35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam z rana i zaraz zbieram się do roboty
Życzę Wam Szczęśliwego Nowego Roku żeby był lepszy niż ten i spełniły się Wasze wszystkie marzenia.
ps.Będę do Was zaglądać dopiero wieczorem bo po robocie musimy się szybko pakować i rozkładać w hotelu więc nie będzie czasuWiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2015, 07:53
kapturnica, Aasiula, Simba, ComeToMeBaby, Dziobak, efcia, Magdala, satori, Jastra, gosia7122, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
cześć dziewczyny
była wczoraj moja kumpela, pogadałyśmy, podegustowałyśmy nalewki, pozyczyłyśmy sobie lepszego 2016 i pojechała na kolejne miesiące kontraktu...ehhhh, szkoda bo jakos tak lżej jak siem człowiek wygada
a z innej beczki: rosół wyszedł przedni więc w razie co zapraszam
ja mam dziś jakiś gorszy dzień, głowa boli i nos jakiś zatkany, znajomi nie przyjdą bo się pochorowali więc zostajemy sami z chuopem na romanwtyczno zapoznawczym wieczorku sylwestrowym z dupcyngiem i jakoś nawet mi ta zmiana planów nie przeszkadza
popijam sobie kawę, zagryzam piernikiem i obserwując sikorki w karmniku pozwalam refleksjom przepływac spokojnie nie skupiając się za długo na żadnej... nie był ten rok nazbyt udany więc pożegnam go z uczuciem ulgi
jak już się tak rozpisałam to życzę Wam po prostu lepszego 2016 i żeby był owocny!ivf-ivf, Sabina, kapturnica, Bozia3, sandra80, Aasiula, Simba, ComeToMeBaby, Dziobak, efcia, ania.g, BISCA, paszczakin, Magdala, beates, satori, Jastra, gosia7122, Mimbla, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Bry wszystkim
U nas mroz w nocy raptem 16
Kurde jak tak dalej bedzie to nas zamrozi brr. Za to piekna pogoda i slonce juz wyszlo.
Jakbym zapomniala to wszystkim zycze super sylwestra i by w nowym roku wszystkim sie spelnily najsmielsze marzeniapierwiastka, Bozia3, sandra80, Aasiula, ivf-ivf, Sabina, Simba, ComeToMeBaby, Dziobak, efcia, BISCA, paszczakin, satori, ania.g, Jastra, gosia7122, malgos741, Mimbla, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam szanowny kurwidołek.
Zanim mnie wciągnie wir zajęć życzę wszystkim udanego zakończenia roku.
Pozdrawiam i przytulam każdą z osobna.pierwiastka, ivf-ivf, Aasiula, kapturnica, Sabina, Simba, ComeToMeBaby, Sówka35, Dziobak, efcia, ania.g, BISCA, paszczakin, Magdala, beates, satori, gosia7122, malgos741, Mimbla, Mega, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Witam sie i ja , leze jeszcze w betach, koty sie przytulaja
Na dworze okropny mroz
Leze i chcàc niechcac robie tam jakies podsumowanie tego roku
Nie da sie ukryc , no nie byl to dobry rok przynajmniej dla mnie
Koncowka .... to , to bym wymazala gumka gdyby sie dalo
Dzisiejszy wieczor spedzamy rodzinnie , bardzo rodzinnie
Ja chlop I mlody , tak jakos nas naszlo:)
Zaplanowalismy sporo atrakcji lacznie z ogniskiem z kielbaskami (Reniek dzieki za pomysl)
Z pieczeniem pizzy i listem ktory kazdy z nas bedzie czytal za rok
Marzenia , pretensje takie tam ...
Chlop Jeszcze wymysli jakies gry
I oczywiscie wieczor przebierany
Czy to juz starosc
W zwiazku z tym chcialam wam zyczyc samych szczesliwych chwil , spelnienia marzen
Aby ten Nowy 2016 rok byl lepszy
Ciesze sie ze niektorym z nas sie udalo !!!
I kazda nowa ciaza jest dla mnie wspaniala wiadomoscia
WSZYSTKIEGO DOBREGO DZIEWCZYNY !!!!
SCISKAM WSZYSTKIE !!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2015, 09:08
Reni, pierwiastka, ivf-ivf, kapturnica, Sabina, Simba, ComeToMeBaby, Dziobak, efcia, ania.g, BISCA, paszczakin, Magdala, beates, satori, Jastra, gosia7122, gretka, malgos741, Mimbla, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Dzien dobry
Na dworze okropny mroz
Zaplanowalismy sporo atrakcji lacznie z ogniskiem z kielbaskami (Reniek dzieki za pomysl)
pierwsze primo, to z mróz jeszcze nie jest okropny, wszystko przed nami
drugie primo, to przelew możesz mi zrobić po świętach za ognisko (milion pińcet sto dziewieńcet) i za każdą kiełbaskę (czysta sześdziestąt osiem za sztukę)Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2015, 09:09
kapturnica, Aasiula, ivf-ivf, Sabina, Simba, pierwiastka, Dziobak, efcia, BISCA, paszczakin, Magdala, beates, satori, gosia7122, malgos741, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Cześć Lalunie,
Leżę sobie z Maxem w łóżku po śniadaniowej drzemce, Leon jeszcze śpi, M pojechał do ambasady, choinka się świeci, jest cicho i cudownie. Dla mnie ten rok był wspaniały, życzę życzę Wam (i sobie, bo czemu nie) żeby kolejny był jeszcze lepszy.
A teraz konkrety: Reni co jemy ?pierwiastka, Sabina, ComeToMeBaby, Dziobak, efcia, ania.g, BISCA, moremi, Aasiula, Magdala, kapturnica, satori, Jastra, Bozia3, gosia7122, malgos741, Mimbla, Mega, mysza1975, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
mam bułkę
sałatkę z mixem sałat+łosoś+pomidor+papryka+ogórek+oliwa i ocet balsamiczny
makowca
mandarynki
i co tam jeszcze wygrzebię w szufladySówka35, efcia, BISCA, moremi, kapturnica, Simba, Mimbla, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:Dziewczyny, wiecie coś na temat tej ulgi za żłobki i przedszkola od nowego roku?
Czuję ulgę, że nie muszę się jeszcze martwić o przedszkole i żłobki
a propos żłoba..Simba a Ty co jesz?
sandra80, efcia, BISCA, paszczakin, moremi, kapturnica, Simba, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry bardzo w ten ostatni dzień roku
Asiula juz tam starość, super pomysl na rodzinnego sylwestra
My tez w domu, ale tylko we dwójkę, no i jeszcze piesława, a córa idzie na balange
u nas tez będą przebieranki, ale to dopiero w sypialniubiore sie w jskies sexi ciuszki, do tego szampan i bedziemy robić dziedzica
Kochane Babole zycze wam, żeby ten Nowy Rok przyniósł same szczęśliwe dni, niech sie spelnia wszyyyyyyystkie marzenia
Sabina, pierwiastka, ComeToMeBaby, moremi, Aasiula, Magdala, kapturnica, Simba, satori, Jastra, malgos741, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry po raz ostatni w tym roku
Kochane, szczęśliwego Nowego Roku
Niech Wam się układa wszystko po Waszej myśliSabina, BISCA, pierwiastka, efcia, ComeToMeBaby, moremi, Aasiula, Dziobak, Magdala, kapturnica, Simba, satori, Jastra, Bozia3, gosia7122, malgos741, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
efcia wrote:Dzien dobry bardzo w ten ostatni dzień roku
Asiula juz tam starość, super pomysl na rodzinnego sylwestra
My tez w domu, ale tylko we dwójkę, no i jeszcze piesława, a córa idzie na balange
u nas tez będą przebieranki, ale to dopiero w sypialniubiore sie w jskies sexi ciuszki, do tego szampan i bedziemy robić dziedzica
Kochane Babole zycze wam, żeby ten Nowy Rok przyniósł same szczęśliwe dni, niech sie spelnia wszyyyyyyystkie marzenia
Efcia życzę coby Ci się spełniło, żeby Wam ten mały Sylwek wyszedłSabina, BISCA, Reni, pierwiastka, efcia, ComeToMeBaby, moremi, Aasiula, Magdala, Simba, gosia7122, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Witam sie w ten Sylwestrowy poranek
W pracy spokoj. Telefon milczy od rana.
W przerwie na lancz bede czesala kolezanki na Sylwestra. Fajna atmosfera
Czytam Wasze przemyslenia i zyczenia ze wzruszeniem. Dla mnie 2015 nie byl zbyt laskawy. Chcac nie chcac mam w pamieci tylko starania i porazki ciazowe. A le staram sie pamietac o tych dobrych chwilach.
Zycze Wam duzo szczescia. A kazdej z Was, zeby przy bilansie 2016 okazal sie lepszy niz ten z 2015
Sabina, ania.g, pierwiastka, efcia, ComeToMeBaby, moremi, Aasiula, Dziobak, Magdala, kapturnica, Simba, satori, Jastra, Bozia3, gosia7122, malgos741, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyefcia wrote:My tez w domu, ale tylko we dwójkę, no i jeszcze piesława, a córa idzie na balange
I to jest pomysł na udanego SylwestraEfcia super pomysł
życzę żeby się spełniło &&&&&
sandra80, BISCA, pierwiastka, efcia, ComeToMeBaby, Aasiula, gosia7122, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
a ja jak nigdy mam w pracy zapierdziel!
no wiecie co! zamiast balować to dzwonią i zawracają dupę
a papierów!
chyba sobie zaklnę szpetnie!Sabina, sandra80, BISCA, efcia, moremi, Aasiula, Dziobak, kapturnica, Simba, gosia7122, malgos741, Mimbla, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a ja jak nigdy mam w pracy zapierdziel!
no wiecie co! zamiast balować to dzwonią i zawracają dupę
a papierów!
chyba sobie zaklnę szpetnie!
klnij póki Bozia nie widziReni, BISCA, paszczakin, efcia, ComeToMeBaby, moremi, Sabina, Bozia3, gosia7122, malgos741, Mimbla lubią tę wiadomość
-
zien topr..
doczytuje, jak zwykle ostatnio..
Zatem:
Asiula, kawe kupilam na allegro. Co prawda chcieli mnie otruć i załączyli do paczki probke kawy czekoladowej tak walacej karobem, ze mi sie jakiekolwiek kawy smakowej odechcialo, ale jak ja wyeksmitowalam, to poczulam wanilie i orzechy. Co dziwne, ja normalnie za smakowa kawa nie przepadam, ale ten zestaw, mmmm...
Kaptu, ja o tym, ze Hipp dobry to wiem, jak wszystko co dobre, od Simby. Moj wciaga Nan, bo przez pierwsze miesiace byl na wersji z obnizona laktoza, wiec zostalam przy tej samej firmie..
Morek, ja sie w kolejke po Igasia ustawiam. Zapakuj we fraczek, bedzie 4 mlodszy blizniakCierpliwosc do dzieci wyhodowałam nieziemska. Bisca se zrobi swoje!
Apropos, bo Morke chyba te dzemki przyhamowaly. Sabcia, olowek z gumka za ohyde
Hmm, ognisko na sylwka brzmi rewelacyjnie.. W sumie moze by...E niee, za leniwa jestem..
Grecia, gratulacje bety- teraz ma rosnac i juz!
Dziobak, ja tez wielbie amazon. Wszystko tam kupuje. Kiedys kupilam stanik, w tym samym rozmiarze co zwykle. Okazal sie wiekszy. Chciala zwrocic, aty wysylka zwrotu platna, foch! Pogadalam z panem na czacie, wytlumaczylam o co cho, ze nie moja wina, ze rozmiaru ne trzymaja, pan mi juz slal nalepke na darmowa odsylke, ale zobaczyl, ze ja nie w UK, to powiedzial, ze bym sobie ten stanik zatrzymala, a on juz robi zwrot kasy. O!
Co do niejadkow, to nie znam problemu- zreszta dziewczyny na zlocie trojmiejskim widzialy. U Adasia jedzenie=szczescie, rcazej musze uwazac, zeby go nie przekarmic (czytaj: ograniczac pobyt u tesciowej, co na kazdy jęk Adka oznajmiala, ze on musi glodny).
My wczoraj imprezowalismy w doborowym towarzystwie. I dzis tez bedziemy, a co!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2015, 10:56
BISCA, pierwiastka, efcia, moremi, sandra80, Aasiula, ComeToMeBaby, Dziobak, Sabina, Magdala, kapturnica, satori, ania.g, Bozia3, gosia7122, malgos741, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość