35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
gretka wrote:niby popoludniu, ale kto wie o ktorej.....
życzę ci, żebyś zrobiła takie duże oczy ze zdziwienia nad pozytywną wysokością bety jak twoja sowa w awatarzeWiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 14:14
BISCA, gretka, efcia, beates, Mimbla, Alis, Aasiula, malgos741, paszczakin, satori lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:no ok, to czekamy
życzę ci, żebyś zrobiła takie duże oczy ze zdziwienia nad pozytywną wysokością bety jak twoja sowa w awatarze
Pieknie powiedziane. Tez Ci tego zycze !efcia, ComeToMeBaby, Mimbla, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Dzieki
Pojadlam pysznego rosolku w Polsce i barszczu i uszek. I w ogole same polskie tradycyjne jedznie. Nawet udalo mi sie przytargac troche swojskiego makaronu. Na rosol bedzie jak znalazl
Siostra zrobila przyjecie po chrzcie w fajnej knajpce, gdzie mozna wynajc 2-gie pietro z jedna sala i ogromnym stolem. Na okazje rodzinna super sprawa. Jedzenie tez super. Byl bialy zur w chlebie miedzy innymi. Rewelacja.
Dobra, przestaje o jedzeniu
o jedzeniu zawsze i wszedzie
zazdroszcze ci tej jagnieciny, ja raz jadlam i sie zrazilam - takiej podeszwy nie jadlam chyba nigdy w zyciu, ale jak trafi mi sie jagnie to sprobuje z twojego przepisu -
efcia wrote:o jedzeniu zawsze i wszedzie
zazdroszcze ci tej jagnieciny, ja raz jadlam i sie zrazilam - takiej podeszwy nie jadlam chyba nigdy w zyciu, ale jak trafi mi sie jagnie to sprobuje z twojego przepisu
Ok, tym bardziej, ze bardzo, bardzo latwe w przygotowaniu. Malo pracy przy tymefcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyefcia wrote:o jedzeniu zawsze i wszedzie
zazdroszcze ci tej jagnieciny, ja raz jadlam i sie zrazilam - takiej podeszwy nie jadlam chyba nigdy w zyciu, ale jak trafi mi sie jagnie to sprobuje z twojego przepisuefcia lubi tę wiadomość
-
Gretka to czekamy razem z Toba. Powiem Ci tyle,ze mi test 2dni po drugim wyszedl jasniejszy tj w 16dniu po ovu od tego w14tym i byłam zasrana ,że cos nie tak.A nastepnego dnia beta pieknie przyrosla.I tego Ci zycze na koniec roku wlasnie takiego prezenciora
BISCA, Sabina, gretka, sandra80, efcia, malgos741, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:...
Za każdym razem, gdy czytam o spadku bety, poronieniu wracają emocje. Dziewczyny, wiem co czujecie i boli mnie to ogromnie. To nie tak miało być.
Nie będę oszukiwać - za każdym razem, gdy ktoś poruszy temat moich poronień mam łzy w oczach. Może kiedyś przestanie mnie to aż tak ruszać, ale to jeszcze nie ten czas. Chociaż i tak podchodze do tego znacznie spokojniej niż kiedyś.
Mimbla, masz rację - można było się domyślić. Tyle że człowiek jest tak dziwnie skonstruowany, że wierzy w cuda. I ja wierzę, że jeden z takich cudów przypadnie Wam w udziale. Życzę Wam tego w nadchodzącym roku.
Mimbla i Jastra, jestem z Wami myślami.
I mimo to życzę dobrej nocy.
Mimbli, Jastra jak widzicie i ja i Moremi doczekaliśmy sie spełnienia. Wierze ze te zle chwile zostaną wam wynagrodzone
Witam sie,
Mam nadzieje ze to ostatnie takie kiepskie wieści na owu
BISCA, kapturnica, Sabina, efcia, malgos741, Bozia3, ania.g, Mega, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Jestem, odkopuje sie po powrocie- nawet nie mialam czasu zajrzec. Dotarly do mnnie tylko smutne wiesci- Mimbla, Jastra
Tak bardzo mi przykro, najgorzej, jak nadzieja zostaje odebrana. Ale wielu dziewczynom udalo sie tu zajsc zaraz po takich smutnych wydarzeniach, wiec moze ja wnioskuje za takim rozwiazniem..
Reni- dziekuje za piekne zyczenia. Mi sie tam latwo je czytalo, chybam jakas dziwna
Morcia, dziecki piekne za fraka! jaki fart normalnie- wczoraj odebralam, a to byl ostatni dzien, dzis juz by go Ci odeslali!
Asiula- dzieki za rekomendacje kawy- wanilowo orzechowa jest boska, marzenie!
-
Aasiula wrote:hmmm a kopnac cie w zaddddd
Jak to ???
no, bredzi nie?
opiła się czego czy nawdychała, ciśniemy Ją od rańca ale przyznać się nie chaczuAasiula, efcia, Sabina lubią tę wiadomość