35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
co z Wami?
gdzie wszystkie? Mleko Wam wykipiało?
No taaak jak o mleku to wszystkie, a jak człowiek pojawi się tak sobie pogadać, to nie ma nikogo
to idę pierogi robić..a może ciastka...może kurz z magnesów zetrę
nudaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 20:11
justi::, malgos741, Sabina, gosia7122, moremi, kapturnica, Mimbla, peppapig, efcia, Simba, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny,
byłam dzisiaj na kontroli u mojej ginekolog i okazało się, że po miesiącu z chłopca zrobiła się dziewczynkaMam nadzieję, że mój mąż nie będzie chciał się w związku z tym starać o trzecie. Choć to jeszcze nic pewnego... powiedziała, że za miesiąc potwierdzimy.
Poza tym potwierdziłam, że mogę wybierać samodzielnie, czy chcę poród naturalny czy cesarkę - chcę cesarkę. A zła wiadomość to taka, że mi powiedziała, że nie pracuje w szpitalu, więc nie będzie asystować przy porodzie... Byłam pewna, że pracuje! Hm hm hm... czyli muszę się rozeznać, kto może mnie kroić. I dopytać, jak to będzie wyglądać.
Mimbla, przytulam. Choć chwilowo mój cycek suchy.caffe, Dziobak, Reni, malgos741, Aasiula, gosia7122, moremi, kapturnica, Sabina, SolarPolar, Mimbla, efcia, Bozia3, ania.g, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Jezdem. Ale w slabym humorze., jaki to rok...
Dawaj Reni jakiegos suchara, bo zaraz sie rozrycze...
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 29 grudnia 2015, 22:58
-
Dlaczego chcesz ryczeć?
dlaczego rok?
rok jak każdy inny
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 29 grudnia 2015, 22:58
kapturnica lubi tę wiadomość
-
mam suchara
Mówi żona do męża:
-Wiesz.. śniło mi się dzisiaj wiadro pełne penisów.
-To pewnie mój był największy? - pyta mąż.
-Nie... twój był na samym dnie, taki malutki - odpowiada żona.
Na drugi dzień mąż mówi do żony:
-Wiesz, dzisiaj śniło mi się dzisiaj wiadro pełne vagin.
-To pewnie moja była na samym dnie taka malutka? - pyta żona
-Nie... wiadro w niej stało...
taki tam słaby żartDziobak, Sabina, Aasiula, gosia7122, moremi, kapturnica, Mimbla, Simba, Bozia3, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
mi sie zaczal na maxa. Potem bylo dobrze. A teraz same zle wiesci... I to takie, ze kolejny rok nie bedzie raczej lepszy.
A w dupe, nie chce mi sie gadac.
Kundel do mnie idzie nowy, bedzie w poniedzialek. To jest dobra wiesc!
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Jezdem. Ale w slabym humorze. Kurwa, jaki to chujowy rok...
A co się dzieje? Dziobak, tobie zazwyczaj humor dopisuje. Poza tym rok się już kończy, więc gorzej raczej nie będzie.iwcia77 lubi tę wiadomość
-
justi:: wrote:Żołnierz po porażce zawsze wstaje,strzepuje kurz i walczy dalej.
To czemu nie my miałybyśmy walczyć dalej?
Dorobie chyba pierogów na sylwka,dobre nawet na zimno ha!
A co to włażenie z butami na forum? może tak coś więcej o sobie ?
a nawet Hej dziewczyny..Simba lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
caffe wrote:Trza pić, bo się PIS do sklepów monopolowych dobiera
ooo nie! konstytucję, ivitro niech sobie wezmą, a nawet demokrację, ale od alkoholu to wara! Ludzie wyjdą na ulice!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 20:41
Dziobak, caffe, moremi, Mega, Simba, paszczakin, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Jezdem. Ale w slabym humorze. Kurwa, jaki to chujowy rok...
Co się stało?
Już wiem
Dziobaku nie kracz bo cuś wykraczesz;-) będzie dobrze, musi:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 20:43
-
Reni wrote:ooo nie konstytucję, ivitro niech sobie wezmą, a nawet demokrację, ale od alkoholu to wara! Ludzie wyjdą na ulice!
no bo w sumie jak zamkną sklepy z wódą, to po co te 500 zł skoro nie będzie gdzie tych pieniędzy wydawać?Reni, Dziobak, moremi, Mimbla, Mega, efcia, Simba, Bozia3, ComeToMeBaby, paszczakin lubią tę wiadomość