35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
loret1 wrote:imprezowicz rosnie:) pierwszy sylwek za nim!
no w zeszlym roku mialam taka nadzieje, ze ten rok bedzie wlasnie Ten no to nie pozostaje nic innego jak pomyslec ze moze wlasnie Ten;)
ploteczki fajne som...ale te dobre ploteczki!
co się odwlecze, to nie uciecze
Najważniejsze to odpalić motor do działania i zdiagnozowac się. I nie poddawać się.Simba, efcia, malgos741, paszczakin, kapturnica, Aasiula, Sabina, ComeToMeBaby, BISCA, satori lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:U nas TEN miał byc już 2013 i 2014
co się odwlecze, to nie uciecze
Najważniejsze to odpalić motor do działania i zdiagnozowac się. I nie poddawać się.moremi, Simba, efcia, loret1, Aasiula, Sabina, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
loret1 wrote:hej
ze sie przywitam...
podczytuje Was od jakiegos czasu, ja z sasiedniego watku:) Moremi i Reni kiedys zachecaly zeby tu wpasc...ale z racji ze sie dzieci ni ma to tak jakos ciezko bylo, ale jak sie okazalo bardzo u Was fajnie:) zreszta Pierwiastka sie rozgoscila na dobre...!
i jestem w szoku (pozytywnym) ze tu macie takie relacje, kurcze fajnie! i jeszcze, ze sie poznalyscie w realu-super!
chcialam podziekowac ze czasami dzieki Waszemu humorowi parsknelam smiechem(a nie do smiechu mi ostatnio) szczegolnie humor Simby, Paszczy, Reni taki jest jajcarski:) - mala prywata wybaczcie...
Troche Was podczytuje wiec zalapalam sie na porody i szczerze gratuluje!
ale tez czytalam o smutnych sprawach-wspolczuje i zycze sil na dalsza walke!!!
Zdecydowalam sie "wyjsc z krzaka" (cytuje Malgos) bo bardzo mnie poruszyly Wasze wpisy dotyczace podsumowan... Dajecie nadzieje, ze np kolejny sylwester moze wygladac inaczej i w wiekszym gronie...
pozdrawiam Was i pozwolicie, ze bede Was podczytywac
Szczeliwego Nowego Roku!
ps. ja też walczę o pierwszea tu dziewczyny som the best ...
loret1, Sabina, moremi, ComeToMeBaby, efcia, paszczakin, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
moremi wrote:Dajcie fote bliźniaków
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2016, 02:30
malgos741, Mega, kapturnica, Sabina, moremi, ComeToMeBaby, BISCA, pierwiastka, anna maria, Dziobak, efcia, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
A my właśnie wróciliśmy z balu. Fajnie bylo. Sala stuletnia ponad. Zespol też do rzeczy.
Ktoś jeszcze czuwa? Moze Malgos jezcze gra?
Witaj loret. ☺ Fajnie jest z nami. Zostań.
No i witam w 2016!Mega, kapturnica, Aasiula, Sabina, moremi, ComeToMeBaby, BISCA, pierwiastka, anna maria, efcia, gosia7122, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Hepy Nju Jer laski !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pierwszy wpis w nowym roku wiec powiem Wam tak.Oby nam sie nowy rok zaczal spelnionymi marzeniami i ciazami dla tych co sie staraja.A te co kurnik zamknely na 3spusten oby dzieci sie ladnie i zdrowo rozwijaly
Poszełłam se spac po 1szej i moje dziecie dało matce spac co 2godziny.Nie wiem czy ruszyło go ,ze mu sztuczniaka(znaczy sie mleko) w gebe pakuje bo cyckoli co 2godziny w nocy
No i wczoraj swietowalam nowy rok piccoloZejszłam se na piesy ??
Millego!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2016, 08:26
ania.g, Sabina, moremi, ComeToMeBaby, pierwiastka, anna maria, Dziobak, dorbie, efcia, Mega, malgos741, Mimbla, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, witaj Loret:)
Jak tam kac morderca? Ostro balowały
Ja miałam mocno schłodzone truskawkowe picoloNawet nie wiecie jak się cieszę że już jest styczeń a ja nadal w dwupaku
Miłego dnia
Jeśli chodzi o podsumowanie to chyba mogę powiedzieć że 2015 był dla mnie bardzo zaskakujący ale też pozytywny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2016, 09:08
kapturnica, Sabina, moremi, ComeToMeBaby, BISCA, pierwiastka, anna maria, dorbie, efcia, paszczakin, gosia7122, malgos741, Mimbla, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyWitam i ja
Mróz nadal trzyma, super
My trzeźwi jak świnie, żadnego kaca. Takiego beznadziejnego wieczoru dawno nie miałam. Z chlopem.zaczęliśmy gadać dopiero rano. Super, po prostukapturnica, pierwiastka, anna maria, efcia, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Witam i ja
Mróz nadal trzyma, super
My trzeźwi jak świnie, żadnego kaca. Takiego beznadziejnego wieczoru dawno nie miałam. Z chlopem.zaczęliśmy gadać dopiero rano. Super, po prostu
Sabcia najwazniejsze,ze juz rozmawiacieSabina, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość