X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z rana i zaraz zbieram się do roboty ;)
    Życzę Wam Szczęśliwego Nowego Roku żeby był lepszy niż ten i spełniły się Wasze wszystkie marzenia. <3

ps.Będę do Was zaglądać dopiero wieczorem bo po robocie musimy się szybko pakować i rozkładać w hotelu więc nie będzie czasu ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2015, 07:53

kapturnica, Aasiula, Simba, ComeToMeBaby, Dziobak, efcia, Magdala, satori, Jastra, gosia7122, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2015, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już w pracy. Cholera. Jak mnie brzuch boli :( jakby mnie miało zaraz zalać.
    Sandra tule. Znam to uczucie, niestety :/

Udanego dnia :)

sandra80, Aasiula, Simba, ComeToMeBaby, efcia, Magdala, kapturnica, gosia7122 lubią tę wiadomość

• pierwiastka Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny
    była wczoraj moja kumpela, pogadałyśmy, podegustowałyśmy nalewki, pozyczyłyśmy sobie lepszego 2016 i pojechała na kolejne miesiące kontraktu...ehhhh, szkoda bo jakos tak lżej jak siem człowiek wygada
    a z innej beczki: rosół wyszedł przedni więc w razie co zapraszam ;)

ja mam dziś jakiś gorszy dzień, głowa boli i nos jakiś zatkany, znajomi nie przyjdą bo się pochorowali więc zostajemy sami z chuopem na romanwtyczno zapoznawczym wieczorku sylwestrowym z dupcyngiem i jakoś nawet mi ta zmiana planów nie przeszkadza

popijam sobie kawę, zagryzam piernikiem i obserwując sikorki w karmniku pozwalam refleksjom przepływac spokojnie nie skupiając się za długo na żadnej... nie był ten rok nazbyt udany więc pożegnam go z uczuciem ulgi

jak już się tak rozpisałam to życzę Wam po prostu lepszego 2016 i żeby był owocny!

ivf-ivf, Sabina, kapturnica, Bozia3, sandra80, Aasiula, Simba, ComeToMeBaby, Dziobak, efcia, ania.g, BISCA, paszczakin, Magdala, beates, satori, Jastra, gosia7122, Mimbla, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry wszystkim :) U nas mroz w nocy raptem 16 o.O Kurde jak tak dalej bedzie to nas zamrozi brr. Za to piekna pogoda i slonce juz wyszlo.
    Jakbym zapomniala to wszystkim zycze super sylwestra i by w nowym roku wszystkim sie spelnily najsmielsze marzenia <3

pierwiastka, Bozia3, sandra80, Aasiula, ivf-ivf, Sabina, Simba, ComeToMeBaby, Dziobak, efcia, BISCA, paszczakin, satori, ania.g, Jastra, gosia7122, malgos741, Mimbla, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry ,kapta jaki mroz boj sie bucka :-) jakos deszczowo .milgo dnia

kapturnica, Simba, efcia, Magdala, gosia7122 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam szanowny kurwidołek.

Zanim mnie wciągnie wir zajęć życzę wszystkim udanego zakończenia roku.

Pozdrawiam i przytulam każdą z osobna.

pierwiastka, ivf-ivf, Aasiula, kapturnica, Sabina, Simba, ComeToMeBaby, Sówka35, Dziobak, efcia, ania.g, BISCA, paszczakin, Magdala, beates, satori, gosia7122, malgos741, Mimbla, Mega, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry
    Witam sie i ja , leze jeszcze w betach, koty sie przytulaja :)
    Na dworze okropny mroz ;)
    Leze i chcàc niechcac robie tam jakies podsumowanie tego roku
    Nie da sie ukryc , no nie byl to dobry rok przynajmniej dla mnie
    Koncowka .... to , to bym wymazala gumka gdyby sie dalo
    Dzisiejszy wieczor spedzamy rodzinnie , bardzo rodzinnie
    Ja chlop I mlody , tak jakos nas naszlo:)
    Zaplanowalismy sporo atrakcji lacznie z ogniskiem z kielbaskami (Reniek dzieki za pomysl)
    Z pieczeniem pizzy i listem ktory kazdy z nas bedzie czytal za rok :)
    Marzenia , pretensje takie tam ... :)
    Chlop Jeszcze wymysli jakies gry
    I oczywiscie wieczor przebierany :)
    Czy to juz starosc ;D
    W zwiazku z tym chcialam wam zyczyc samych szczesliwych chwil , spelnienia marzen
    Aby ten Nowy 2016 rok byl lepszy :)
    Ciesze sie ze niektorym z nas sie udalo !!!
    I kazda nowa ciaza jest dla mnie wspaniala wiadomoscia ;)
    WSZYSTKIEGO DOBREGO DZIEWCZYNY !!!! :)
    SCISKAM WSZYSTKIE !!! <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2015, 09:08

Reni, pierwiastka, ivf-ivf, kapturnica, Sabina, Simba, ComeToMeBaby, Dziobak, efcia, ania.g, BISCA, paszczakin, Magdala, beates, satori, Jastra, gosia7122, gretka, malgos741, Mimbla, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Dzien dobry

Na dworze okropny mroz ;)

Zaplanowalismy sporo atrakcji lacznie z ogniskiem z kielbaskami (Reniek dzieki za pomysl)

pierwsze primo, to z mróz jeszcze nie jest okropny, wszystko przed nami ;-)
    drugie primo, to przelew możesz mi zrobić po świętach za ognisko (milion pińcet sto dziewieńcet) i za każdą kiełbaskę (czysta sześdziestąt osiem za sztukę)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2015, 09:09

kapturnica, Aasiula, ivf-ivf, Sabina, Simba, pierwiastka, Dziobak, efcia, BISCA, paszczakin, Magdala, beates, satori, gosia7122, malgos741, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Lalunie,
    Leżę sobie z Maxem w łóżku po śniadaniowej drzemce, Leon jeszcze śpi, M pojechał do ambasady, choinka się świeci, jest cicho i cudownie. Dla mnie ten rok był wspaniały, życzę życzę Wam (i sobie, bo czemu nie) żeby kolejny był jeszcze lepszy. :)

A teraz konkrety: Reni co jemy ?

pierwiastka, Sabina, ComeToMeBaby, Dziobak, efcia, ania.g, BISCA, moremi, Aasiula, Magdala, kapturnica, satori, Jastra, Bozia3, gosia7122, malgos741, Mimbla, Mega, mysza1975, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam bułkę
    sałatkę z mixem sałat+łosoś+pomidor+papryka+ogórek+oliwa i ocet balsamiczny
    makowca
    mandarynki
    i co tam jeszcze wygrzebię w szuflady

Sówka35, efcia, BISCA, moremi, kapturnica, Simba, Mimbla, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, wiecie coś na temat tej ulgi za żłobki i przedszkola od nowego roku?

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • Reni Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    Dziewczyny, wiecie coś na temat tej ulgi za żłobki i przedszkola od nowego roku?

Czuję ulgę, że nie muszę się jeszcze martwić o przedszkole i żłobki ;-)

a propos żłoba..Simba a Ty co jesz?

sandra80, efcia, BISCA, paszczakin, moremi, kapturnica, Simba, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry bardzo w ten ostatni dzień roku :-)

Asiula juz tam starość, super pomysl na rodzinnego sylwestra :-)
    My tez w domu, ale tylko we dwójkę, no i jeszcze piesława, a córa idzie na balange
    u nas tez będą przebieranki, ale to dopiero w sypialni ;D ubiore sie w jskies sexi ciuszki, do tego szampan i bedziemy robić dziedzica ;D

Kochane Babole zycze wam, żeby ten Nowy Rok przyniósł same szczęśliwe dni, niech sie spelnia wszyyyyyyystkie marzenia <3

Sabina, pierwiastka, ComeToMeBaby, moremi, Aasiula, Magdala, kapturnica, Simba, satori, Jastra, malgos741, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry po raz ostatni w tym roku :)
    Kochane, szczęśliwego Nowego Roku <3
    Niech Wam się układa wszystko po Waszej myśli <3

Sabina, BISCA, pierwiastka, efcia, ComeToMeBaby, moremi, Aasiula, Dziobak, Magdala, kapturnica, Simba, satori, Jastra, Bozia3, gosia7122, malgos741, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    Dzien dobry bardzo w ten ostatni dzień roku :-)

Asiula juz tam starość, super pomysl na rodzinnego sylwestra :-)
    My tez w domu, ale tylko we dwójkę, no i jeszcze piesława, a córa idzie na balange
    u nas tez będą przebieranki, ale to dopiero w sypialni ;D ubiore sie w jskies sexi ciuszki, do tego szampan i bedziemy robić dziedzica ;D

Kochane Babole zycze wam, żeby ten Nowy Rok przyniósł same szczęśliwe dni, niech sie spelnia wszyyyyyyystkie marzenia <3

Efcia życzę coby Ci się spełniło, żeby Wam ten mały Sylwek wyszedł ;)

Sabina, BISCA, Reni, pierwiastka, efcia, ComeToMeBaby, moremi, Aasiula, Magdala, Simba, gosia7122, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie w ten Sylwestrowy poranek :)

W pracy spokoj. Telefon milczy od rana.
    W przerwie na lancz bede czesala kolezanki na Sylwestra. Fajna atmosfera :)

Czytam Wasze przemyslenia i zyczenia ze wzruszeniem. Dla mnie 2015 nie byl zbyt laskawy. Chcac nie chcac mam w pamieci tylko starania i porazki ciazowe. A le staram sie pamietac o tych dobrych chwilach.

Zycze Wam duzo szczescia. A kazdej z Was, zeby przy bilansie 2016 okazal sie lepszy niz ten z 2015 :)
    <3 <3 <3 <3 <3

Sabina, ania.g, pierwiastka, efcia, ComeToMeBaby, moremi, Aasiula, Dziobak, Magdala, kapturnica, Simba, satori, Jastra, Bozia3, gosia7122, malgos741, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:

I to jest pomysł na udanego Sylwestra :) Efcia super pomysł :) życzę żeby się spełniło &&&&&

sandra80, BISCA, pierwiastka, efcia, ComeToMeBaby, Aasiula, gosia7122, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja jak nigdy mam w pracy zapierdziel!

no wiecie co! zamiast balować to dzwonią i zawracają dupę
    a papierów!
    chyba sobie zaklnę szpetnie!

Sabina, sandra80, BISCA, efcia, moremi, Aasiula, Dziobak, kapturnica, Simba, gosia7122, malgos741, Mimbla, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a ja jak nigdy mam w pracy zapierdziel!

no wiecie co! zamiast balować to dzwonią i zawracają dupę
    a papierów!
    chyba sobie zaklnę szpetnie!

klnij póki Bozia nie widzi ;)

Reni, BISCA, paszczakin, efcia, ComeToMeBaby, moremi, Sabina, Bozia3, gosia7122, malgos741, Mimbla lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zien topr..
    doczytuje, jak zwykle ostatnio..
    Zatem:
    Asiula, kawe kupilam na allegro. Co prawda chcieli mnie otruć i załączyli do paczki probke kawy czekoladowej tak walacej karobem, ze mi sie jakiekolwiek kawy smakowej odechcialo, ale jak ja wyeksmitowalam, to poczulam wanilie i orzechy. Co dziwne, ja normalnie za smakowa kawa nie przepadam, ale ten zestaw, mmmm...

Kaptu, ja o tym, ze Hipp dobry to wiem, jak wszystko co dobre, od Simby. Moj wciaga Nan, bo przez pierwsze miesiace byl na wersji z obnizona laktoza, wiec zostalam przy tej samej firmie..

Morek, ja sie w kolejke po Igasia ustawiam. Zapakuj we fraczek, bedzie 4 mlodszy blizniak ;) Cierpliwosc do dzieci wyhodowałam nieziemska. Bisca se zrobi swoje!

Apropos, bo Morke chyba te dzemki przyhamowaly. Sabcia, olowek z gumka za ohyde ;)

Hmm, ognisko na sylwka brzmi rewelacyjnie.. W sumie moze by...E niee, za leniwa jestem..

Grecia, gratulacje bety- teraz ma rosnac i juz!

Dziobak, ja tez wielbie amazon. Wszystko tam kupuje. Kiedys kupilam stanik, w tym samym rozmiarze co zwykle. Okazal sie wiekszy. Chciala zwrocic, aty wysylka zwrotu platna, foch! Pogadalam z panem na czacie, wytlumaczylam o co cho, ze nie moja wina, ze rozmiaru ne trzymaja, pan mi juz slal nalepke na darmowa odsylke, ale zobaczyl, ze ja nie w UK, to powiedzial, ze bym sobie ten stanik zatrzymala, a on juz robi zwrot kasy. O!

Co do niejadkow, to nie znam problemu- zreszta dziewczyny na zlocie trojmiejskim widzialy. U Adasia jedzenie=szczescie, rcazej musze uwazac, zeby go nie przekarmic (czytaj: ograniczac pobyt u tesciowej, co na kazdy jęk Adka oznajmiala, ze on musi glodny).

My wczoraj imprezowalismy w doborowym towarzystwie. I dzis tez bedziemy, a co!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2015, 10:56

BISCA, pierwiastka, efcia, moremi, sandra80, Aasiula, ComeToMeBaby, Dziobak, Sabina, Magdala, kapturnica, satori, ania.g, Bozia3, gosia7122, malgos741, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
‹‹ 12767 12768 12769 12770 12771 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ