X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2016, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Mial zacytowac a nie polubic :(

Sabcia najwazniejsze,ze juz rozmawiacie <3
    Jeszcze jest dretwo. Przejdzie nam. Nie ma innego wyjscia

kapturnica, Aasiula, efcia, moremi, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2016, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,
    Bo to mamy nowy rok. Nie przepadam za tym czasem. Jakoś mnie lekko przeraża myślenie co przyniesie, czy będzie dobry itp. Dobrze ze po tygodniu mi ten niepokój mija.
    U mnie Francesco spał ok, tzn budził się co 3h. Trochę o północy wybudzaly go fajerwerki, za to starszy spał jak zabity. U nas jakaś nowa tradycja się wykluła. Życzenia, całuski, w tym roku bez toastu alkoholem, pózniej telefony do rodziców. Po tym wszystkim chlop wyciągnął prezenty - nowe telefony :)
    Miłego dnia!

Sabina, BISCA, anna maria, ania.g, dorbie, moremi, Berenika, gosia7122, malgos741, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2016, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam noworocznie.

Obudziłam się dzisiaj w nowej rzeczywistości. Jak na razie czuję się z tą świadomoscia doskonale.

Mam nadzieję, że moderator jeszcze spi i nie wykasuje:

http://iv.pl/images/14378273869683574352.jpg

ComeToMeBaby, Aasiula, Natka_79, Sabina, BISCA, pierwiastka, Reni, anna maria, ania.g, dorbie, efcia, moremi, Mega, paszczakin, kapturnica, Berenika, gosia7122, malgos741, Mimbla, beates, satori lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2016, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry. A my odwaliliśmy się jak stróże w Boże Ciało, upieklam kokosanki (taką karykaturę raczej, ale chłop bardzo zadowolony), ciasteczka (z przepisu z neta, co wyszły jak gumki - chłop również zadowolony), mieliśmy też ciasto (kupne- ja zadowolona) i parę zagryzek. Trochę potańcowaliśmy, dużo się nagadaliśmy, a potem... no - to pominiemy... O północy otworzyliśmy szampana i podziwialiśmy z okien naszego mieszkania panoramę miasta z fajerwerkami. Piękne były. A potem... znów musimy pominąć, w każdym razie dobrze spędziliśmy zarówno koniec starego, jak i początek nowego roku :-D A potem to już poszliśmy spać, bo mi chłopa łapie choróbsko i zamierzamy z nim dalej walczyć. Fajnie było - nasz pierwszy małżeński Sylwester i mieliśmy go tylko dla siebie <3

macduska, Aasiula, Sabina, BISCA, gretka, pierwiastka, anna maria, ania.g, Dziobak, dorbie, efcia, moremi, peppapig, Mega, paszczakin, caffe, gosia7122, malgos741, Mimbla, Simba, Elfik, beates, Bozia3, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2016, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, w Nowym Roku życzę Wam przede wszystkim spełnienia marzeń, a poza tym również spełnienia marzeń :P

Najlepszego dla Twixów - spóźnione, ale szczere ;)

Miałam taki zapiernicz w pracy, że wczoraj to wróciłam do domu o 4 nad ranem, przespałam się 3 godziny i znowu do pracy. Teraz odpoczywam...

Sabina, anna maria, ania.g, pierwiastka, efcia, moremi, ComeToMeBaby, Mega, macduska, gosia7122, malgos741, Simba, Bozia3, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość

• pierwiastka Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2016, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry w nowym roku! u mnie za oknem biało, chuop zrobił kawę a teraz śniadanie robi, kazał Was pozdrowić serdecznie noworocznie :)

Sabina, anna maria, efcia, moremi, ComeToMeBaby, Mega, paszczakin, caffe, gosia7122, malgos741, Mimbla, Simba, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
  • Reni Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2016, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Otwieram jedno oko

anna maria, efcia, dorbie, moremi, Mega, Mimbla, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2016, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry w 2016 ,pogoda super swieci slonce i nie mam kaca :-) milego dnia

Sabina, ania.g, efcia, dorbie, moremi, ComeToMeBaby, caffe, gosia7122, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2016, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałam otworzyć drugie, ale chyba zamknę pierwsze.

Chapy nió ier

ania.g, Sabina, efcia, dorbie, moremi, ComeToMeBaby, Mega, caffe, macduska, gosia7122, malgos741, Mimbla, Simba, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2016, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się noworocznie :-)
    Jestem po 3 godz snu i nawet rześka :-)
    Imprezę robiliśmy u nas, bym nie musiała z Adasiem jeździć. Byli znajomi 2 pary i pół pary, bo jej mąż pracował w nocy ( policjant). Impreza spokojna, wszyscy zmęczeni, humory niefajne mieli. Ale było ok, bo to ogolnie wesołe towarzystwo.
    Adaś obudził się o 23.50 także życzenia noworoczne przyjął z otwartymi oczami. Siedzielismy do 3.00, potem karmienie i ok 4.30 jechalam po starszego na jego imprezke do Gdańska. Polozylam się o 5.30 a o 8.30 najmłodszy się obudził. 3 godz snu ;-) Pogoda super -7, słońce, zero śniegu. Ciekawe czy na spacer się wybierzemy, bo na razie tylko ja nie śpię :-)

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!

moremi, efcia, pierwiastka, ComeToMeBaby, Sabina, Mega, Dziobak, caffe, ania.g, gosia7122, malgos741, Mimbla, Aasiula, BISCA, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2016, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry bardzo noworocznie :-)
    my wyspani i bez kaca, czyli nieźle zapowiada sie ten nowy rok :D

wczoraj przetancowalismy wieczór z Wrockiem w tv ;-) , do tego winko, sex, darmowy pokaz fajerwerków (z 3pietra naszego apartamenta mieliśmy super widok)

Jeszcze raz Szczęśliwego Kochane Wiedźmy :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2016, 11:58

pierwiastka, ComeToMeBaby, Sabina, Dziobak, Mega, caffe, ania.g, moremi, gosia7122, malgos741, Mimbla, Simba, BISCA, dorbie, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2016, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam mnóstwo żarcia. Kto ma ochotę na kotleciki i kotleciki, i śledzik pod pierzynka, sałatka gyros, koreczki, przekąski, ciasto i ciasto, pierniki, sledziki z rodzynkami i śledziki z cebulką i przekąski z łososiem :-)

efcia, pierwiastka, Sabina, ComeToMeBaby, Dziobak, Mega, caffe, ania.g, moremi, gosia7122, malgos741, Mimbla, Simba, Aasiula, BISCA, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2016, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Efcia, widzę duże podobieństwo waszego Sylwestra do naszego. Tylko program w tv się nie zgadza, piętro i ilość seksu. No, chyba że domyślny jeden seks nie był wcale jeden :-P
    Cieszę się, że mieliście udanego Sylwestra :-D

Mega, efcia, moremi, malgos741, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2016, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie, ja wciąż czekam na przesyłkę po Bożym Narodzeniu, ale może być ta po Sylwestrze :-P

dorbie, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2016, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Witam i ja
    Mróz nadal trzyma, super :)
    My trzeźwi jak świnie, żadnego kaca. Takiego beznadziejnego wieczoru dawno nie miałam. Z chlopem.zaczęliśmy gadać dopiero rano. Super, po prostu :/
    Bry w nowym roku.
    Sabcia u mnie było podobnie, chłop się fochnął, poklocili się z córką i siedzieli naburmuszeni , więc ten nastrój też mi się udzielił. Zrobiłam sałatkę z grzankami, piersi w cieście naleśnikowym i sos czosnkowy i też zasiadał że smętną miną. 20 minut przed północą chłop się zorientował że przesadził :)

Sabina, moremi, Simba, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • pierwiastka Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2016, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, u mnie sylwester udany zwłaszcza, że po objawach sądząc jajo wystrzeliło jak fajerwerk ;D ale byłby surprajz noworoczny :D

ComeToMeBaby, efcia, Sabina, gretka, dorbie, ania.g, moremi, gosia7122, malgos741, Mimbla, Simba, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2016, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry u nas też miło było,goście,dobre jedzenie, jak nigdy mało wódki :O chyba się starzejemy. U nas taki zwyczaj,że sobie kolędy śpiewamy. Odpalamy karaoke mikrofony i jest super,trochę śmiechu i wzruszenie. Ta sama ekipa od... 20 lat...tylko dzieci nam przybywa :)
    PS zapomniałam napisać że sexu nie było hehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2016, 12:29

Dziobak, caffe, ComeToMeBaby, efcia, Sabina, gretka, anna maria, dorbie, ania.g, moremi, gosia7122, Mimbla, Simba, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2016, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduję słońce! Ja już po porannym spacerze z Adasiem ( moje noworoczne postanowienie - codziennie trening + spacer, jeśli można). Teraz jemy noworoczne śniadanie i oglądamy koncert Noworoczny z Wiednia.
    Buziole!

ComeToMeBaby, efcia, Mega, anna maria, dorbie, moremi, caffe, gosia7122, Simba, Aasiula, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2016, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Efcia, widzę duże podobieństwo waszego Sylwestra do naszego. Tylko program w tv się nie zgadza, piętro i ilość seksu. No, chyba że domyślny jeden seks nie był wcale jeden :-P
    Cieszę się, że mieliście udanego Sylwestra :-D

Faktycznie bardzo podobnie :-)
    pietro trzecie, ale dom na wzgórzu, wiec widok jak z wieżowca ;-)
    sex tylko jeden, ale za to jaaaaaaki, wino, wspomnienia i nastrojowa muza robia swoje ;D

Sabina, ComeToMeBaby, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2016, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć wiedzmy :)

Życzę aby Wam się w tym Nowym Roku spełniły marzenia,te małe i te większe,i dużo zdrowych ciąż i ślicznych bobasów,wiele zdrowia i radości,spełnienia w różnych aspektach życia .
    BUZIOLE <3

a Sylwestra część spędziliśmy w pracy do 22,potem z G poszliśmy koło Spodka ale nie weszliśmy bo tak trzepali torby ,a my mieliśmy szampana z cydru gruszkowego,termos z herbatą w plecaku.Dlatego oglądaliśmy na telebimie ale i tak mało było słychać bo ludzi było ok 50 tyś ...,zostaliśmy do fajerwerków i do domu :)
    acha emitowali go w Polsacie,zajebiście scena zrobiona :)

acha sex tez był ale nad ranem :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2016, 13:01

Mega, Sabina, ComeToMeBaby, ania.g, moremi, caffe, gosia7122, malgos741, efcia, Mimbla, Aasiula, kapturnica, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 12775 12776 12777 12778 12779 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ