35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mega wrote:Piersi w paski kroje, ciasto naleśnikowym ale takie gestsze robię, paski wrzucam do ciasta i potem smaże na głębokim oleju na złoty kolor, odsaczam na papierowym ręczniku z tłuszczu i koniec, pyszne z sosem czosnkowym, moja Młoda uwielbia
Sabina, Mega, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Ja też nie. Na razie nawet nie chce mieć
Oboje lubimy książki, prasę... a wyprawa do antykwariatu lub na targ starocito tez oboje lubimy. Fajnego chłopa mam.
Widzę pozytywne efekty, obaj starsi synowie czytają, ten starszy nawet dużo.Sabina, pierwiastka, Simba, ComeToMeBaby, Mega, efcia, Aasiula, Bozia3, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ja tez uwielbiam ksiazki papierowe - wole od ebookow, ale cenie mozliwosc kupowania ebookow szczegolnie na obczyznie, bo ja uwielbiam czytac ksiazki po polsku, gdyz kocham ten jezyk
Znacie kawal o Jasiu?
Pani kazala dzieciom ulozyc zdania z uzyciem slowa "zapewne" i "gdyz". Wiadomo Marysia ulozyla: Zapewne bedzie padal deszcz gdyz zachmurzylo sie niebo. Bardzo dobrze, Marysiu, siadaj. Krzysio ulozyl zdanie Mama zapewne sie ucieszy gdyz dostalem dobra ocene. Swietnie, Krzysiu, siadaj. No i Jas.
Idzie stara Banachowa za stodole i niesie New York Times'a.
Cisza
Pani: Jasiu! Ale w tym zdaniu nie ma tych dwoch slow.
Jasio: Zapewne idzie srac, gdyz nie zna angielskiego
ivf-ivf wrote:Oboje lubimy książki, prasę... a wyprawa do antykwariatu lub na targ starocito tez oboje lubimy. Fajnego chłopa mam.
Widzę pozytywne efekty, obaj starsi synowie czytają, ten starszy nawet dużo.ivf-ivf, moremi, ComeToMeBaby, Magda*, pierwiastka, Sabina, ania.g, Mega, Dziobak, efcia, Reni, Aasiula, Bozia3, BISCA, Sówka35, paszczakin, satori, Mimbla, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Też wolę papierowe książki. Ostatnio poluje na książki z serii Sławni żeglarze. Takie starocie z lat 70. i 80. Teściu mi teraz zapakował chyba ze 20 książek z tej serii. To mam co czytać przy karmieniu.
ivf-ivf, pierwiastka, Sabina, efcia, Aasiula, Bozia3, BISCA, satori, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Simba wrote:Mega napisz jak zareagowała na bluzę. Może pisałaś ale nie jestem na bieżąco
malgos741, efcia, moremi, Sabina, ivf-ivf, Aasiula, kapturnica, Bozia3, Simba, ComeToMeBaby, BISCA, satori, Mimbla, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Ni mom Kindla
jesteśmy z mężem staroświeccy i kupujemy książki
czasem coś z chomika ściągnę
Jakaś zacofana jestem chyba...dorbie, moremi, Sabina, ivf-ivf, Aasiula, Bozia3, Simba, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Hello
Wróciliśmy z kina super film...
Gretka to jest ciąża a teraz czekamy na przyrost... trzymam kciuki.dorbie, Sabina, Aasiula, Simba, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
sandra80 wrote:no widzisz na to wygląda, a temperatury wysokie i testy owulacyjne pozytywne także widzicie o kant dupy to wszystko
Sandra znam to doskonale
testy super pozytywne (druga kreska nawet dwa razy mocniejsza od pierwszej) wykres temp jak marzenie, piękny dwufazowy, a owulki niet - potwierdzane kilukrotnym monitoringiem
a cycki może bolą od wysokiej prolaktyny? - chyba że cos pomieszałam hm...iwcia77 lubi tę wiadomość
-
też wrócilismy z kina, film super, my byliśmy na "listy do M" ( przed swietami nie znaleźliśmy czasu)
co sie naśmiałam to mojeale też i łezka sie zakręciła , jak ktoś jeszcze nie oglądał to polecam
a po kinie zajechalismy do MC na lody - pychaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 23:51
malgos741, Sabina, Bozia3, Simba, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Uprasowana i ukrochmalona.
Ja pierdziu. Caly dzjen na koledowaniu.
Brawo Śląsk.
Grecja bede zaciskac kciuki.
Maz zostawil garnitur w Bialym a jutro idziemy na bal.
Krawat wzial.
efcia, malgos741, Dziobak, moremi, Sabina, Aasiula, Simba, ComeToMeBaby, BISCA, satori, Mimbla, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Dobra spadam do łóżka bo jutro dzień i noc pracowite mnie czekają
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
efcia wrote:też wrócilismy z kina, film super, my byliśmy na "listy do M" ( przed swietami nie znaleźliśmy czasu)
co sie naśmiałam to mojeale też i łezka sie zakręciła , jak ktoś jeszcze nie oglądał to polecam
a po kinie zajechalismy do MC na lody - pycha
My byliśmy przed kinem na pizzy italianaAasiula, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Dzień dobry , że se tak pozwolę zażartować.
Temperatura mi dziś jebła o podłogę w łazience, także wszystko by się zgadzało z tym wczorajszym progesteronem.
Ja już w pracy, mam nadzieję że jak się obrobię to wyjdę wcześniej.
Gretka trzymam kciuki za Ciebie i za Sabcię, może dla Was ten koniec roku okaże się łaskawy, no i za resztę co to chwilę prawdy mają jeszcze przed sobą. Nie będę jojczyć, powiem tylko, że wqrwia mnie już te wieczne gonienie króliczka.Sabina, malgos741, kapturnica, Aasiula, Simba, ComeToMeBaby, Dziobak, efcia, BISCA, paszczakin, Magdala, satori, Jastra, gosia7122, gretka, Mimbla, mysza1975, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość