35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak ja Was kocham ... micha mi się śmieje za każdym razem jak Was czytam... no czasem płaczę z Wami ale jest więcej tych chwil radosnych
ps. My już rozłożeni ze sprzętem i czekamy ... no i oczywiście mój mi podniósł ciśnienie .... a tam zlewam go..ivf-ivf, Mimbla, Sabina, moremi, kapturnica, gosia7122, SolarPolar, Simba, Dziobak, efcia, ComeToMeBaby, BISCA, caffe, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Wszystkiego dobrego na Nowy Rok, dziewczyny!
Miałam dziś dzień hipochondryczny, prawy jajnik mnie strasznie napieprza.ale chyba bede zyla....mam nadzieję ze rano przyjdzie już @.
Tak wiec my już siedzimy z malzem w lozku, oglądamy filmy i tulimy nasze zwierzaki.u nas psiaka nikt by nie faszerowal psychotropami...mój mąż to jest w stanie leżeć z psina pod kołdrą, jak jest duży huk za oknem i razem z nią cierpi..także wiecie.A kota nic nie rusza.
Sabina, malgos741, moremi, pierwiastka, kapturnica, SolarPolar, Simba, ania.g, Dziobak, efcia, Mega, ComeToMeBaby, BISCA, Bozia3, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
strasznie mi się spać chce
po pracy jestem mega zmęczona i nie chce mi się nigdzie iść
idę posiedzę chwilę udam, że się nawaliłam i pójdę do domu
tak że ten no.. jakby mnie już nie było to i ja Wam
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/01c20f9e8ac6.jpg najlepszego, smacznego jajka, wesołego zajączka i wszystkich świętych, zdrowych zębów, kręgosłupów głów, brzuchów i co tam Wam jeszcze siada, rozciągliwych śluzów, członków w gotowości itd.
buziaki wariatkiWiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2015, 19:52
Mimbla, moremi, pierwiastka, malgos741, kapturnica, Sabina, gosia7122, SolarPolar, Dziobak, efcia, Mega, ComeToMeBaby, BISCA, caffe, Mango, beates, Bozia3, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycześć dziewczyny
zdrówka
pomyślności
szczęśliwości
dla wszystkich obecnych i przyszłych mammusiek
pozdrawiam
ReniSabina, malgos741, Reni, pierwiastka, Mimbla, gosia7122, SolarPolar, moremi, ania.g, Dziobak, efcia, ComeToMeBaby, beates, Bozia3, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny!!! Spełnienia pragnień w Nowym 2016!!! Szczęścia i zdrowia. Myślę o Was i trzymam za Was kciuki!
Pozdrawiam!malgos741, pierwiastka, Mimbla, Sabina, gosia7122, SolarPolar, moremi, ania.g, efcia, ComeToMeBaby, BISCA, beates, Bozia3, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Niestety nie mam o czym Simbo. Oby Nowy Rok byl lepszy.
Simba, efcia, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
My już w domu, najedzeni, wybawieni, Adaś śpi. Był w gościach bardzo dzielny, bawił się z nami i nie przyprawil choinki o omdlenie. Graliśmy w Alias i Kalambury, w towarzystwie wielojezykowym jest zawsze kupa śmiechu. Teraz przy drineczkach czekamy na 12.
Najlepszego Wiedźmy kochane! Żebyśmy w nowym roku były dalej razem!efcia, Simba, moremi, Mega, ania.g, Aasiula, ComeToMeBaby, BISCA, gosia7122, Mimbla, beates, Bozia3, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:A i jeszcze takie wyznanie ,dzisiaj rano poraz enty zakochalm sie w moim mezu
ja w swoim zakochuje sie codziennie juz od 21 latSimba, Dziobak, moremi, Magda*, Aasiula, ComeToMeBaby, BISCA, anna maria, beates, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
hej
ze sie przywitam...
podczytuje Was od jakiegos czasu, ja z sasiedniego watku:) Moremi i Reni kiedys zachecaly zeby tu wpasc...ale z racji ze sie dzieci ni ma to tak jakos ciezko bylo, ale jak sie okazalo bardzo u Was fajnie:) zreszta Pierwiastka sie rozgoscila na dobre...!
i jestem w szoku (pozytywnym) ze tu macie takie relacje, kurcze fajnie! i jeszcze, ze sie poznalyscie w realu-super!
chcialam podziekowac ze czasami dzieki Waszemu humorowi parsknelam smiechem(a nie do smiechu mi ostatnio) szczegolnie humor Simby, Paszczy, Reni taki jest jajcarski:) - mala prywata wybaczcie...
Troche Was podczytuje wiec zalapalam sie na porody i szczerze gratuluje!
ale tez czytalam o smutnych sprawach-wspolczuje i zycze sil na dalsza walke!!!
Zdecydowalam sie "wyjsc z krzaka" (cytuje Malgos) bo bardzo mnie poruszyly Wasze wpisy dotyczace podsumowan... Dajecie nadzieje, ze np kolejny sylwester moze wygladac inaczej i w wiekszym gronie...
pozdrawiam Was i pozwolicie, ze bede Was podczytywac
Szczeliwego Nowego Roku!
ivf-ivf, kapturnica, Simba, efcia, pierwiastka, Dziobak, moremi, Mega, malgos741, Sabina, ania.g, Aasiula, ComeToMeBaby, BISCA, caffe, Reni, gosia7122, Mimbla, peppapig, beates, Bozia3, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
loret1 -
loret1 wrote:hej
ze sie przywitam...
podczytuje Was od jakiegos czasu, ja z sasiedniego watku:) Moremi i Reni kiedys zachecaly zeby tu wpasc...ale z racji ze sie dzieci ni ma to tak jakos ciezko bylo, ale jak sie okazalo bardzo u Was fajnie:) zreszta Pierwiastka sie rozgoscila na dobre...!
i jestem w szoku (pozytywnym) ze tu macie takie relacje, kurcze fajnie! i jeszcze, ze sie poznalyscie w realu-super!
chcialam podziekowac ze czasami dzieki Waszemu humorowi parsknelam smiechem(a nie do smiechu mi ostatnio) szczegolnie humor Simby, Paszczy, Reni taki jest jajcarski:) - mala prywata wybaczcie...
Troche Was podczytuje wiec zalapalam sie na porody i szczerze gratuluje!
ale tez czytalam o smutnych sprawach-wspolczuje i zycze sil na dalsza walke!!!
Zdecydowalam sie "wyjsc z krzaka" (cytuje Malgos) bo bardzo mnie poruszyly Wasze wpisy dotyczace podsumowan... Dajecie nadzieje, ze np kolejny sylwester moze wygladac inaczej i w wiekszym gronie...
pozdrawiam Was i pozwolicie, ze bede Was podczytywac
Szczeliwego Nowego Roku!
Tylko dziunie zmień !
Nie jesteśmy takie straszne jak nas opisujo we fakcieefcia, pierwiastka, Dziobak, moremi, loret1, Mega, Aasiula, Sabina, BISCA, caffe, Reni, gosia7122, Mimbla, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość