd nie powala.
Jestem okropna,wiem.Ale to mi się wydaje najbardziej racjonalne żeby poczekać.
EchWiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2015, 17:27
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:Ja mam jeszcze ciekawiej owu mam w sylwestra i dupa... pracujemy.. a później padniemy...
jak dla.mnie szok. A mam regularną, w 11dc.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2015, 17:28
malgos741, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
Dowiedziałam się że znajoma, która miała ivf w Artemidzie ma pozytywną betę
Sabina, Mimbla, ivf-ivf, kapturnica, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
Ważne informacje dla mam:
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,19397959,od-stycznia-tysiac-zlotych-na-dziecko-co-miesiac-przez-rok.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_Gazetakapturnica lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Sabina wrote:Może się przesunie? Ja miałam mieć tydzień temu, w weekend, a przyszla we wtorek dopiero
jak dla.mnie szok. A mam regularną, w 11dc.
kariotypy ok
mutacja MTHFR
bry po świętowaniu
nareszcie w domu, rodzice i teście odwiedzeni, obiady z braćmi zaliczone, góry chusteczek zużyte to teraz czas na odpoczynek we własnym fotelu i dochodzenie do siebie
-2 kg na wadze
14dc a ovu tez na świętach
co by tu jeszcze, aaaaa Kapta!!! rodzinka super
Mibla
Gretka sikała???
malgos741, Mimbla, ivf-ivf, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Jestem na patologii ciąży
blizna bolała i nie przechodziło po rozkurczowych. Na ktg zdążyłam podejrzeć że są jakieś akcje skurczowe ale ja czuję tylko tą bliznę. Po usg lekarz nie jest pewien czy ona się nie rozchodzi. Zostawili mnie na obserwacji i dostałam już pierwszą dawkę sterydów na rozwój płuc u Julii. Jutro rano mają być bardziej szczegółowe badania i wtedy albo po drugiej dawce sterydów puszczą mnie do domu albo tu zostanę kij wie na ile. Wściekła jestem że musiałam zostawić takiego maluszka w domu
Tak się zdenerwowałam że ciśnienie skoczyło mi z bardzo niskiego na 150/90.Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypierwiastka wrote:bry po świętowaniu
nareszcie w domu, rodzice i teście odwiedzeni, obiady z braćmi zaliczone, góry chusteczek zużyte to teraz czas na odpoczynek we własnym fotelu i dochodzenie do siebie
-2 kg na wadze
14dc a ovu tez na świętach
co by tu jeszcze, aaaaa Kapta!!! rodzinka super
Mibla
Gretka sikała???Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2015, 17:59
malgos741, ania.g lubią tę wiadomość