35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
efcia wrote:Bisca milo cie widzieć, szkoda ze tylko na zdjeciu
sliczna z ciebie dziewczyna, a Adaś pasuje ci bardzo, mam nadzieje ze juz niedługo pochwalisz sie takim zdjeciem tulac swoje dziecie
było jakieś zdjęcie?
poproszę replay, chciałbym Was zobaczyćMimbla, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:No. Ze nie tracisz humoru i nadal walczysz. No.
bo życie jest za krótkie, żeby siedzieć i lamentować
trzeba cieszyć się każdym dniem i tym co mamy
pewnie, że przykro, że nie wychodzi i smutno jak innym się nie udaje, ale staram się tego nie rozpamiętywać
trzeba odganiać złe myśli
unikam zbiorowych histerii, bo nie chcę pogrążać się w czarnej dziurze
dlatego jak zaczynacie opłakiwać czyjeś niepowodzenia i tak bardzo roztrząsacie to i zaczynacie pocieszać, tulić i zapewniać, że następnym razem się uda, to ja wycofuję się. Takie zachowania tylko potęgują smutek i żal.
Nie to, że jestem nieczuła czy mam gdzieś innych..nie, to nie o to chodzi. Nie chcę tylko marnować czasu na zbędne żale. Pewnie kiedyś przyjdzie na to pora np. kiedy nigdy mi się nie uda i dopadnie mnie menoivf-ivf, Sabina, moremi, Magda*, BISCA, kapturnica, efcia, gretka, Dziobak, macduska, Aasiula, pierwiastka, Bozia3, ania.g, Mega, paszczakin, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Skoro już tak żywo dyskutujemy
to mam pytanie? Co szykujcie na Sylwka? My tradycyjnie zostajemy w dużym pokoju i z checia bym cos uczynila pysznego
jakies pomysly? Np na salatke?
a ja w sylwka grilla robię jak coś to zapraszamefcia, ComeToMeBaby, beates lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Skoro już tak żywo dyskutujemy
to mam pytanie? Co szykujcie na Sylwka? My tradycyjnie zostajemy w dużym pokoju i z checia bym cos uczynila pysznego
jakies pomysly? Np na salatke?
my robimy ognisko
kiełba z patyka styknie
do tego grzane wino w termosiei gitarra
Mimbla, BISCA, moremi, Sabina, efcia, Dziobak, ComeToMeBaby, sandra80, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Paszcza, ja już na szpilkach siedziałam
To Adaś jak na trzeciego blizniaka przystało będzie mógł przywitać Nowy Rok we fraku
A ja właśnie wbiłam się w spodnie sprzed ciąży. Tylko wałek skóry mi wystaje znad paska
Młody dał mi w nocy popalić i z krótkimi kilkunastominutowymi przerwami na dżemki nie spał do 6jestem padnięta, a jeszcze tyle roboty mam.
BISCA, Sabina, kapturnica, efcia, Reni, Dziobak, ComeToMeBaby, Aasiula, pierwiastka, Bozia3, ania.g, paszczakin, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Simba, dorzucam się z życzeniami dla Twoich małych, żeby im się marzenia spełniły i zdrowe były, (także, a może zwłaszcza - po zjedzeniu tych dwóch tortów) ...
Reni, podobają mi się Twoje plany Sylwestrowe. Kiełbaski tylko nie przypal sobie za bardzo bo czarna skórka już nie jest zdrowa.
Ja z ogniska najbardziej w dzieciństwie lubiłam pieczone ziemniaki... bardzo miło wspominam.
BISCA, efcia, Reni, Magda*, ComeToMeBaby, Aasiula, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Paszcza, ja już na szpilkach siedziałam
To Adaś jak na trzeciego blizniaka przystało będzie mógł przywitać Nowy Rok we fraku
A ja właśnie wbiłam się w spodnie sprzed ciąży. Tylko wałek skóry mi wystaje znad paska
Młody dał mi w nocy popalić i z krótkimi kilkunastominutowymi przerwami na dżemki nie spał do 6jestem padnięta, a jeszcze tyle roboty mam.
dżemki?
takie małe dżemy, masz na myśli, prawda?))
Ołówek dla mnie !!!moremi, ivf-ivf, Sabina, BISCA, kapturnica, efcia, Reni, ComeToMeBaby, sandra80, paszczakin, pierwiastka, Bozia3, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
My idziemy do przyjaciol. Zawsze w tym samym gronie i jeden z nich ma urodziny 31/12, wiec zawsze jest balanga.
W tym roku na stole bedzie jegniecina "7-godzinna". Sama juz kiedys robilam. Mieso sie piecze w niskiej temp. przez 7 godzin. Rozplywa sie w ustach. Drugo nazwa tego dania jest "jagniecina z lyzki" bo jest tak miekka, ze sie naklada lyzka a nie nozem. Juz mi slinka cieknieSabina, efcia, ComeToMeBaby, Mimbla, beates, Aasiula, pierwiastka, paszczakin, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mimbla wrote:dżemki?
takie małe dżemy, masz na myśli, prawda?))
Ołówek dla mnie !!!
Brawo Tygdybym miala uprawnienia, to dostalabyś słoneczko, ale niestety u mnie tylko ołówki.
I nie poprawię. Zostawiam ku pamięciBISCA, Sabina, kapturnica, efcia, ComeToMeBaby, Mimbla, beates, Aasiula, pierwiastka, Bozia3, paszczakin, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
A ja "mebluje" moja przerwe na lancz placeniem mandatow. 2 piekne okazy czekaly na mnie w biurze. Chyba Mikolaj uznal, ze nie bylam grzeczna w tym roku i zafundowal mi taki prezent. Wolalabym rozge. Po staremu
moremi, efcia, Dziobak, beates, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Paszcza, ja już na szpilkach siedziałam
moremi, BISCA, efcia, ComeToMeBaby, Mimbla, sandra80 lubią tę wiadomość
gretka