35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGretka! A Ty co nas tak bez słowa zostawiłaś???????
Ps. Już wiem.o co chodzi . Czekasz... my z TobomWiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 13:29
BISCA, efcia, ComeToMeBaby, moremi, beates, Aasiula, pierwiastka, Mega lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:A ja "mebluje" moja przerwe na lancz placeniem mandatow. 2 piekne okazy czekaly na mnie w biurze. Chyba Mikolaj uznal, ze nie bylam grzeczna w tym roku i zafundowal mi taki prezent. Wolalabym rozge. Po staremu

Biscka to na pocieszenie mam dla ciebie rosół, wlasnie nastawilam
bylam w sklepie i trafilam na kurczaka zagrodowego z podlasia, na innych rosolu nie gotuje, no chyba ze tesciowa podrzuci kuraka ze swojego podwórka
BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
zaginiona na wschodzie bylam, ale wrocilamSabina wrote:Gratka! A Ty co nas tak bez słowa zostawiłaś???????
podziwiam Wacie ze dzielnie kursuje do lekarzy- bylam w okolicy i drogi sa jakie sa- wcale sie nie dziwe ze obrala kurs na Lublin
swieta u mnie raczej nieudane, ciag dalszy tez stresowy, wczoraj wrocilam i sie zbieram jakos...
Sabina, moremi lubią tę wiadomość
gretka -
objawow zadnych, w chwili obecnej rozpoznawalna poswiateczna ciaza spozywczakapturnica wrote:No wlasnie Gretka jak sie czujesz???
takie mam wrazenie ze do 22 cos sie dzialo potem spokoj....
sikaniec z 9 dpt wyglada tak samo jak z 12- tak jak by sie cos zadzialo i na dalej pary braklo.....Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 13:39
gretka -
Ej, te dzemki to przecież tak specjalnie były!!moremi wrote:No patrz jak mi się przez brak snu slownik zepsuł

Brawo Ty
gdybym miala uprawnienia, to dostalabyś słoneczko, ale niestety u mnie tylko ołówki.
I nie poprawię. Zostawiam ku pamięci
Czy nie?
moremi lubi tę wiadomość
-
Czy jest na sali lekarz ?

Wczoraj przyslali wyniki badan zleconych 18/12 (wylalam 13 probowek krwi
)
Z tego co rozumiem, to wszystkie przeciw ciala, bialka i inne testy krzepniecia wyszly OK.
Brakuje mi wyniku na czynnik V LEIDEN i mutacje IIG20210A, bo to genetyczne i wysylaja tylko do lekarza.
Natomiast mam zanizone:
leucocyty :
moj wynik 3.5 / norma od 4.0 do 10.0
lymfocyty:
moj wynik 1.14 / nrma od 1.5 do 4.0
i niski poziom
wit D2 :
moj wynik 69 / norma od 75 do 175
wit D3 :
moj wynik 28 / norma od 30 do 70
Umowilam sie na wizyte do rodzinnego w poniedzialek wieczorem. Z kliniki jak na razie nie dzwonili. Nie wiem za bardzo co o tym myslec. Help ?
efcia lubi tę wiadomość
-
Bosz, u mnie chłop 2 dzień chory. Wczoraj rzygal pół dnia. Oczywiscie umierał. Dziś to już pytałam, czy organy do przeszczepu dać, bo dogorywal z rana. Masakra, jakie te chłopy to mientkie som.
Ale jak powiedziałam, że w takim razie jedziemy z córką do miasta na szoping, to się nagle ozywil i że on też jedzie...
Znaczy cudowne ozdrowienie. Panie, daj sile na kolejne lata...
BISCA, efcia, Sabina, ComeToMeBaby, ivf-ivf, moremi, Reni, beates, sandra80, Aasiula, Bozia3, Mega, paszczakin, satori, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
gretka wrote:objawow zadnych, w chwili obecnej rozpoznawalna poswiateczna ciaza spozywcza
takie mam wrazenie ze do 22 cos sie dzialo potem spokoj....
sikaniec z 9 dpt wyglada tak samo jak z 12- tak jak by sie cos zadzialo i na dalej pary braklo.....
Takie same testy ? -
nick nieaktualnyMagda jest dziś z Młodym i magika od kupefcia wrote:Wlasnie, gdzie jest Wacia ???????

Odezwie się jak odzyje po świętach. Przeczolgali ja strasznie....
Dam jej zanc ze się upominacie
efcia, BISCA, ComeToMeBaby, Dziobak, gretka, moremi, beates, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
brawo Ty! byłaś pierwsza ale i ja zauważyłam hahahaaMimbla wrote:dżemki?
takie małe dżemy, masz na myśli, prawda?
))
Ołówek dla mnie !!!
w każdym razie poprawna forma to: dżemiki
Mimbla, BISCA, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:Biscka to na pocieszenie mam dla ciebie rosół, wlasnie nastawilam

bylam w sklepie i trafilam na kurczaka zagrodowego z podlasia, na innych rosolu nie gotuje, no chyba ze tesciowa podrzuci kuraka ze swojego podwórka
Dzieki
Pojadlam pysznego rosolku w Polsce i barszczu i uszek. I w ogole same polskie tradycyjne jedznie. Nawet udalo mi sie przytargac troche swojskiego makaronu. Na rosol bedzie jak znalazl
Siostra zrobila przyjecie po chrzcie w fajnej knajpce, gdzie mozna wynajc 2-gie pietro z jedna sala i ogromnym stolem. Na okazje rodzinna super sprawa. Jedzenie tez super. Byl bialy zur w chlebie miedzy innymi. Rewelacja.
Dobra, przestaje o jedzeniu
Dziobak, Sabina, ComeToMeBaby, moremi, efcia, beates, Aasiula, Bozia3, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:brawo Ty! byłaś pierwsza ale i ja zauważyłam hahahaa

w każdym razie poprawna forma to: dżemiki
Moja Droga,
jak są to naprawdę małe dżemiki, to są dżemki.
moremi, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny