35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
sandra80 wrote:na ile dni przed @ spada ten progesteron?
przy takim "książkowym" cyklu żeby osiągnąć takie dno jak na początku cyklu jakieś dwa dni (przy odniesieniu się do tego twojego niskiego wyniku)Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 20:38
Sabina, BISCA, pierwiastka, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sandra80 wrote:u mnie 13 dni lutealnej zazwyczaj jest
cóż... dołączysz do kręgu pijących w Sylwestra. Dobrze i niedobrze. Jak zajdziemy w styczniu czy lutym to też nie będzie źle, no nie?pierwiastka, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
gretka wrote:beta-HCG 22,35 mIU/ml
Kobiety w ciąży:
3 tydz: 5,8 – 71,2 mIU/ml
4 tydz: 9,5 – 750
nisko, teraz do Nowego Roku czekanie......
Gretko trzymam mocno kciuki
Ja gdy zrobilam test i mialam calkiem wyrazna druga kreske ( test o czulosci 25!)
To pol godziny pozniej robilam juz bete i byla...... 7.3 !!!! Po 48 godz bylo 22,8
Teraz mi ta beta wykopuje kolacje z powrotem gardla
Ja wiem ze luz to jest takie cos o czym sie slyszy ale malo kto wie jak to wyglada, ale po prostu musisz poczekac
Lipnie ukladaja sie dni wolne, bo albo zrobiszjutroby zerknac czy drgnelo, albo czekasz do soboty
Tak czy inaczej kciukam intensywnie!!!!Sabina, Aasiula, gretka, anna maria, Simba, pierwiastka, moremi, ania.g, malgos741, efcia, SolarPolar, Bozia3, paszczakin, satori, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:nooo, to by pasowało. owulkę zapewne miałaś, szczyt prog zaliczyłaś, a teraz prog spada przed kolejnym cyklem. tak myślę.
cóż... dołączysz do kręgu pijących w Sylwestra. Dobrze i niedobrze. Jak zajdziemy w styczniu czy lutym to też nie będzie źle, no nie?
tylko widzisz dziś miałam temperaturę 37,00 więc jak to się ma do spadającego progesteronu, nie kumam tego ni w ząb, ze synem zaszłam w styczniu także biere jakby comoremi, efcia, Lucky, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ivf-ivf wrote:
Fajne są Wołanie Kukułki i Jedwabnik.
Jak masz Kindla to moge Miloszewskiego podeslac.
A teraz sobie pojde ogladac Ziarno prawdy z Wieckiewiczem jako Szackim.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 21:05
ivf-ivf, Lucky lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Skoro już tak żywo dyskutujemy
to mam pytanie? Co szykujcie na Sylwka? My tradycyjnie zostajemy w dużym pokoju i z checia bym cos uczynila pysznego
jakies pomysly? Np na salatke?
Witam wieczorkiem, ta robota mnie wykończy, jutro do 13:30 na szczęście. Wracam odczytywać z lampka czerwonegoanna maria, BISCA, ivf-ivf, Aasiula, Simba, ComeToMeBaby, Sabina, pierwiastka, moremi, malgos741, efcia, Lucky, Bozia3, satori, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Nie znam. Zasysam.
Jak masz Kindla to moge Miloszewskiego podeslac.
A teraz sobie pojde ogladac Ziarno prawdy z Wieckiewiczem jako Szackim.
Ni mom Kindlajesteśmy z mężem staroświeccy i kupujemy książki
czasem coś z chomika ściągnę
Jakaś zacofana jestem chyba...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 21:30
Simba, Sabina, moremi, Magda*, Dziobak, efcia, Lucky, Aasiula, satori, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Ja robię piersi z kurczaka w cieście naleśnikowym, do tego sos czosnkowy i sałatkę (sałatą, pomidor, ogórek, czerwona cebula, grzanki) , mamy bigos, pieczony schab i alkohol
Witam wieczorkiem, ta robota mnie wykończy, jutro do 13:30 na szczęście. Wracam odczytywać z lampka czerwonego
Jak go robiszMega, Sabina, Lucky lubią tę wiadomość
-
Eeeeh teraz matka świętuje!
Dzięki Dziewczyny za wszystkie mile słowa - wszystkie przekazałam. W odpowiedzi usłyszałam dadada da dadada. Chyba okiej.
Fajny dzień, z najlepszymi przyszłymi sąsiadami.
Pije białe i słucham Meli Koteluk
WASZE ZDROWIE !!!!ivf-ivf, Mega, ComeToMeBaby, Sabina, pierwiastka, moremi, Magda*, ania.g, Dziobak, malgos741, efcia, paszczakin, Lucky, beates, Aasiula, Bozia3, BISCA, satori, Mimbla, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Fajnie brzmi ten kurczak
Jak go robiszSimba, Sabina, ComeToMeBaby, pierwiastka, Lucky, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Piersi w paski kroje, ciasto naleśnikowym ale takie gestsze robię, paski wrzucam do ciasta i potem smaże na głębokim oleju na złoty kolor, odsaczam na papierowym ręczniku z tłuszczu i koniec, pyszne z sosem czosnkowym, moja Młoda uwielbia
Brawo jaSabina, moremi, Mega, efcia, Lucky, Aasiula, Bozia3, BISCA, paszczakin, satori, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Piersi w paski kroje, ciasto naleśnikowym ale takie gestsze robię, paski wrzucam do ciasta i potem smaże na głębokim oleju na złoty kolor, odsaczam na papierowym ręczniku z tłuszczu i koniec, pyszne z sosem czosnkowym, moja Młoda uwielbia
Mega, Lucky, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość