35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
co z Wami?
gdzie wszystkie? Mleko Wam wykipiało?
No taaak jak o mleku to wszystkie, a jak człowiek pojawi się tak sobie pogadać, to nie ma nikogo
to idę pierogi robić..a może ciastka...może kurz z magnesów zetrę
nudaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 20:11
justi::, malgos741, Sabina, gosia7122, moremi, kapturnica, Mimbla, peppapig, efcia, Simba, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny,
byłam dzisiaj na kontroli u mojej ginekolog i okazało się, że po miesiącu z chłopca zrobiła się dziewczynka
Mam nadzieję, że mój mąż nie będzie chciał się w związku z tym starać o trzecie. Choć to jeszcze nic pewnego... powiedziała, że za miesiąc potwierdzimy.
Poza tym potwierdziłam, że mogę wybierać samodzielnie, czy chcę poród naturalny czy cesarkę - chcę cesarkę. A zła wiadomość to taka, że mi powiedziała, że nie pracuje w szpitalu, więc nie będzie asystować przy porodzie... Byłam pewna, że pracuje! Hm hm hm... czyli muszę się rozeznać, kto może mnie kroić. I dopytać, jak to będzie wyglądać.
Mimbla, przytulam. Choć chwilowo mój cycek suchy.
caffe, Dziobak, Reni, malgos741, Aasiula, gosia7122, moremi, kapturnica, Sabina, SolarPolar, Mimbla, efcia, Bozia3, ania.g, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Jezdem. Ale w slabym humorze., jaki to rok...
Dawaj Reni jakiegos suchara, bo zaraz sie rozrycze...
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 29 grudnia 2015, 22:58
-
Dlaczego chcesz ryczeć?
dlaczego rok?
rok jak każdy inny
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 29 grudnia 2015, 22:58
kapturnica lubi tę wiadomość
-
mam suchara
Mówi żona do męża:
-Wiesz.. śniło mi się dzisiaj wiadro pełne penisów.
-To pewnie mój był największy? - pyta mąż.
-Nie... twój był na samym dnie, taki malutki - odpowiada żona.
Na drugi dzień mąż mówi do żony:
-Wiesz, dzisiaj śniło mi się dzisiaj wiadro pełne vagin.
-To pewnie moja była na samym dnie taka malutka? - pyta żona
-Nie... wiadro w niej stało...
taki tam słaby żart
Dziobak, Sabina, Aasiula, gosia7122, moremi, kapturnica, Mimbla, Simba, Bozia3, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
mi sie zaczal na maxa. Potem bylo dobrze. A teraz same zle wiesci... I to takie, ze kolejny rok nie bedzie raczej lepszy.
A w dupe, nie chce mi sie gadac.
Kundel do mnie idzie nowy, bedzie w poniedzialek. To jest dobra wiesc!
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Jezdem. Ale w slabym humorze. Kurwa, jaki to chujowy rok...
A co się dzieje? Dziobak, tobie zazwyczaj humor dopisuje. Poza tym rok się już kończy, więc gorzej raczej nie będzie.
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
justi:: wrote:Żołnierz po porażce zawsze wstaje,strzepuje kurz i walczy dalej.
To czemu nie my miałybyśmy walczyć dalej?
Dorobie chyba pierogów na sylwka,dobre nawet na zimno ha!
A co to włażenie z butami na forum? może tak coś więcej o sobie ?
a nawet Hej dziewczyny..
Simba lubi tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
caffe wrote:Trza pić, bo się PIS do sklepów monopolowych dobiera

ooo nie! konstytucję, ivitro niech sobie wezmą, a nawet demokrację, ale od alkoholu to wara! Ludzie wyjdą na ulice!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 20:41
Dziobak, caffe, moremi, Mega, Simba, paszczakin, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Jezdem. Ale w slabym humorze. Kurwa, jaki to chujowy rok...
Co się stało?
Już wiem
Dziobaku nie kracz bo cuś wykraczesz;-) będzie dobrze, musi:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 20:43
-
hehehehehe, myślę, że gdy wprowadzą ograniczenia w zakupie alkoholu, to przeleje to czarę goryczy w społeczeństwieReni wrote:ooo nie konstytucję, ivitro niech sobie wezmą, a nawet demokrację, ale od alkoholu to wara! Ludzie wyjdą na ulice!

no bo w sumie jak zamkną sklepy z wódą, to po co te 500 zł skoro nie będzie gdzie tych pieniędzy wydawać?
Reni, Dziobak, moremi, Mimbla, Mega, efcia, Simba, Bozia3, ComeToMeBaby, paszczakin lubią tę wiadomość