35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJak ktoś by chciał to i mnie w lodówce stoi salatk jarzynowa. Ja chciałam ja wyrzucić ale babcia nie dała. Może robi eksperyment? Czeka aż zacznie się ruszać? albo myśli ze stworzy nowe organizmy
SolarPolar, Aasiula, kapturnica, efcia, satori, moremi, ania.g, BISCA, Mimbla, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
No wrocilam od weta,futrzaki dostaly cos na uspokojenie na ta szalona noc...
W zeszlym roku tez dostały psy i bylo ok
Szkoda mi ich strasznie ,bo jak nie dostawaly nic to panike w oczach miały i chowaly sie w rozne dziwne miejsca.
A jak wasze zwierzaki to znosza ?Sabina, efcia, ComeToMeBaby, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:No wrocilam od weta,futrzaki dostaly cos na uspokojenie na ta szalona noc...
Szkoda mi ich strasznie ,bo jak nie dostawaly nic to panike w oczach miały i chowaly sie w rozne dziwne miejsca.
A jak wasze zwierzaki to znosza ?a powietrze było szare od dymu i wszędzie smierdzialo spalenizna. Nie wiem jak zwierzęta to przetrzymaly
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2015, 13:25
kapturnica, efcia, Aasiula, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Zdecydowalam sie dopiero wczoraj, ze pójdę na sylwestra. Nie mam nic Świecacego na te okazje. Na razie kupilam brokat:-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2015, 13:29
kapturnica, SolarPolar, efcia, Aasiula, ComeToMeBaby, BISCA, malgos741, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:No wrocilam od weta,futrzaki dostaly cos na uspokojenie na ta szalona noc...
A jak wasze zwierzaki to znosza ?
co dostały?
jest kilka leków, które otumaniają psa
pies wygląda na spokojnego, ale tylko na zewnątrz
niestety w środku jest przerażony :- a nie może tego zasygnalizować właścicielowi
np
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/24dd8f820a09.png
my naszemu nic nie dajemy
zawsze ktoś z nim jest, okna są pozasłaniane, tv włączony
zostawiamy mu dostępny "bunkier" czyli miejsce gdzie lubi się schować np otwartą łazienkę albo odsuwamy łóżko, żeby mógł sobie tam wejść jeśli potrzebuje
efcia, moremi, Aasiula, ComeToMeBaby, Mimbla, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Zdecydowalam sie dopiero wczoraj, ze pójdę na sylwestra. Nie mam nic Świecacego na te okazje. Na razie kupilam brokat:-)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/16d58552cf2e.jpgSabina, SolarPolar, Dziobak, efcia, satori, kapturnica, moremi, Aasiula, ComeToMeBaby, BISCA, Mimbla, Simba, Mega, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Zdecydowalam sie dopiero wczoraj, ze pójdę na sylwestra. Nie mam nic Świecacego na te okazje. Na razie kupilam brokat:-)
Czyli w dresach
Upralam dres najki po podrozy, do tego tiszercik i jestem gotowa do przyjscia nowego roku!
pierwiastka, satori, Sabina, efcia, moremi, SolarPolar, Bozia3, ComeToMeBaby, gosia7122, BISCA, malgos741, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Dobre, tanie i cieple. Kto wie kto wie. Na razie jade w kierunku szoping ceneter.
wieeeesz co tam się dzieje!?
wczoraj poszłam, bo chciałam kupić sobie koszulę do pracy i takiego tłumu dawno nie widziałam
święto jakie czy co?!Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2015, 14:14
Sabina, efcia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:wieeeesz co tam się dzieje!?
wczoraj poszłam, bo chciałam sobie koszulę do pracy kupić i takiego tłumu dawno nie widziałam
święto jakie czy co?!
ja tez wiem - masakra
wczoraj byliśmy w galerii w cinema, na parkingu stracilismy pół godzjuz myslalam ze wyskocze z auta i polece odebrac bilety, zeby nam nie przepadly, ale zdążyliśmy
zawsze przed świętami i w weekendy parkujemy poza parkingiem galerii, wczoraj w srodku tygodnia myśleliśmy ze bedzie w miare luźno, a tu taka "niespodzianka"iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Dziobak wrote:My idziemy na sylwestra do kumpel, ktore byly u nas rok temu. Czyli: Adas na rekach wynoszony caly wieczor, dobre zarcie, super towarzycho no i najwazniejsze - dres kod
Czyli w dresach
Upralam dres najki po podrozy, do tego tiszercik i jestem gotowa do przyjscia nowego roku!
pomysl z dresami super, na luzie, wygodnie i do tego mozna sie najeść bez stresu ze brzuch w kiecce bedzie odstawalSabina, Dziobak, BISCA, satori, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:wieeeesz co tam się dzieje!?
wczoraj poszłam, bo chciałam kupić sobie koszulę do pracy i takiego tłumu dawno nie widziałam
święto jakie czy co?!efcia, Dziobak, satori lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter