X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my pracujemy do 15

co by tu zjeść..

moremi, BISCA, Mimbla, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 18:29

Sabina, kapturnica, Dziobak, efcia, Reni, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak ktoś by chciał to i mnie w lodówce stoi salatk jarzynowa. Ja chciałam ja wyrzucić ale babcia nie dała. Może robi eksperyment? Czeka aż zacznie się ruszać? albo myśli ze stworzy nowe organizmy ;)

SolarPolar, Aasiula, kapturnica, efcia, satori, moremi, ania.g, BISCA, Mimbla, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Kurza melodia my znowu o zarciu ! Hihi, a co tam, od poniedzialku dieta. Taaaa

też mam taki plan, a jak z realizacją to sie okaże ;-)

Aasiula, BISCA lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wrocilam od weta,futrzaki dostaly cos na uspokojenie na ta szalona noc...
    W zeszlym roku tez dostały psy i bylo ok :)
    Szkoda mi ich strasznie ,bo jak nie dostawaly nic to panike w oczach miały i chowaly sie w rozne dziwne miejsca.
    A jak wasze zwierzaki to znosza ?

Sabina, efcia, ComeToMeBaby, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    też mam taki plan, a jak z realizacją to sie okaże ;-)
    oooo to jest nas wiecej ja tez na diete ide :) ta moja :)
    Nigdy mnie nie zawiodła :)

efcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Szkoda mi ich strasznie ,bo jak nie dostawaly nic to panike w oczach miały i chowaly sie w rozne dziwne miejsca.
    Kot ma to koło nosa. To samo pies. Nie boi się ani burzy ani wystrzalow. Suka chowa się w takiej szafce pod schodami, bo tam najciemniej i naciszej. Ale u nas to Pikuś. Postrzelają 15min przed północą i tyle. Wciąż nie ma wielu amatorów fajerwerków na mojej wsi. Na szczęście.... bo jak byłam raz u brata w Warszawie to myślałam ze ktoś prowadzi regularny ostrzał artyleryjski :O a powietrze było szare od dymu i wszędzie smierdzialo spalenizna. Nie wiem jak zwierzęta to przetrzymaly :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2015, 13:25

kapturnica, efcia, Aasiula, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 18:30

Sabina, Reni, Dziobak, efcia, satori, Aasiula, ComeToMeBaby, BISCA, malgos741, Mimbla, Mega, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2015, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Zdecydowalam sie dopiero wczoraj, ze pójdę na sylwestra. Nie mam nic Świecacego na te okazje. Na razie kupilam brokat:-)
    Wysmaruj twarz kremem nivea . Będzie się glancic ze inną przycmisz XD

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2015, 13:29

kapturnica, SolarPolar, efcia, Aasiula, ComeToMeBaby, BISCA, malgos741, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:

co dostały?
    jest kilka leków, które otumaniają psa
    pies wygląda na spokojnego, ale tylko na zewnątrz
    niestety w środku jest przerażony :- a nie może tego zasygnalizować właścicielowi
    np
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/24dd8f820a09.png

my naszemu nic nie dajemy
    zawsze ktoś z nim jest, okna są pozasłaniane, tv włączony
    zostawiamy mu dostępny "bunkier" czyli miejsce gdzie lubi się schować np otwartą łazienkę albo odsuwamy łóżko, żeby mógł sobie tam wejść jeśli potrzebuje

efcia, moremi, Aasiula, ComeToMeBaby, Mimbla, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Zdecydowalam sie dopiero wczoraj, ze pójdę na sylwestra. Nie mam nic Świecacego na te okazje. Na razie kupilam brokat:-)
    owiń się folią aluminiową
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/16d58552cf2e.jpg

Sabina, SolarPolar, Dziobak, efcia, satori, kapturnica, moremi, Aasiula, ComeToMeBaby, BISCA, Mimbla, Simba, Mega, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 18:30

Reni, Sabina, efcia, Aasiula, ComeToMeBaby, BISCA, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    My idziemy na sylwestra do kumpel, ktore byly u nas rok temu. Czyli: Adas na rekach wynoszony caly wieczor, dobre zarcie, super towarzycho no i najwazniejsze - dres kod ;) Czyli w dresach :) Upralam dres najki po podrozy, do tego tiszercik i jestem gotowa do przyjscia nowego roku!

pierwiastka, satori, Sabina, efcia, moremi, SolarPolar, Bozia3, ComeToMeBaby, gosia7122, BISCA, malgos741, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość

• satori Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2017, 12:31

pierwiastka, Sabina, kapturnica, efcia, moremi, Dziobak, Jastra, beates, Bozia3, ComeToMeBaby, gosia7122, BISCA, malgos741, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Dobre, tanie i cieple. Kto wie kto wie. Na razie jade w kierunku szoping ceneter.

wieeeesz co tam się dzieje!?

wczoraj poszłam, bo chciałam kupić sobie koszulę do pracy i takiego tłumu dawno nie widziałam
    święto jakie czy co?!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2015, 14:14

Sabina, efcia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

wczoraj poszłam, bo chciałam sobie koszulę do pracy kupić i takiego tłumu dawno nie widziałam
    święto jakie czy co?!
    Jak to co? Wyprzedaże sie zaczęły!!!!!!

efcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Satori mogłabyś wpaść na dłużej, a nie zajrzysz i lecisz jak po ogień !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2015, 14:08

efcia, kapturnica, BISCA, satori, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

wczoraj poszłam, bo chciałam sobie koszulę do pracy kupić i takiego tłumu dawno nie widziałam
    święto jakie czy co?!

ja tez wiem - masakra
    wczoraj byliśmy w galerii w cinema, na parkingu stracilismy pół godz O.o juz myslalam ze wyskocze z auta i polece odebrac bilety, zeby nam nie przepadly, ale zdążyliśmy
    zawsze przed świętami i w weekendy parkujemy poza parkingiem galerii, wczoraj w srodku tygodnia myśleliśmy ze bedzie w miare luźno, a tu taka "niespodzianka"

iwcia77 lubi tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    My idziemy na sylwestra do kumpel, ktore byly u nas rok temu. Czyli: Adas na rekach wynoszony caly wieczor, dobre zarcie, super towarzycho no i najwazniejsze - dres kod ;) Czyli w dresach :) Upralam dres najki po podrozy, do tego tiszercik i jestem gotowa do przyjscia nowego roku!

pomysl z dresami super, na luzie, wygodnie i do tego mozna sie najeść bez stresu ze brzuch w kiecce bedzie odstawal ;D

Sabina, Dziobak, BISCA, satori, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość

• pierwiastka Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

wczoraj poszłam, bo chciałam kupić sobie koszulę do pracy i takiego tłumu dawno nie widziałam
    święto jakie czy co?!
    byłam wczoraj w markecie spożywczym i w mięsnym po karkówkę na noworoczny obiad i kolejki jak za PRL ale najbardziej fqurf mnie brał że paniusie chcą 5 plasterków tego, 6 tamtego, 8 deka z tego kawałka a właściwie to z tego w lewo pod spodem bo szerszy / węższy /chudszy / tłuściejszy boshe! dobrze że miałam raptem 5 rzeczy do kupienia i finał bo chyba bym nie zniesła ;)

efcia, Dziobak, satori lubią tę wiadomość

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
‹‹ 12769 12770 12771 12772 12773 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ