35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć,
Bo to mamy nowy rok. Nie przepadam za tym czasem. Jakoś mnie lekko przeraża myślenie co przyniesie, czy będzie dobry itp. Dobrze ze po tygodniu mi ten niepokój mija.
U mnie Francesco spał ok, tzn budził się co 3h. Trochę o północy wybudzaly go fajerwerki, za to starszy spał jak zabity. U nas jakaś nowa tradycja się wykluła. Życzenia, całuski, w tym roku bez toastu alkoholem, pózniej telefony do rodziców. Po tym wszystkim chlop wyciągnął prezenty - nowe telefony
Miłego dnia!Sabina, BISCA, anna maria, ania.g, dorbie, moremi, Berenika, gosia7122, malgos741, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam noworocznie.
Obudziłam się dzisiaj w nowej rzeczywistości. Jak na razie czuję się z tą świadomoscia doskonale.
Mam nadzieję, że moderator jeszcze spi i nie wykasuje:
http://iv.pl/images/14378273869683574352.jpgComeToMeBaby, Aasiula, Natka_79, Sabina, BISCA, pierwiastka, Reni, anna maria, ania.g, dorbie, efcia, moremi, Mega, paszczakin, kapturnica, Berenika, gosia7122, malgos741, Mimbla, beates, satori lubią tę wiadomość
-
Bry. A my odwaliliśmy się jak stróże w Boże Ciało, upieklam kokosanki (taką karykaturę raczej, ale chłop bardzo zadowolony), ciasteczka (z przepisu z neta, co wyszły jak gumki - chłop również zadowolony), mieliśmy też ciasto (kupne- ja zadowolona) i parę zagryzek. Trochę potańcowaliśmy, dużo się nagadaliśmy, a potem... no - to pominiemy... O północy otworzyliśmy szampana i podziwialiśmy z okien naszego mieszkania panoramę miasta z fajerwerkami. Piękne były. A potem... znów musimy pominąć, w każdym razie dobrze spędziliśmy zarówno koniec starego, jak i początek nowego roku
A potem to już poszliśmy spać, bo mi chłopa łapie choróbsko i zamierzamy z nim dalej walczyć. Fajnie było - nasz pierwszy małżeński Sylwester i mieliśmy go tylko dla siebie
macduska, Aasiula, Sabina, BISCA, gretka, pierwiastka, anna maria, ania.g, Dziobak, dorbie, efcia, moremi, peppapig, Mega, paszczakin, caffe, gosia7122, malgos741, Mimbla, Simba, Elfik, beates, Bozia3, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, w Nowym Roku życzę Wam przede wszystkim spełnienia marzeń, a poza tym również spełnienia marzeń
Najlepszego dla Twixów - spóźnione, ale szczere
Miałam taki zapiernicz w pracy, że wczoraj to wróciłam do domu o 4 nad ranem, przespałam się 3 godziny i znowu do pracy. Teraz odpoczywam...Sabina, anna maria, ania.g, pierwiastka, efcia, moremi, ComeToMeBaby, Mega, macduska, gosia7122, malgos741, Simba, Bozia3, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry w nowym roku! u mnie za oknem biało, chuop zrobił kawę a teraz śniadanie robi, kazał Was pozdrowić serdecznie noworocznie
Sabina, anna maria, efcia, moremi, ComeToMeBaby, Mega, paszczakin, caffe, gosia7122, malgos741, Mimbla, Simba, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Chciałam otworzyć drugie, ale chyba zamknę pierwsze.
Chapy nió ierania.g, Sabina, efcia, dorbie, moremi, ComeToMeBaby, Mega, caffe, macduska, gosia7122, malgos741, Mimbla, Simba, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się noworocznie
Jestem po 3 godz snu i nawet rześka
Imprezę robiliśmy u nas, bym nie musiała z Adasiem jeździć. Byli znajomi 2 pary i pół pary, bo jej mąż pracował w nocy ( policjant). Impreza spokojna, wszyscy zmęczeni, humory niefajne mieli. Ale było ok, bo to ogolnie wesołe towarzystwo.
Adaś obudził się o 23.50 także życzenia noworoczne przyjął z otwartymi oczami. Siedzielismy do 3.00, potem karmienie i ok 4.30 jechalam po starszego na jego imprezke do Gdańska. Polozylam się o 5.30 a o 8.30 najmłodszy się obudził. 3 godz snuPogoda super -7, słońce, zero śniegu. Ciekawe czy na spacer się wybierzemy, bo na razie tylko ja nie śpię
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!moremi, efcia, pierwiastka, ComeToMeBaby, Sabina, Mega, Dziobak, caffe, ania.g, gosia7122, malgos741, Mimbla, Aasiula, BISCA, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry bardzo noworocznie
my wyspani i bez kaca, czyli nieźle zapowiada sie ten nowy rok
wczoraj przetancowalismy wieczór z Wrockiem w tv, do tego winko, sex, darmowy pokaz fajerwerków (z 3pietra naszego apartamenta mieliśmy super widok)
Jeszcze raz Szczęśliwego Kochane WiedźmyWiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2016, 11:58
pierwiastka, ComeToMeBaby, Sabina, Dziobak, Mega, caffe, ania.g, moremi, gosia7122, malgos741, Mimbla, Simba, BISCA, dorbie, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMam mnóstwo żarcia. Kto ma ochotę na kotleciki i kotleciki, i śledzik pod pierzynka, sałatka gyros, koreczki, przekąski, ciasto i ciasto, pierniki, sledziki z rodzynkami i śledziki z cebulką i przekąski z łososiem
efcia, pierwiastka, Sabina, ComeToMeBaby, Dziobak, Mega, caffe, ania.g, moremi, gosia7122, malgos741, Mimbla, Simba, Aasiula, BISCA, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Efcia, widzę duże podobieństwo waszego Sylwestra do naszego. Tylko program w tv się nie zgadza, piętro i ilość seksu. No, chyba że domyślny jeden seks nie był wcale jeden
Cieszę się, że mieliście udanego SylwestraMega, efcia, moremi, malgos741, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Witam i ja
Mróz nadal trzyma, super
My trzeźwi jak świnie, żadnego kaca. Takiego beznadziejnego wieczoru dawno nie miałam. Z chlopem.zaczęliśmy gadać dopiero rano. Super, po prostu
Sabcia u mnie było podobnie, chłop się fochnął, poklocili się z córką i siedzieli naburmuszeni , więc ten nastrój też mi się udzielił. Zrobiłam sałatkę z grzankami, piersi w cieście naleśnikowym i sos czosnkowy i też zasiadał że smętną miną. 20 minut przed północą chłop się zorientował że przesadził
Sabina, moremi, Simba, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dziewczyny, u mnie sylwester udany zwłaszcza, że po objawach sądząc jajo wystrzeliło jak fajerwerk
ale byłby surprajz noworoczny
ComeToMeBaby, efcia, Sabina, gretka, dorbie, ania.g, moremi, gosia7122, malgos741, Mimbla, Simba, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualnyBry u nas też miło było,goście,dobre jedzenie, jak nigdy mało wódki
chyba się starzejemy. U nas taki zwyczaj,że sobie kolędy śpiewamy. Odpalamy karaoke mikrofony i jest super,trochę śmiechu i wzruszenie. Ta sama ekipa od... 20 lat...tylko dzieci nam przybywa
PS zapomniałam napisać że sexu nie było heheWiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2016, 12:29
Dziobak, caffe, ComeToMeBaby, efcia, Sabina, gretka, anna maria, dorbie, ania.g, moremi, gosia7122, Mimbla, Simba, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Melduję słońce! Ja już po porannym spacerze z Adasiem ( moje noworoczne postanowienie - codziennie trening + spacer, jeśli można). Teraz jemy noworoczne śniadanie i oglądamy koncert Noworoczny z Wiednia.
Buziole!ComeToMeBaby, efcia, Mega, anna maria, dorbie, moremi, caffe, gosia7122, Simba, Aasiula, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Efcia, widzę duże podobieństwo waszego Sylwestra do naszego. Tylko program w tv się nie zgadza, piętro i ilość seksu. No, chyba że domyślny jeden seks nie był wcale jeden
Cieszę się, że mieliście udanego Sylwestra
Faktycznie bardzo podobnie
pietro trzecie, ale dom na wzgórzu, wiec widok jak z wieżowca
sex tylko jeden, ale za to jaaaaaaki, wino, wspomnienia i nastrojowa muza robia swojeSabina, ComeToMeBaby, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycześć wiedzmy
Życzę aby Wam się w tym Nowym Roku spełniły marzenia,te małe i te większe,i dużo zdrowych ciąż i ślicznych bobasów,wiele zdrowia i radości,spełnienia w różnych aspektach życia .
BUZIOLE
a Sylwestra część spędziliśmy w pracy do 22,potem z G poszliśmy koło Spodka ale nie weszliśmy bo tak trzepali torby ,a my mieliśmy szampana z cydru gruszkowego,termos z herbatą w plecaku.Dlatego oglądaliśmy na telebimie ale i tak mało było słychać bo ludzi było ok 50 tyś ...,zostaliśmy do fajerwerków i do domu
acha emitowali go w Polsacie,zajebiście scena zrobiona
acha sex tez był ale nad ranemWiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2016, 13:01
Mega, Sabina, ComeToMeBaby, ania.g, moremi, caffe, gosia7122, malgos741, efcia, Mimbla, Aasiula, kapturnica, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość