X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak ja Was kocham ... micha mi się śmieje za każdym razem jak Was czytam... no czasem płaczę z Wami ale jest więcej tych chwil radosnych ;)
    ps. My już rozłożeni ze sprzętem i czekamy ... no i oczywiście mój mi podniósł ciśnienie .... a tam zlewam go..

ivf-ivf, Mimbla, Sabina, moremi, kapturnica, gosia7122, SolarPolar, Simba, Dziobak, efcia, ComeToMeBaby, BISCA, caffe, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Mimbla Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego dobrego na Nowy Rok, dziewczyny!
    Miałam dziś dzień hipochondryczny, prawy jajnik mnie strasznie napieprza.ale chyba bede zyla...;).mam nadzieję ze rano przyjdzie już @.
    Tak wiec my już siedzimy z malzem w lozku, oglądamy filmy i tulimy nasze zwierzaki.u nas psiaka nikt by nie faszerowal psychotropami...mój mąż to jest w stanie leżeć z psina pod kołdrą, jak jest duży huk za oknem i razem z nią cierpi..także wiecie.A kota nic nie rusza.

Sabina, malgos741, moremi, pierwiastka, kapturnica, SolarPolar, Simba, ania.g, Dziobak, efcia, Mega, ComeToMeBaby, BISCA, Bozia3, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość

35+, czynnik męski uwarunkowany genetycznie. 3 x IVF (12.2014, 04.2015, 02.2016)
    d51054bc0b.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    strasznie mi się spać chce
    po pracy jestem mega zmęczona i nie chce mi się nigdzie iść
    idę posiedzę chwilę udam, że się nawaliłam i pójdę do domu ;-)

tak że ten no.. jakby mnie już nie było to i ja Wam

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/01c20f9e8ac6.jpg najlepszego, smacznego jajka, wesołego zajączka i wszystkich świętych, zdrowych zębów, kręgosłupów głów, brzuchów i co tam Wam jeszcze siada, rozciągliwych śluzów, członków w gotowości itd.
    buziaki wariatki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2015, 19:52

Mimbla, moremi, pierwiastka, malgos741, kapturnica, Sabina, gosia7122, SolarPolar, Dziobak, efcia, Mega, ComeToMeBaby, BISCA, caffe, Mango, beates, Bozia3, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny

zdrówka
    pomyślności
    szczęśliwości
    dla wszystkich obecnych i przyszłych mammusiek

pozdrawiam
    Reni :)

Sabina, malgos741, Reni, pierwiastka, Mimbla, gosia7122, SolarPolar, moremi, ania.g, Dziobak, efcia, ComeToMeBaby, beates, Bozia3, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Luna76 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny!!! Spełnienia pragnień w Nowym 2016!!! Szczęścia i zdrowia. Myślę o Was i trzymam za Was kciuki!
    Pozdrawiam!

malgos741, pierwiastka, Mimbla, Sabina, gosia7122, SolarPolar, moremi, ania.g, efcia, ComeToMeBaby, BISCA, beates, Bozia3, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku !

Simba, ania.g, Dziobak, efcia, SolarPolar, kapturnica, pierwiastka, Magda*, Mega, ComeToMeBaby, BISCA, beates, Bozia3, satori lubią tę wiadomość

Zofia8
  • Simba Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku !
    Zośka ! Nawijaj ! :)

moremi, efcia, kapturnica, ComeToMeBaby, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety nie mam o czym Simbo. Oby Nowy Rok byl lepszy.

efcia, Magda*, ComeToMeBaby, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

Zofia8
  • moremi Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, ja tu z komunikatem

Iwcia ma Mikołajki, a ja zaklepuję wielkanocne kurczaki i zające :-)

Dziobak, Simba, efcia, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Niestety nie mam o czym Simbo. Oby Nowy Rok byl lepszy.
    Pisz czy się uporałaś z tym endometrium i co dalej w planach?

Simba, efcia, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia!! Fajnie ze wpadłaś :) zostaniesz na dłużej??? Zostań! plizz :)

efcia, Magda*, Mega, ComeToMeBaby, BISCA lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My już w domu, najedzeni, wybawieni, Adaś śpi. Był w gościach bardzo dzielny, bawił się z nami i nie przyprawil choinki o omdlenie. Graliśmy w Alias i Kalambury, w towarzystwie wielojezykowym jest zawsze kupa śmiechu. Teraz przy drineczkach czekamy na 12.
    Najlepszego Wiedźmy kochane! Żebyśmy w nowym roku były dalej razem! :-)

efcia, Simba, moremi, Mega, ania.g, Aasiula, ComeToMeBaby, BISCA, gosia7122, Mimbla, beates, Bozia3, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Najlepszego Wiedźmy kochane! Żebyśmy w nowym roku były dalej razem! :-)

Amen
    <3

Simba, Dziobak, pierwiastka, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    A i jeszcze takie wyznanie ,dzisiaj rano poraz enty zakochalm sie w moim mezu :-)

ja w swoim zakochuje sie codziennie juz od 21 lat :-)

Simba, Dziobak, moremi, Magda*, Aasiula, ComeToMeBaby, BISCA, anna maria, beates, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siedzimy z Paszczakiem i Was obgadujemy. :-P

ivf-ivf, Dziobak, efcia, moremi, malgos741, ania.g, Aasiula, ComeToMeBaby, BISCA, caffe, Reni, Mimbla, beates, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • loret1 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej :)
    ze sie przywitam...
    podczytuje Was od jakiegos czasu, ja z sasiedniego watku:) Moremi i Reni kiedys zachecaly zeby tu wpasc...ale z racji ze sie dzieci ni ma to tak jakos ciezko bylo, ale jak sie okazalo bardzo u Was fajnie:) zreszta Pierwiastka sie rozgoscila na dobre...!
    i jestem w szoku (pozytywnym) ze tu macie takie relacje, kurcze fajnie! i jeszcze, ze sie poznalyscie w realu-super!
    chcialam podziekowac ze czasami dzieki Waszemu humorowi parsknelam smiechem(a nie do smiechu mi ostatnio) szczegolnie humor Simby, Paszczy, Reni taki jest jajcarski:) - mala prywata wybaczcie...

Troche Was podczytuje wiec zalapalam sie na porody i szczerze gratuluje!
    ale tez czytalam o smutnych sprawach-wspolczuje i zycze sil na dalsza walke!!!

Zdecydowalam sie "wyjsc z krzaka" (cytuje Malgos) bo bardzo mnie poruszyly Wasze wpisy dotyczace podsumowan... Dajecie nadzieje, ze np kolejny sylwester moze wygladac inaczej i w wiekszym gronie...
    pozdrawiam Was i pozwolicie, ze bede Was podczytywac ;)
    Szczeliwego Nowego Roku!

ivf-ivf, kapturnica, Simba, efcia, pierwiastka, Dziobak, moremi, Mega, malgos741, Sabina, ania.g, Aasiula, ComeToMeBaby, BISCA, caffe, Reni, gosia7122, Mimbla, peppapig, beates, Bozia3, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość

loret1
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:

W końcu jakiś konkret :-)

Simba, efcia, Sabina, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Gadaj co gadacie!

Simba, efcia, moremi, Sabina, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Gadaj co gadacie!
    Nie mogę bo akurat ty jesteś na tapecie

efcia, moremi, Sabina, BISCA, Reni, Mimbla, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    loret1 wrote:
    hej :)
    ze sie przywitam...
    podczytuje Was od jakiegos czasu, ja z sasiedniego watku:) Moremi i Reni kiedys zachecaly zeby tu wpasc...ale z racji ze sie dzieci ni ma to tak jakos ciezko bylo, ale jak sie okazalo bardzo u Was fajnie:) zreszta Pierwiastka sie rozgoscila na dobre...!
    i jestem w szoku (pozytywnym) ze tu macie takie relacje, kurcze fajnie! i jeszcze, ze sie poznalyscie w realu-super!
    chcialam podziekowac ze czasami dzieki Waszemu humorowi parsknelam smiechem(a nie do smiechu mi ostatnio) szczegolnie humor Simby, Paszczy, Reni taki jest jajcarski:) - mala prywata wybaczcie...

Troche Was podczytuje wiec zalapalam sie na porody i szczerze gratuluje!
    ale tez czytalam o smutnych sprawach-wspolczuje i zycze sil na dalsza walke!!!

Zdecydowalam sie "wyjsc z krzaka" (cytuje Malgos) bo bardzo mnie poruszyly Wasze wpisy dotyczace podsumowan... Dajecie nadzieje, ze np kolejny sylwester moze wygladac inaczej i w wiekszym gronie...
    pozdrawiam Was i pozwolicie, ze bede Was podczytywac ;)
    Szczeliwego Nowego Roku!
    No choooodz!
    Tylko dziunie zmień !
    Nie jesteśmy takie straszne jak nas opisujo we fakcie

efcia, pierwiastka, Dziobak, moremi, loret1, Mega, Aasiula, Sabina, BISCA, caffe, Reni, gosia7122, Mimbla, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
‹‹ 12772 12773 12774 12775 12776 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ