35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Bylas w kliniece. Przebadalas sie dokladnie, co lekarz Ci powiedzial? Dorbi przy takim amh zaszla w ciaze. Szkoda ze Bozia nie zrobila tego badania - dla nauki:-)
że moge miec IVF i że prawdopodobienstwo w moim wieku wynosi tyle ile wynosi....same wiecie
gin z przychodni powiedział żeby próbowac naturalnie i dal clo....nie działa widac na mnie
w DE nie mozna adoptowac jaj, chyba na Ukraine bym pojechała albo hooj wie gdzie..chyba że do tej pory juz bede w UK, tam można -
SolarPolar wrote:Bylas w kliniece. Przebadalas sie dokladnie, co lekarz Ci powiedzial? Dorbi przy takim amh zaszla w ciaze. Szkoda ze Bozia nie zrobila tego badania - dla nauki:-)
Dorbie chyba młodsza o 4lata,a to już ma wpływ na jakość jajca.iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyivf-ivf wrote:Dorbie chyba młodsza o 4lata,a to już ma wpływ na jakość jajca.
długo sie gryzłam ale skoro mamy medycyne na tym poziomie ze jest mozliwosc adopcji jaja to mam z tego nie skorzystac bo cos tam bla bla ??
to bedzie moje dziecko, bedzie w moim sercu a ja w jego
na zawsze
nie wystarcza do szczęścia??SolarPolar, Sabina, Dziobak, efcia, caffe, Reni, Alis, malgos741, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pippa wrote:nic
że moge miec IVF i że prawdopodobienstwo w moim wieku wynosi tyle ile wynosi....same wiecie
gin z przychodni powiedział żeby próbowac naturalnie i dal clo....nie działa widac na mnie
w DE nie mozna adoptowac jaj, chyba na Ukraine bym pojechała albo hooj wie gdzie..chyba że do tej pory juz bede w UK, tam możnakapturnica, Mimbla, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pippa wrote:pewnie tak
długo sie gryzłam ale skoro mamy medycyne na tym poziomie ze jest mozliwosc adopcji jaja to mam z tego nie skorzystac bo cos tam bla bla ??
to bedzie moje dziecko, bedzie w moim sercu a ja w jego
na zawsze
nie wystarcza do szczęścia??
Ja nie kwestionuje decyzji o adopcji jaja, dziecko to dziecko jak dla mnie.Pippa, Sabina, Mimbla, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Bedzie jak jest tylko bez rzadowego na ktore i tak juz sie nie lapiesz.
od czasu jak dopuściłam ta myśl jakos mi lżej....że nie wszystko stracone, może jeszcze z dwójke urodze i wreszcie beden miała pzredszkole w domu heheSolarPolar, Sabina, efcia lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Mleko typu hydrolizat, wprowadzaj stopniowo bo jest ble. Do swojego mleka dolewaj po trochu tego mm, zmniejszając co jakiś czas proporcje na rzecz mm, mały się stopniowo do smaku przyzwyczai, rada mojego chłopa
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny