X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    Bisca milo cie widzieć, szkoda ze tylko na zdjeciu
    sliczna z ciebie dziewczyna, a Adaś pasuje ci bardzo, mam nadzieje ze juz niedługo pochwalisz sie takim zdjeciem tulac swoje dziecie :-)

było jakieś zdjęcie?
    poproszę replay, chciałbym Was zobaczyć :)

Mimbla, pierwiastka lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ale o co cho? bo chyba nie łapię?
    No. Ze nie tracisz humoru i nadal walczysz. No.

BISCA, Reni, moremi, efcia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszcza o tym mleku pisalas ?? http://www.ceneo.pl/16356304

paszczakin lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • beates Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Dobra spadam do roboty a po robocie do kina na Gwiezdne wojny :) będę w domu o 23ej..

My tez dzisiaj na Gwiezde wojny się wybieramy :)

BISCA, efcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skoro już tak żywo dyskutujemy ;) to mam pytanie? Co szykujcie na Sylwka? My tradycyjnie zostajemy w dużym pokoju i z checia bym cos uczynila pysznego ;) jakies pomysly? Np na salatke? :)

moremi, efcia, Dziobak, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    No. Ze nie tracisz humoru i nadal walczysz. No.

bo życie jest za krótkie, żeby siedzieć i lamentować
    trzeba cieszyć się każdym dniem i tym co mamy

pewnie, że przykro, że nie wychodzi i smutno jak innym się nie udaje, ale staram się tego nie rozpamiętywać
    trzeba odganiać złe myśli

unikam zbiorowych histerii, bo nie chcę pogrążać się w czarnej dziurze
    dlatego jak zaczynacie opłakiwać czyjeś niepowodzenia i tak bardzo roztrząsacie to i zaczynacie pocieszać, tulić i zapewniać, że następnym razem się uda, to ja wycofuję się. Takie zachowania tylko potęgują smutek i żal.

Nie to, że jestem nieczuła czy mam gdzieś innych..nie, to nie o to chodzi. Nie chcę tylko marnować czasu na zbędne żale. Pewnie kiedyś przyjdzie na to pora np. kiedy nigdy mi się nie uda i dopadnie mnie meno

ivf-ivf, Sabina, moremi, Magda*, BISCA, kapturnica, efcia, gretka, Dziobak, macduska, Aasiula, pierwiastka, Bozia3, ania.g, Mega, paszczakin, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • beates Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta, ale juz duzy Twój synek w avatarze

Reni, kapturnica, efcia lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beates wrote:
    Kapta, ale juz duzy Twój synek w avatarze

dzieciaki w oczach rosną
    szczególnie takie maluchy :-)

moremi, kapturnica, efcia, beates lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Skoro już tak żywo dyskutujemy ;) to mam pytanie? Co szykujcie na Sylwka? My tradycyjnie zostajemy w dużym pokoju i z checia bym cos uczynila pysznego ;) jakies pomysly? Np na salatke? :)

a ja w sylwka grilla robię jak coś to zapraszam ;)

efcia, ComeToMeBaby, beates lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Reni w końcu coś więcej napisałaś ;) bo ostatnio to tylko polslowkami ;)

Co nie.zmienia faktu ze bardzo cenię Twoje poczucie humoru :)

Reni, BISCA, kapturnica, efcia, Bozia3, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:

my robimy ognisko
    kiełba z patyka styknie
    do tego grzane wino w termosie ;-) i gitarra

Mimbla, BISCA, moremi, Sabina, efcia, Dziobak, ComeToMeBaby, sandra80, Aasiula lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszcza, ja już na szpilkach siedziałam :)
    To Adaś jak na trzeciego blizniaka przystało będzie mógł przywitać Nowy Rok we fraku ;)

A ja właśnie wbiłam się w spodnie sprzed ciąży. Tylko wałek skóry mi wystaje znad paska ;)

Młody dał mi w nocy popalić i z krótkimi kilkunastominutowymi przerwami na dżemki nie spał do 6 O.o jestem padnięta, a jeszcze tyle roboty mam.

BISCA, Sabina, kapturnica, efcia, Reni, Dziobak, ComeToMeBaby, Aasiula, pierwiastka, Bozia3, ania.g, paszczakin, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Mimbla Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba, dorzucam się z życzeniami dla Twoich małych, żeby im się marzenia spełniły i zdrowe były, (także, a może zwłaszcza - po zjedzeniu tych dwóch tortów) ...

Reni, podobają mi się Twoje plany Sylwestrowe. Kiełbaski tylko nie przypal sobie za bardzo bo czarna skórka już nie jest zdrowa.
    Ja z ogniska najbardziej w dzieciństwie lubiłam pieczone ziemniaki... bardzo miło wspominam.

BISCA, efcia, Reni, Magda*, ComeToMeBaby, Aasiula, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość

35+, czynnik męski uwarunkowany genetycznie. 3 x IVF (12.2014, 04.2015, 02.2016)
    d51054bc0b.png
  • Mimbla Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    To Adaś jak na trzeciego blizniaka przystało będzie mógł przywitać Nowy Rok we fraku ;)

A ja właśnie wbiłam się w spodnie sprzed ciąży. Tylko wałek skóry mi wystaje znad paska ;)

Młody dał mi w nocy popalić i z krótkimi kilkunastominutowymi przerwami na dżemki nie spał do 6 O.o jestem padnięta, a jeszcze tyle roboty mam.

dżemki?

takie małe dżemy, masz na myśli, prawda? :)))

Ołówek dla mnie !!!

moremi, ivf-ivf, Sabina, BISCA, kapturnica, efcia, Reni, ComeToMeBaby, sandra80, paszczakin, pierwiastka, Bozia3, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość

35+, czynnik męski uwarunkowany genetycznie. 3 x IVF (12.2014, 04.2015, 02.2016)
    d51054bc0b.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My idziemy do przyjaciol. Zawsze w tym samym gronie i jeden z nich ma urodziny 31/12, wiec zawsze jest balanga.
    W tym roku na stole bedzie jegniecina "7-godzinna". Sama juz kiedys robilam. Mieso sie piecze w niskiej temp. przez 7 godzin. Rozplywa sie w ustach. Drugo nazwa tego dania jest "jagniecina z lyzki" bo jest tak miekka, ze sie naklada lyzka a nie nozem. Juz mi slinka cieknie :)

Sabina, efcia, ComeToMeBaby, Mimbla, beates, Aasiula, pierwiastka, paszczakin, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla wrote:
    dżemki?

Ołówek dla mnie !!!

Na kark tego zmecznia damy ;)

efcia, Mimbla lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla wrote:
    dżemki?

Ołówek dla mnie !!!
    No patrz jak mi się przez brak snu slownik zepsuł :-D
    Brawo Ty :-) gdybym miala uprawnienia, to dostalabyś słoneczko, ale niestety u mnie tylko ołówki.
    I nie poprawię. Zostawiam ku pamięci :-D

BISCA, Sabina, kapturnica, efcia, ComeToMeBaby, Mimbla, beates, Aasiula, pierwiastka, Bozia3, paszczakin, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja "mebluje" moja przerwe na lancz placeniem mandatow. 2 piekne okazy czekaly na mnie w biurze. Chyba Mikolaj uznal, ze nie bylam grzeczna w tym roku i zafundowal mi taki prezent. Wolalabym rozge. Po staremu ;)

moremi, efcia, Dziobak, beates, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • gretka Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:

podajesz malemu dzem?????

moremi, BISCA, efcia, ComeToMeBaby, Mimbla, sandra80 lubią tę wiadomość

gretka
  • gretka Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, wrocilam do cywilizacji, czekam na bete aczkolwiek bez przekonania....

Sabina, efcia, Reni, ComeToMeBaby, moremi, sandra80, Aasiula, pierwiastka, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość

gretka
‹‹ 12758 12759 12760 12761 12762 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ