35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziobak wrote:205? Znaczy ktos przyszedl bez pary??
ps Dziobak przyjdzie... na SylwestraWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 22:30
Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Idę spać... Jak można ot tak sobie chłopca zmienić w dziewczynkę! nie mogę się przyzwyczaić... A za miesiąc, jak już imię wybiorę, to się pewnie dowiem, że jednak chłopiec...
malgos741, dorbie, Bozia3, caffe, Magdala, Pippa, peppapig, moremi, ania.g, pierwiastka, kapturnica, efcia, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Alis co ma być to będzie..
ivf-ivf, dorbie, Alis, Mimbla, moremi lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
ja się melduję tylko z doskoku, bo wa mać na nic nie mam czasu....po tygodniu bycia bez pralki - teraz nic innego nie robię, tylko piorę i nadrabiam zaległosći.....na dodatek wyjeżdżamy w czwartek na 4 dni do Piwnicznej...muszę spakowac całe towarzystwo, upiekłam już pasztet, zrobiłam sos tatarski i miodownik. Jutro robię drożdżowe pierożki posypane czarnuszką i upieczone w piekarniku - jedne z kapustą i grzybami, drugie ze szpinakiem, czosnkiem i fetą...żeby chociaż jakaś zima była tam.....
caffe, Dziobak, malgos741, Mimbla, Sabina, ComeToMeBaby, ivf-ivf, Magdala, Pippa, peppapig, moremi, SolarPolar, pierwiastka, Aasiula, Simba, efcia, Lucky, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Bozia, zimy to chyba nie ma nigdzie w polskich gorach. Ale zarcie macie, alko sie pewnie jakies znajdzie - przezyjecie jakos!
hehe aż się boję co to będzie na tym wyjeździe....żeby nam dziecka nie poginęły...czy jak to się tam po góralsku mówi...
malgos741, Dziobak, Mimbla, Pippa, moremi, Aasiula, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dobra ja spadam do łoża .. padam na pysk .. dobrej nocki
Aasiula lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Dziewczyny, pomieszało mi się we łbie z tego smutku. Już prostuje. W marcu bylam we wczesnej ciąży i nie poznalam płci. To we wrześniu 2014 straciłam dziewczynkę.
Nie dawało mi to spokoju.
My juz na miejscu. Jeszcze po drodze siostrę odwiedziliśmy.
Glodna jestem nie wiem czy wytrzymam do śniadania.
Ale moge juz życzyć Twixom. Zdrowia i szczęścia ♡ ♡ ♡moremi, Bozia3, Simba, efcia, Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyBozia3 wrote:a właśnie...zapomniałam o alko...pół godziny dziś zlewałam do butelek cytrynówkę..
hehe aż się boję co to będzie na tym wyjeździe....żeby nam dziecka nie poginęły...czy jak to się tam po góralsku mówi...
Bozia3 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Uściski i buziaki dla Simbowych Twixów
A ja już ulokowana na kanapie z kawą. Przez najbliższe dwa tyg to będzie moje stałe miejsce. Dziś moja pomoc jedzie do domu na 10 dni ale przez ten czas będzie moja mama. Dobrze że to już końcówka bo mam już serdecznie dosyć tego chuchania i dmuchania na siebie.
Miłego wiedźmySabina, Aasiula, Simba, efcia, moremi, Magdala, Lucky, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4