35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dostałam własnie maila z wczoraj (nawet gmail szwankuje, a na pocztę polską narzekają
), że nasz syn zostanie zapisany na basen od 20 marca
a ja myślałam, że zapisują trzymiesięczne dzieci.
Swoją drogą - zważyłam się i juz mi 2 kg zostały, czyli pikuś. Tylko ciuchy w biuscie się nie dopinają, a brzuch już w zasadzie płaski. Tylko skóra nie wróciła do normy, ale smaruję, masuję i liczę, że już niedługo
czyli w strój kapielowy funkity się zmieszczę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2016, 14:12
ComeToMeBaby, Dziobak, Mega, malgos741, nick nieaktualny, efcia, Mimbla, ania.g, Simba, Aasiula, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Ciasto gestsze, smaże na głębokim oleju na złoty kolorSabina wrote:Mój przepraszał. Dziś też. Ale wiesz. Smutno.mi było i w ogóle

Powiedz jak robisz piersi? Naszykowalam sobie, pokroiłam, przyprawiona, usmaze popołudniu. Ciasto robisz gęste? I na głęboki tlusz? Długo smażyć?
żeby były chrupiące możesz potem wrzucić do piekarnika na parę minut.
moremi, nick nieaktualny, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Wiem przecieżDziobak wrote:Morek, basen fajowa rzecz
. My chodzimy z Adasiem raz w tyg, a na wyjeździe w ogóle nie chciał z wody wylazic. 
ja na początku 9 miesiąca jeszcze kilkadziesiąt basenów robiłam
nick nieaktualny, Dziobak, efcia, ComeToMeBaby, Mimbla, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Witam Wiedźmy w Nowy Rok.. położyłam się spać o 8.00 wypiłem po imprezie..A wstałam o 14.00..
nick nieaktualny, efcia, ComeToMeBaby, ania.g, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualnyA my mamy problem. Nasz pies się zakochał
małpa ucieka mam. Trzeba ho po całej wsi szukać, a jak już go znajdziemy, to udaje ze nas nie zna! A tu takie mróz! Dziś jest bardzo nieszczęśliwy, bo pilnowalismy go skutecznie cały dzień i dziadek już go zamknął na sen w garażu. Może choć dziś nie będziemy go szukać
malgos741, promoszka, caffe, Mega, ania.g, Simba, Aasiula, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gretka
rok zaczął ci się nie tak jak wszystkie miałyśmy nadzieje ale wierze skończy się zupełnie inaczej.
Jej, ale ten dzień pędzi... Muszę złożyć tort dla mojego na jutrzejsze urodziny a trochę mi się nie chce.
Wy ty o seksach piszecie a my tacy wyposzczeni
już 10 mcy abstynencji
ale gin za tydzień i zobaczymy co powie
a i łóżko musimy kupić bo stare święta się rozwaliło
nick nieaktualny, moremi, efcia, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
No to my juz tez tak.A teraz jak zaczelam brac tabsy to najpirw czekalam na te7-10dni pewnosci a tu okres przylazlNatka_79 wrote:Gretka
rok zaczął ci się nie tak jak wszystkie miałyśmy nadzieje ale wierze skończy się zupełnie inaczej.
Jej, ale ten dzień pędzi... Muszę złożyć tort dla mojego na jutrzejsze urodziny a trochę mi się nie chce.
Wy ty o seksach piszecie a my tacy wyposzczeni
już 10 mcy abstynencji
ale gin za tydzień i zobaczymy co powie
a i łóżko musimy kupić bo stare święta się rozwaliło 
I pewnie nie zdazymy poswiecic nowy materac bo moj jedziew poniedzialek a ja nadal plamie
nick nieaktualny, moremi, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyA ja sobie siedze sama w kuchni. W piekarniku dochodza stripsy z przepisu Megi, a ja słucham Trójki
dziś lista wszechczasów. Kocham
za młodu nagrywalam co roku
Aasiula, nick nieaktualny, efcia, moremi, Simba, Mega, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość