35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
efcia wrote:Sabina co ty bredzisz, od rana wyprasowana chodzisz
czy coś bralas
jaka zdradzona????
im dziecko starsze tym wiecej rozumie i jeszcze pomoże
przepedz te myśli i to jak najszybciej
O to,to... między moim najstarszym,a najmłodszą jest 8 lat i nikt harakiri nie popełnił
Dzień dobry.Sabina, Bozia3, efcia, moremi, Dziobak, Magdala, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Witam sie poswiatecznie
Roleksikom buziaki i duuuuuuzo radosci
My wrocilismy z Polski przedwczoraj. Smutno bylo rozstac sie z rodzina. Nigdy nie udaje mi sie opanowac lez przy pozegnaniach.
Zajrzlam do Was wczoraj , ale jak doczytalam o Mimbli i Jaskrze to mi sie odechcialao pisac cokolwiek.
Pozdrowienia z pracySabina, pierwiastka, malgos741, ComeToMeBaby, Bozia3, efcia, moremi, Dziobak, Magdala, Magda*, beates, Mimbla, Aasiula, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Jestem, odkopuje sie po powrocie- nawet nie mialam czasu zajrzec. Dotarly do mnnie tylko smutne wiesci- Mimbla, Jastra
Tak bardzo mi przykro, najgorzej, jak nadzieja zostaje odebrana. Ale wielu dziewczynom udalo sie tu zajsc zaraz po takich smutnych wydarzeniach, wiec moze ja wnioskuje za takim rozwiazniem..
Reni- dziekuje za piekne zyczenia. Mi sie tam latwo je czytalo, chybam jakas dziwna
Morcia, dziecki piekne za fraka! jaki fart normalnie- wczoraj odebralam, a to byl ostatni dzien, dzis juz by go Ci odeslali!
Asiula- dzieki za rekomendacje kawy- wanilowo orzechowa jest boska, marzenie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 10:25
malgos741, Sabina, Reni, efcia, moremi, Magdala, kapturnica, Mimbla, Aasiula, ania.g, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dobra spadam do roboty a po robocie do kina na Gwiezdne wojny
będę w domu o 23ej..
BISCA, beates lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
kapturnica wrote:Mam taki zamiar wprowadzic w tej sytuacji kaszke a2tygodnie.
Dziewczyny jak to jest przy tym mieszanym karmieniu?Jak podajecie butle to odciagalyscie pokarm wtedy ???Bo zastanawiam sie jeszcze nad tym by dawac cycka a dokarmiac butelka?Nie wiem jakie lepsze rozwiazanie
Kaptu, ja tam ekspert nie jestem, ale tez u mnie nie bylo przeciwwskazan na cycek+butla mm. Najpierw ile sie dalo z cycka, potem dopchniecie mm. A pozniej za 2h sie oddsysalam, bo mlody nie chcial jeszcze jesc. I nastepne bylo cycek i moje z butli..
Dla mnie to byla jakas masakra, az mi w koncu pediatra zalecila przestac dreczyc siebie i dziecko.
Ja bym sprobowala dokarmiac zwyklym mm, jesli chcesz dokarmiac..
Te alergiczne sa ohydne.. Hippa zwyklego dajmoremi, efcia, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
a mnie dziś odwiedza koleżanka, wieki się nie widziałyśmy więc ciekawa jest nowej chaty i nowych wieści i tak sobie myślę że chyba moje jajo będzie pijane w tym cyklu to może nie będzie protestowało na chłopaków
Sabina, BISCA, efcia, moremi, beates, Mimbla, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualnysandra80 wrote:nie żartuj, co?
ja też się tyle staram, wieczna kuźwa staraczka, może książkę jaką napiszemy?
coś w stylu" jak się starać i nie zwariować"Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 11:12
efcia, Magdala, kapturnica, ComeToMeBaby, beates, macduska, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bisca milo cie widzieć, szkoda ze tylko na zdjeciu
sliczna z ciebie dziewczyna, a Adaś pasuje ci bardzo, mam nadzieje ze juz niedługo pochwalisz sie takim zdjeciem tulac swoje dziecieBISCA, beates, moremi, Aasiula, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Drugi pomysl
Paszczak świetne torty piecze. Zadzwoń
yy, wlasnie, miala, no ale jak Simba pisze, ze 2 juz piekla wczoraj, to moze ja nie bede przed szereg..
poza tym wszytkie mowily, ze na pierwsze urodziny to dzieci i tak nie kumaja ciast i okazji, wiec..
i jeszcze sie nie odgrzebalam po powrocie..
przeszly wymowki?
http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/beg-onion-head-emoticon.gifBISCA, moremi, Aasiula, Bozia3, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba to jak Twixy mają rooooo....to kiedy wracasz po następne?? Tym razem dziewuchi
czy może jednak zmieniłaś zdanie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 11:24
moremi, Bozia3, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:Bisca milo cie widzieć, szkoda ze tylko na zdjeciu
sliczna z ciebie dziewczyna, a Adaś pasuje ci bardzo, mam nadzieje ze juz niedługo pochwalisz sie takim zdjeciem tulac swoje dziecie
Dziekuje za mily komplement. A o zdjecie z moim maluchem, no robie co mogeefcia, Magda*, paszczakin, moremi, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Hej Paszczaku, jak tam droga ? Mam nadzieje, ze OK.
Milo bylo poznac Ciebie i "bulkowego" Adasia
Droga tym razem pieknie! Adas chyba tez był szczesliwy, ze do domu wraca, wiec nawet na koniec tych nieszczesnych 14h sprzedawał usmiechy. Moze dlatego, ze bulki starczylo do konca podrozy, tka wielka
Mi tez bylo bardzo milo Was poznac- szkoda, ze tak szybko musielismy sie zmyc, no ale droga sie swoimi prawami rzadzi.. Pakowalismy cale towarzycho kilka godzin i poszlo niezle, tylko nowa Adasiowa fura sie nie zmiescila..efcia, kapturnica, moremi, Mimbla, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry wszystkim.Gorące życzenia dla naszych Twixiakow.Niech zdrowo rosna i daja swoim rodzicom wiele radości i zadowolenia 100lat chłopaki!!!!
Paszczulek sprobuje moze tego mleka hipp za pare dni a dzis wymyslilam ,ze kupie kleik ryzowy i na moim mleku dam mu sprobowac.Moze sie do tego przekona ???Maly kocha cycki i nie chce rezygnowac z karmienia go.Tym bardziej ,ze pokarmu jest dosc bo on drugiego cycka rzadko kiedy chce jednorazowo przy karmieniu tez ssac.D;atego tym bardziej nie jarze czemu waga mu stanęła a on urósł i ładnie sie rozwija.paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość