35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Robiłam po pracy betę i progesteron, także ten obaczym
ComeToMeBaby, BISCA, nick nieaktualny, gretka, pierwiastka, Aasiula, kapturnica, Mimbla, malgos741, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
beta-HCG 22,35 mIU/ml
Kobiety w ciąży:
3 tydz: 5,8 – 71,2 mIU/ml
4 tydz: 9,5 – 750
nisko, teraz do Nowego Roku czekanie......
nick nieaktualny, ComeToMeBaby, Aasiula, ania.g, kapturnica, BISCA, nick nieaktualny, Mimbla, pierwiastka, Mega, Simba, moremi, nick nieaktualny, malgos741, efcia, Magdala, paszczakin, Bozia3, SolarPolar, beates, satori, caffe lubią tę wiadomość
gretka -
Trzymam kciuki za prawidłowe przyrastaniegretka wrote:beta-HCG 22,35 mIU/ml
Kobiety w ciąży:
nick nieaktualny, Simba lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
gretka wrote:beta-HCG 22,35 mIU/ml
Kobiety w ciąży:
kurcze, troche mala ta beta, ja w 14d po owu miłam 143mlU
ale trzymam kciuki, moze u ciebie jakiś leniwiec rosnie
kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
Kocham Amazon!
Dostalam dziś SMS, że mój Kindle już jest do odbioru! Rzucam się do netu, patrzę gdzie jest DHL, łapie za telefon, a tu dzwonek do drzwi. Kurier z przesyłką. Kindle...
Rozmawiałam z panem z USA na czacie w poniedziałek wieczorem, dziś mam nowy czytnik. Niewiarygodne!
Jestem happy!
nick nieaktualny, BISCA, kapturnica, Mimbla, pierwiastka, Mega, moremi, ania.g, efcia, paszczakin, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySuper!Dziobak wrote:Kocham Amazon!
Dostalam dziś SMS, że mój Kindle już jest do odbioru! Rzucam się do netu, patrzę gdzie jest DHL, łapie za telefon, a tu dzwonek do drzwi. Kurier z przesyłką. Kindle...
Rozmawiałam z panem z USA na czacie w poniedziałek wieczorem, dziś mam nowy czytnik. Niewiarygodne!
Jestem happy!
A co teraz czytasz?
Ja zaczęłam Florystke
Dziobak lubi tę wiadomość