35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ola_35 wrote:Faktycznie Bebilon Pepti nie smakuje...Nutramigen to juz w ogóle ochyctwo. A musisz mieć mleko dla alergika?
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Adaś nie chciał żadnego. Próbowaliśmy 4 różne i skończyło się butelkowanie na niczym. Znaczy na cycku.
malgos741, Dziobak, ivf-ivf, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Służy mu, moim zdaniem jest mega ogarnięty jak na swój wiek, a jak sztućcami operuje
Tylko na mowę czynna słabo.
ivf-ivf, sandra80, efcia, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Jestem po konsultacji z prof Dębskim. Przemiły człowiek. Nie ma zagrożenia i wracam dziś do domu. Cc w połowie stycznia. Wizyta u lekarza prowadzącego 9.01.
Jeszcze mi robią ktg na koniec bo dobry zapis jest ostatnim warunkiem do wyjścia...A tu mała jak na złość cicho siedzi.
Ja Go bardzo szanuję, wiedzę ma ogromną a nie ma w nim krzty buty, do rany przyłóż facet. Czekał 2 razy na moją kumpelę do 23.00 w gabinecie i dzięki niemu ma córeczkę 4-letnią. U nas w szpitalu nie wiedzieli co robić, wypisała się dzięki Bogu na własną rękę i pojechała do niego. Super, ze malutka posiedzi sobie jeszcze w ciepełkuAlis, Sabina, malgos741, Bozia3, moremi, efcia, satori lubią tę wiadomość
-
Fajnie sie z Wami rozmawia, ale niestety moja mała wzywa, je bardzo czesto,ładnie przybiera ok 200g/ tydzień , tylko cholerka czuje się jak więzień, bo nigdzie wyjść nie mogę...Na dodatek chyba też ma alergię na białko mleka, jestem jak na razie na diecie bezmlecznej.
-
ola_35 wrote:Fajnie sie z Wami rozmawia, ale niestety moja mała wzywa, je bardzo czesto,ładnie przybiera ok 200g/ tydzień , tylko cholerka czuje się jak więzień, bo nigdzie wyjść nie mogę...Na dodatek chyba też ma alergię na białko mleka, jestem jak na razie na diecie bezmlecznej.
A to nie za wcześnie, żeby alergia się ujawniła? I alergia czy nietolerencja?moremi, kapturnica lubią tę wiadomość
-
O mleku się nie wypowiem bo ja nie w temacie...
efcia lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Ola gratulacje córci...
Alis dobra decyzja..Sabina, efcia, Alis lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Ja w robocie zaglądam ukradkiem; )
Sabina, efcia, Aasiula lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Jastra bardzo mi przykro....mogę sobie tylko wyobrazić co czujesz...
Mój syn nigdy nie pociągnął mleka z cycka....od porodu jechaliśmy na sztucznym....nigdy mnie nikt nie zmusi do karmienia piersią w szpitalu żeby ponownie przeżyć ten horror.
Ale podziwiam zawziętość innych w tym temacie
Miał 9 miesięcy kiedy zaczął chodzić i zaraz potem mówić.....i marzyłam żeby na moment przestał nawijać....więc cieszcie się chwilą że jeszcze rzeka słów nie płynie
Olu gratuluje córciWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 15:03
efcia, malgos741, Simba, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
ivf-ivf wrote:Wczoraj mój mąż rozpoczął misję bigos sylwestrowy
mam dziś misje pilnować gara i mieszać, czasem czymś podlać
non stop ten bigos próbuje, żeby coś z niego zostało
najsmaczniejszy bigos, to podlany czerwonym winem
ivf-ivf, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
I tak .Sztuczne mleko jest bleeee i za chiny nie wejdzie.Plul dalej niz widzial i wypychal jezorem.Stanelo na cycku.Zezarnal go powiedzial STOP wiec sciaglam pokarm i po pol godz probowalam dokarmic .Akcja wkurw bo 2łyki wziete i nie zje wiecej
Przystawilam do cycka i tez nieT.
Wniosek taki,ze musi byc najedzony skoro cycka niet i mleko sciagniete tez niet
Znaczy trafilo mi sie dziecko dbajace o linie???
Kurr co tu robic ??????????????moremi, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:I tak .Sztuczne mleko jest bleeee i za chiny nie wejdzie.Plul dalej niz widzial i wypychal jezorem.Stanelo na cycku.Zezarnal go powiedzial STOP wiec sciaglam pokarm i po pol godz probowalam dokarmic .Akcja wkurw bo 2łyki wziete i nie zje wiecej
Przystawilam do cycka i tez nieT.
Wniosek taki,ze musi byc najedzony skoro cycka niet i mleko sciagniete tez niet
Znaczy trafilo mi sie dziecko dbajace o linie???
Kurr co tu robic ??????????????
Mleko typu hydrolizat, wprowadzaj stopniowo bo jest ble. Do swojego mleka dolewaj po trochu tego mm, zmniejszając co jakiś czas proporcje na rzecz mm, mały się stopniowo do smaku przyzwyczai, rada mojego chłopaComeToMeBaby, Alis, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Wczoraj mój mąż rozpoczął misję bigos sylwestrowy
mam dziś misje pilnować gara i mieszać, czasem czymś podlać
non stop ten bigos próbuje, żeby coś z niego zostało
Ja go robie od kilku lat i jest super
ivf-ivf lubi tę wiadomość