35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry!
Pewnie to znacie, ale Wam i tak wkleję:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b74609a94a99.jpg
efcia, SolarPolar, malgos741, Sabina, moremi, satori, Simba, Mega, kapturnica, Reni, ComeToMeBaby, pierwiastka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziś dzień z pogodynka? U mnie 27, słońce lekko za chmurkami, więc nie piecze. Wróciłam właśnie z córką z aquafit ( codziennie chodzę!), chłopaki spia, zaraz lanczyk i maly szoping na mieście. Potem chłop ma turniej w bilarda a dziewczętawieczorem koncert Queen Tribute. Bedziem śpiewać.
Mamy chytry plan, żeby jutro nie wyjechać. Przykuwamy się do łóżka w apartamencie i zostajemy jeszcze tydzień!efcia, SolarPolar, malgos741, caffe, Sabina, moremi, satori, Simba, Mega, Bozia3, ComeToMeBaby, pierwiastka, Berenika, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Jak tam brzuchy przejedzone
Do nas wpadł chrzestny Marcela i postanowiliśmy zrobić pizze dla odmianysiedzi już w piekarniku a ja mam język do pasa.
Miłego dalszego świętowania
p.s. oczywiście nie chrzestny siedzi w piekarniku tylko pizzaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2015, 15:11
Sabina, malgos741, Dziobak, moremi, satori, efcia, Simba, kapturnica, Bozia3, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyania.g wrote:Dzień dobry
Jak tam brzuchy przejedzone
Do nas wpadł chrzestny Marcela i postanowiliśmy zrobić pizze dla odmianysiedzi już w piekarniku a ja mam język do pasa.
Miłego dalszego świętowania
p.s. oczywiście nie chrzestny siedzi w piekarniku tylko pizza
Ja przejedzona. Uszka konczylismy. Uffffmalgos741, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
A ja dopiero idę do mamy się najeść
Sabina, Mimbla lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
SolarPolar wrote:Nic pod choiinke nie dostalam wiec mam nadzieje ze choc olowek?
Efcia, chrzest wygląda trochę inaczej, bo zgodnie z tradycją jest na plebanii, czy w innej sali poza cerkwią (zazwyczaj). Bywa, że jest w domu (starszą chrzesniaczke tak chrzciliśmy). W samym chrzcie biorą udział tylko rodzice chrzestni, dziecko i ksiądz. Nie ma widowni i nie ma mszy. Od razu jest też bierzmowanie.
Goście dopiero zjawiają się na imprezie.
Mimbla, jak beta?ania.g, Sabina, satori, efcia, kapturnica, Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZ siostrzenica wszystko w porzadku. Zaczela juz przybierac po niewielkim spadku wagi i jesli po jutrzejszym badaniu bioderek bedzie wszystko w porzadku, to jest szansa ze jutro wyjda!
Ale naprawde jest malenka...Sabina, satori, efcia, ania.g, kapturnica, moremi, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Morcia bardzo podoba mi sie taka ceremonia, tak powinno być i u nas, ciekawa jestem co by mi odpowiedzial ksiadz jak bym go poprosila o taki chrzest
Bry
Swieta to naprawde magiczny czas - w 2 dni mozna przytyć 4kgSabina, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość