35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
dorbie wrote:Super!
A co teraz czytasz?
Ja zaczęłam FlorystkeSimba, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Ja skończyłam Bondę już dawno. Teraz czytam Gdański depozyt. Wcześniej jeszcze wszystko Miloszewskiego. Teraz mam całą masę kryminałów medycznych, mogę podesłać.
BISCA, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paszczulku moj najdrozszy zakupilam hippa.Mlody po kapieli dojadl go wielkim smakiem
Jak mu cumla z geby wyciaglam dla chwili oddechu to sie wkurzyl ,ze chce jeszcze i reka przyciagnal.Zrobilam mu 100tke a wtrabił 80ml ale wczesniej przed kapiela cyckowal wiec mysle ,ze bak zapelnil
Normalnie Cie kobieto ozłoce jak mlodemu po tym mleku nic nie bedzie i bede mogla go nim dokarmiacWiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 20:06
ivf-ivf, Sabina, ComeToMeBaby, BISCA, Mimbla, Dziobak, Mega, pierwiastka, moremi, malgos741, efcia, paszczakin, Bozia3, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Paszczulku moj najdrozszy zakupilam hippa.Mlody po kapieli dojadl go wielkim smakiem
Jak mu cumla z geby wyciaglam dla chwili oddechu to sie wkurzyl ,ze chce jeszcze i reka przyciagnal.Zrobilam mu 100tke a wtrabił 80ml ale wczesniej przed kapiela cyckowal wiec mysle ,ze bak zapelnil
Normalnie Cie kobieto ozłoce jak mlodemu po tym mleku nic nie bedzie i bede mogla go nim dokarmiac
No cieszę sięniejadek to mega ciężar dla matczynego serca
kapturnica, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:No cieszę się
niejadek to mega ciężar dla matczynego serca
moremi, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ja tego nie znalam.Starszy wciagal wszystko w zasiegu rak i oczu. Maly mam nadzieje,ze teraz zacznie przybierac na wadze jak bede go dokarmiac a za jakis czas wejdziemy z kleikiem .
A ja znam i to była udręka psychiczna dla mnie...
-
ivf-ivf wrote:No cieszę się
niejadek to mega ciężar dla matczynego serca
mięsko z zupki przechowywałam cały dzień do wieczora aż mi w łóżeczku samo wypadło jak zasnęłam
taka tam anegdotka rodzinna...ivf-ivf, BISCA, Mega, moremi, efcia, dorbie, Bozia3, satori lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:jam była niejadek.
mięsko z zupki przechowywałam cały dzień do wieczora aż mi w łóżeczku samo wypadło jak zasnęłam
taka tam anegdotka rodzinna...
To, to pół biedy, ja też kanapki za meblościankę chowalamale jak taki maluch nie je lub nie przybiera na wadze to jest cios w matki serce:-)
Sabina, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Strasznie niski. Dziwne. Coś Ty nie miałaś owulka?
no widzisz na to wygląda, a temperatury wysokie i testy owulacyjne pozytywne także widzicie o kant dupy to wszystkoSabina lubi tę wiadomość
-
sandra80 wrote:no widzisz na to wygląda, a temperatury wysokie i testy owulacyjne pozytywne także widzicie o kant dupy to wszystko
Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny