35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam i ja
Piękny dzień od samego rana
I nas mróz, chyba zima idzie
No i święto mamy100 lat dla naszych Rolexow
Simba niech Wam chlopaki zdrowo rosną, same radości przynoszą
wszystkiego najlepszego dla nich
usciskaj ich ode mnie
ania.g, Aasiula, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:Idę spać... Jak można ot tak sobie chłopca zmienić w dziewczynkę! nie mogę się przyzwyczaić... A za miesiąc, jak już imię wybiorę, to się pewnie dowiem, że jednak chłopiec...
teraz się śmieją że mamy w rodzinie czarownicę, może u cię podobnieAlis, moremi, Magdala lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Simba wrote:Dobry wieczór.
Kto chętny do upieczenia dwoch tortów?
Eh....
To ja sie moze napije dla kurażu
ale odbiór tylko osobisty bo kurier mógł by samo pudełko dowieźćSabina, Simba, moremi, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:A kiedy sika Sandra?
Sikałam wczoraj i negatyw niestety, no ale może za wcześnie było, siknę jutro, żeby wiedzieć czy mogę się w Sylwka zaprasować na sztywno, a może lepiej dziś betę zrobić po pracy? Musi się cholera udać niedługo, bo mój synek już się coraz częściej dopytuje o dzidziusia. No jak tam na górze moich próśb nie słuchają, to może dziecka wysłuchają, co? Dziś rano mały mnie pyta kiedy będę miała dzidziusia w brzuchu, bo on by chciał brata-Ignasia(jego najlepszy kolega w przedszkolu tak ma na imię).
Alis, Sabina, moremi, efcia, kapturnica, beates, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Krzątałam się dziś po kuchni w koszuli nocnej. Młoda przyszła, zajrzała pod koszulę, sprawdziła, że pod spodem nic nie ma i za chwilę przyniosła mi swoje spodenki do ubrania... Jak te dzieci się szybko rozwijają
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 09:07
Sabina, pierwiastka, ComeToMeBaby, Bozia3, BISCA, moremi, efcia, paszczakin, Magdala, kapturnica, beates, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
pierwiastka wrote:u mojej szwagierki też miał być chuopak ale ich córka chciała tylko siostrę i co się okazało na kolejnym usg? że jednak dziewucha będzie
teraz się śmieją że mamy w rodzinie czarownicę, może u cię podobnie
Tylko kto by miał czarować? Młoda za młoda jest, bo ma rok i 5 miesięcy. Tłumaczyłam jej o dzidziusiu w brzuchu, ale nie kuma. A mąż jakby mógł to by chłopczyka wyczarował... Ma teraz miesiąc do kolejnej kontroli. Niech czaruje. Mi bez różnicy, ale chciałabym już jakoś osobowo młode w brzuchu traktować, a bez płci mi nie wychodzi.pierwiastka, ComeToMeBaby, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dzień dobry (mam nadzieję)
Rolexy życzę Wam, żebyście zawsze były szczęśliwe, uśmiechnięte i radosne, dużo dzieciowych przyjaciół, no i cobyście zawsze były zdrowe i rumianeSabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysandra80 wrote:Sikałam wczoraj i negatyw niestety, no ale może za wcześnie było, siknę jutro, żeby wiedzieć czy mogę się w Sylwka zaprasować na sztywno, a może lepiej dziś betę zrobić po pracy? Musi się cholera udać niedługo, bo mój synek już się coraz częściej dopytuje o dzidziusia. No jak tam na górze moich próśb nie słuchają, to może dziecka wysłuchają, co? Dziś rano mały mnie pyta kiedy będę miała dzidziusia w brzuchu, bo on by chciał brata-Ignasia(jego najlepszy kolega w przedszkolu tak ma na imię).
pomysł z beta dobry, będziesz wiedzieć co i jak:)
Moja już nie gada o rodzenstwie. Odpuszczono mimogę rezygnować z czystym sumieniem
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Alis wrote:Tylko kto by miał czarować? Młoda za młoda jest, bo ma rok i 5 miesięcy. Tłumaczyłam jej o dzidziusiu w brzuchu, ale nie kuma. A mąż jakby mógł to by chłopczyka wyczarował... Ma teraz miesiąc do kolejnej kontroli. Niech czaruje. Mi bez różnicy, ale chciałabym już jakoś osobowo młode w brzuchu traktować, a bez płci mi nie wychodzi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 09:18
Alis lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Witam się z rana
Wszystkiego najlepszego dla twixów
Sabinka ja ci zrezygnuję nawet o tym nie myśl...Alis, Sabina, efcia, Magdala lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017