35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
beta-HCG 22,35 mIU/ml
Kobiety w ciąży:
3 tydz: 5,8 – 71,2 mIU/ml
4 tydz: 9,5 – 750
nisko, teraz do Nowego Roku czekanie......Sówka35, ComeToMeBaby, Aasiula, ania.g, kapturnica, BISCA, Berenika, Mimbla, pierwiastka, Mega, Simba, moremi, Magda*, malgos741, efcia, Magdala, paszczakin, Bozia3, SolarPolar, beates, satori, caffe lubią tę wiadomość
gretka -
gretka wrote:beta-HCG 22,35 mIU/ml
Kobiety w ciąży:
3 tydz: 5,8 – 71,2 mIU/ml
4 tydz: 9,5 – 750
nisko, teraz do Nowego Roku czekanie......
kurcze, troche mala ta beta, ja w 14d po owu miłam 143mlU
ale trzymam kciuki, moze u ciebie jakiś leniwiec rosniekapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
Kocham Amazon!
Dostalam dziś SMS, że mój Kindle już jest do odbioru! Rzucam się do netu, patrzę gdzie jest DHL, łapie za telefon, a tu dzwonek do drzwi. Kurier z przesyłką. Kindle...
Rozmawiałam z panem z USA na czacie w poniedziałek wieczorem, dziś mam nowy czytnik. Niewiarygodne!Jestem happy!
dorbie, BISCA, kapturnica, Mimbla, pierwiastka, Mega, moremi, ania.g, efcia, paszczakin, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Kocham Amazon!
Dostalam dziś SMS, że mój Kindle już jest do odbioru! Rzucam się do netu, patrzę gdzie jest DHL, łapie za telefon, a tu dzwonek do drzwi. Kurier z przesyłką. Kindle...
Rozmawiałam z panem z USA na czacie w poniedziałek wieczorem, dziś mam nowy czytnik. Niewiarygodne!Jestem happy!
A co teraz czytasz?
Ja zaczęłam FlorystkeDziobak lubi tę wiadomość