35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Podobnie jak Reni nic nie daję futrzakom. Psychotropy jednak bardziej szkodzą. Nie mozna jedynie reagować tuląc, głaszcząc, bo się utrwala, ze to cos złego.
U nas już napier.alają.
Na koniec roku wysyłam świecącego ołówka Miśkowi za życzenia złożone Wiedzmom
Idę robić nuggetsy.
Na koniec roku dostałam skierowanie do onkologa. Tym samym nowy rok przywitam w kolejce do specjalisty.Dziobak, SolarPolar, Sabina, ComeToMeBaby, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dziobak wrote:My idziemy na sylwestra do kumpel, ktore byly u nas rok temu. Czyli: Adas na rekach wynoszony caly wieczor, dobre zarcie, super towarzycho no i najwazniejsze - dres kod
Czyli w dresach
Upralam dres najki po podrozy, do tego tiszercik i jestem gotowa do przyjscia nowego roku!
mam na sobie wersję szarą w gwiazdki, jak znalazł na taką okazję
a do tego zamówiliśmy z chuopem pizzę na obiad a teraz prasujemy czerwoną kieckę wspominając mijający rok i planując lutowy urlop w tym nadchodzącym
wasz zdrowie baboleefcia, Sabina, Dziobak, SolarPolar, Jastra, beates, ComeToMeBaby, satori lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
tak sobie czytam przesądy sylwestrowo-noworoczne i znalazłam ciekawy: "wybierając kreację na sylwestra warto uwzględnić nową bieliznę, którą wkładamy na siebie koniecznie z metką, żeby być urodziwym i błyszczeć w nadchodzącym roku"
hmmm, jako że wszystkie metki wycinam od razu zostanie mi tylko "i" w tym nadchodzącym rokuDziobak, efcia, moremi, beates, ComeToMeBaby, satori, BISCA lubią tę wiadomość
Sabina wrote:Jak ktoś by chciał to i mnie w lodówce stoi salatk jarzynowa. Ja chciałam ja wyrzucić ale babcia nie dała. Może robi eksperyment? Czeka aż zacznie się ruszać? albo myśli ze stworzy nowe organizmy
efcia, Sabina, beates lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyI ja rowniez sie witam ostatni raz w tym roku.
Ania, za terminowy, szczesliwy porod &&
Grecia, za ladny przyrost &&
Pozostalym nam - niech 2016 bedzie lepszy pod tym wzgledem i niech przyniesie duzo dobrych informacji.
Wszystkiego najlepszego dziewczyny!pierwiastka, efcia, kapturnica, Sabina, beates, anna maria, ComeToMeBaby, gosia7122, ania.g, satori, malgos741, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego najlepszego! Trzymam kciuki za naturalsy i za invitrowki, liczę, ze Reni i Kometa dobrze nam rok otworzą
Ja muszę jeszcze po spożywcze zakupy pojechać, czekam tylko na mojego m.pierwiastka, kapturnica, Dziobak, efcia, Sabina, anna maria, Bozia3, ComeToMeBaby, gosia7122, ania.g, satori, malgos741, Mimbla, Simba, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Chłop kroi warzywa na sałatkę, a ja leżę z Adasiem i Kindlem. I to jest właściwy podział prac!
Co do Kindla i wątpliwości koleżanek czytających. Zawsze czytałam bardzo dużo, ale od kiedy mieszkam w No dostęp do książek zmniejszył się drastycznie. Kupić, zabrac z Pl, wypożyczyć - dużo zachodu. Teraz mam każda książkę dwoma kliknieciami na kompie. Od kiedy mam czytnik ( 29 września) przeczytałam 15 książek, co mi się nie zdazylo w ciągu ostatnich 6 lat. Niech więc kundel żyje!efcia, Sabina, Bozia3, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzepraszam nie czytałam
Życzę samych dobrych wiadomości, dobrych dni i dobrych ludzi na waszych drogach.
Pisze szybko bo lepie ruskie pierogi dochodzę do setki, mam też w lodówce biszkopt z galareta i truskawkami oraz kapustę zasmażaną. Aa no i ruski szampan. Dziewczyny wszystkiego najlepszego!pierwiastka, moremi, Dziobak, efcia, Sabina, Jastra, kapturnica, ComeToMeBaby, gosia7122, satori, malgos741, Mimbla, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Morson po co do onko? No weź sie
nie straszDziobak, pierwiastka, efcia, Sabina, peppapig, ComeToMeBaby, satori, malgos741, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
peppapig wrote:Przepraszam nie czytałam
Życzę samych dobrych wiadomości, dobrych dni i dobrych ludzi na waszych drogach.
Pisze szybko bo lepie ruskie pierogi dochodzę do setki, mam też w lodówce biszkopt z galareta i truskawkami oraz kapustę zasmażaną. Aa no i ruski szampan. Dziewczyny wszystkiego najlepszego!
Kiedy znajdujesz na to czas? Ja się zawsze tak czaję z wysyłkami i nic mi nie wychodzipeppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:W temacie dobrych wiadomości - dostałam kartkę od Ciebie
Kiedy znajdujesz na to czas? Ja się zawsze tak czaję z wysyłkami i nic mi nie wychodziSabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Siema wiedźmy w ostania dniu tego roku
Oby wam się wszystkie plany i marzenia spełniły
Mijający rok może nie był dla mnie łaskawy
Ale za to mam was
Bez was było by jeszcze gorzej znieść niepowodzenia i porażki
Na imprezę żadna nie idę
Mam piżama party
Musze po tylu tygodniach zaiwaniania jak mały samochodzik odpocząć
Nie wiem kto tyle tych kwiatów kupuje , ale non stop pracujemy od 6 do 20
( w sumie chyba wiem BISCA najwięcej tego idzie do Francji )
Jeszcze równy tydzień i chłopa przytulę i nie tylko , bo do mnie przyjedzie
Może po takiej przerwie znajdzie się jakiś waleczny żołnierz który pokona moje jajowody
Ps .przepraszam za to wypracowanie ale w końcu mam chwile żeby napisać
PS 2 .nie wiem co u was , ale proszę o streszczeniepierwiastka, beates, anna maria, Reni, Bozia3, Jastra, ComeToMeBaby, efcia, gosia7122, moremi, Sabina, ania.g, satori, peppapig, malgos741, Mimbla, SolarPolar, Simba, Mega, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ja tez z zyczeniami przychodze!
Oby ten nowy 2016 rok przyniósł wiele pozytywnych wrazeń !
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich i dla kazdej z osobna !pierwiastka, Bozia3, Kisiel, Jastra, anna maria, ComeToMeBaby, peppapig, efcia, gosia7122, moremi, Sabina, satori, malgos741, Mimbla, SolarPolar, Simba, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dojeżdżamy do Piwnicznej i zaczynamy 4 dniowe szaleństwo....
Ten rok był dla mnie bardzo udany, ale pamiętam inne lata i inne sylwki i wiem, że los zawsze może się odmienić. Życzę tego wszystkim tym, które miały niedobry czas...a pozostałym utrzymania się w stanie spełnienia, radości i miłości... Dobrego roku Dziopki!!!anna maria, Jastra, pierwiastka, kapturnica, ComeToMeBaby, peppapig, efcia, gosia7122, Sabina, moremi, satori, malgos741, Mimbla, SolarPolar, Simba, BISCA, mysza1975, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Już za chwilę przywitamy Nowy Rok,
fajerwerkami, szampanem, śpiewem i tańcami.
Życzę, abyście w tych radosnych chwilach,
otoczone były gronem przyjaciół i rodziny zyczy PogodynkaBozia3, pierwiastka, kapturnica, ComeToMeBaby, peppapig, efcia, gosia7122, Sabina, moremi, satori, malgos741, Mimbla, SolarPolar, BISCA, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Wracam do domu. Nareszcie! Zakupiłam zimne ognie. Wino mam. Jeszcze tylko pache obtoknę i można iść zakręcić nogą
anna maria, peppapig, efcia, Sabina, moremi, Mimbla, SolarPolar, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
No dobra. To i ja.
Szczęśliwego Nowego Roku
Hmmm... Coś oszczędnie. Ale za to jak treściwiepierwiastka, efcia, gosia7122, moremi, Sabina, satori, peppapig, malgos741, Mimbla, Natka_79, SolarPolar, BISCA lubią tę wiadomość