35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
sandra80 wrote:Efcia życzę coby Ci się spełniło, żeby Wam ten mały Sylwek wyszedł
o patrz i nawet juz imię jest
podziekuje jak wyjdzieWiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2015, 11:21
sandra80, moremi, Aasiula, ComeToMeBaby, paszczakin, pierwiastka, BISCA, Sabina, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
I jeszcze- u nas wiosna piekna, slonce swieci, niebo niebieskie, dziec spi, a ja sobie Was czytam. Jestem w domu, tu najlepiej. Dla mnie to byl wspanialy rok. Takich Wam zycze, jedynie z wylaczeniem baby bluesa i zawirowan rodzinno-religijnych
efcia, pierwiastka, BISCA, Sabina, kapturnica, moremi, Aasiula, satori, gosia7122, gretka, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Ja już w pracy. Cholera. Jak mnie brzuch boli
jakby mnie miało zaraz zalać.
Sandra tule. Znam to uczucie, niestety
Udanego dnia
Dzisiaj zaliczyliśmy wyjście do lekarza i na zakupy. W chuścieNaprawdę się cieszę z tej chusty. Młody spał godzinę i teraz po odłożeniu też śpi.
Dajcie namiary na tą kawę. W domu raczej nie piję smakowych, ale czasami dodawałam syropów smakowych. Teraz jednak narobiłyście mi smaka
Co przytępiły?
Sekcja ortograficzna działa? Działa. To o co cho?
Kupiłam swoim chrześniaczkom Małą księżniczkę, Małego lorda i Tajemniczy ogród i sama teraz czytam.
pierwiastka, BISCA, Sabina, efcia, kapturnica, Aasiula, satori, ania.g, gosia7122, malgos741, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ComeToMeBaby wrote:Komu zabrałaś? Oddaj.
a nie..wydawało mi się
ale się przestraszyłam!moremi, ComeToMeBaby, BISCA, efcia, Aasiula, satori, malgos741, Mimbla, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
U mnie sztorm, pizga tak, że latają szyby w oknach. Ja jeszcze w łóżku, Chłopaki na dole jedza kaszke, córka śpi. Tak wygląda nasz każdy dzień od przyjazdu. Kto do pracy za mnie pójdzie ja się pytam??
Kochane, niech nowy rok przyniesie Wam to, o czym stary ( stary rok, Wasz stary, niepotrzebne skreślic) zapomniał. Ale mówimy tylko o dobrych rzeczach, tym złym i smutnym mówimy baaaaaj!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2015, 11:49
Reni, pierwiastka, BISCA, Sabina, efcia, kapturnica, Aasiula, satori, Magdala, ania.g, Jastra, gosia7122, malgos741, Mimbla, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:co by tuu teraz zjeść
hmm
sałatka wigilijna już się nie nadaje? znalazłam w lodówce
Mam ten sam problem.. znaczy nie salatke, nie wiem, co zjesc.. znaczy co zrobic na sylwka, a Simba mi nie chce powiedziec, co by zjadla. Wez jej cos powiedz, co?
Rosol juz mi wkrecilyscie..
Sabina, Reni, efcia, kapturnica, moremi, Aasiula, Dziobak, satori, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:
Dajcie namiary na tą kawę. W domu raczej nie piję smakowych, ale czasami dodawałam syropów smakowych. Teraz jednak narobiłyście mi smaka
nasci:
http://www.kawasmakowa.pl/strona-gowna.html?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=17&category_id=6
ja kupilm na allegro. Pieknie pachnie..Sabina, efcia, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMówicie? Że ja w cionzy? Biere jak nic
Wiecie że my dziś w robocie do 15.30? A myślałam że coś dobrego uszykuje do szamania
Edit. Co ile można brać nospe?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2015, 12:15
efcia, BISCA, sandra80, kapturnica, moremi, Aasiula, satori, malgos741, Mimbla, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Ja mam smaka na rosol, slatke i karpatke.
Szykuje sie 3-dniowy weekend. Chyba cos z tego bedzie
wyjdz z mojej glowy
wlasnie zabieram sie za karpatke (ulubione ciacho mojego męża)
rosol juz jest, salatki sie objadlam na swieta, wiec beda jeszcze krokietyBISCA, Sabina, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:wyjdz z mojej glowy
wlasnie zabieram sie za karpatke (ulubione ciacho mojego męża)
rosol juz jest, salatki sie objadlam na swieta, wiec beda jeszcze krokiety
Kurza melodia my znowu o zarciu ! Hihi, a co tam, od poniedzialku dieta. Taaaapierwiastka, sandra80, Aasiula, efcia lubią tę wiadomość
-
Dobry.
Rok moj byl bardzo szczęśliwy z malym dolkiem jak juz podsumowanie robimy. Dolek w sferze rozrodczej oczywiście.
Chciałabym aby wszystkim przyszły rok przyniósł tylko szczęście.
Sobie tylko dziecia zdrowego pragne. Nie chce nic więcej.
Garnitur pożyczony.
Biegne na czesanie.
Dziobak, kapturnica, satori, moremi, efcia, Jastra, ComeToMeBaby, BISCA, malgos741, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Dziewczyny, lecę do domu, a tam robota czeka (sałatka grecka, szaszłyki, pogrillować bakłażany i zrobić zawijasy z nich, no i masę przystawek, a i choinka z owoców,rosół ;)no i sprzątanie bo na 18.00 przychodzą nasi przyjaciele z dziećmi.
Dziewczyny niech kolejny rok będzie dla nas łaskawszy jeśli chodzi o starania i ogólnie o każdą sferę życia, żeby nam się dobrze działo, chłopom w dzień leżało w nocy stało, nam to co miało iść w boczki czy brzuch (poza ciążowym) niech idzie w cycki, albo kostki (jak w moim przypadku by wypadało). No i w ogóle SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!!
Dziobak, pierwiastka, SolarPolar, Aasiula, kapturnica, satori, moremi, efcia, Magdala, ania.g, Jastra, beates, ComeToMeBaby, Natka_79, gosia7122, BISCA, malgos741, Mimbla, mysza1975, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość