X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • moremi Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2016, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dostałam własnie maila z wczoraj (nawet gmail szwankuje, a na pocztę polską narzekają ;-) ), że nasz syn zostanie zapisany na basen od 20 marca :-) a ja myślałam, że zapisują trzymiesięczne dzieci.

Swoją drogą - zważyłam się i juz mi 2 kg zostały, czyli pikuś. Tylko ciuchy w biuscie się nie dopinają, a brzuch już w zasadzie płaski. Tylko skóra nie wróciła do normy, ale smaruję, masuję i liczę, że już niedługo :-) czyli w strój kapielowy funkity się zmieszczę :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2016, 14:12

ComeToMeBaby, Dziobak, Mega, malgos741, Sabina, efcia, Mimbla, ania.g, Simba, Aasiula, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2016, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morek, basen fajowa rzecz :-). My chodzimy z Adasiem raz w tyg, a na wyjeździe w ogóle nie chciał z wody wylazic. ;-)

Mega, moremi, Sabina, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2016, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Dzięki, jak w ciąży można to spróbuję.
    z tego co wiem to mozna

• Mega Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2016, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Mój przepraszał. Dziś też. Ale wiesz. Smutno.mi było i w ogóle :/
    Powiedz jak robisz piersi? Naszykowalam sobie, pokroiłam, przyprawiona, usmaze popołudniu. Ciasto robisz gęste? I na głęboki tlusz? Długo smażyć?
    Ciasto gestsze, smaże na głębokim oleju na złoty kolor :) żeby były chrupiące możesz potem wrzucić do piekarnika na parę minut.

moremi, Sabina, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2016, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratka <3

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • pierwiastka Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2016, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gretka, przykre wieści, oby doktor ułożył jakiś dobry plan i żeby koniec tego roku był zgodnie z życzeniami Morki

Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
  • moremi Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2016, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Morek, basen fajowa rzecz :-). My chodzimy z Adasiem raz w tyg, a na wyjeździe w ogóle nie chciał z wody wylazic. ;-)
    Wiem przecież :-) ja na początku 9 miesiąca jeszcze kilkadziesiąt basenów robiłam :-)

Sabina, Dziobak, efcia, ComeToMeBaby, Mimbla, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2016, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Wiedźmy w Nowy Rok.. położyłam się spać o 8.00 wypiłem po imprezie..A wstałam o 14.00..

Sabina, efcia, ComeToMeBaby, ania.g, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2016, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my mamy problem. Nasz pies się zakochał :/ małpa ucieka mam. Trzeba ho po całej wsi szukać, a jak już go znajdziemy, to udaje ze nas nie zna! A tu takie mróz! Dziś jest bardzo nieszczęśliwy, bo pilnowalismy go skutecznie cały dzień i dziadek już go zamknął na sen w garażu. Może choć dziś nie będziemy go szukać ;)

malgos741, promoszka, caffe, Mega, ania.g, Simba, Aasiula, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2016, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega dzięki ♡

Mega lubi tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2016, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Wiem przecież :-) ja na początku 9 miesiąca jeszcze kilkadziesiąt basenów robiłam :-)
    Ja wiem, że Ty wiesz!
    Tak chciałam się tylko polansowac, że mu tacy sporty ;-) :-P

efcia, moremi, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2016, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gretka <3 rok zaczął ci się nie tak jak wszystkie miałyśmy nadzieje ale wierze skończy się zupełnie inaczej.

Jej, ale ten dzień pędzi... Muszę złożyć tort dla mojego na jutrzejsze urodziny a trochę mi się nie chce.
    Wy ty o seksach piszecie a my tacy wyposzczeni ;) już 10 mcy abstynencji ;) ale gin za tydzień i zobaczymy co powie ;) a i łóżko musimy kupić bo stare święta się rozwaliło :D

Sabina, moremi, efcia, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2016, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Gretka <3 rok zaczął ci się nie tak jak wszystkie miałyśmy nadzieje ale wierze skończy się zupełnie inaczej.

Jej, ale ten dzień pędzi... Muszę złożyć tort dla mojego na jutrzejsze urodziny a trochę mi się nie chce.
    Wy ty o seksach piszecie a my tacy wyposzczeni ;) już 10 mcy abstynencji ;) ale gin za tydzień i zobaczymy co powie ;) a i łóżko musimy kupić bo stare święta się rozwaliło :D
    No to my juz tez tak.A teraz jak zaczelam brac tabsy to najpirw czekalam na te7-10dni pewnosci a tu okres przylazl :-/ I pewnie nie zdazymy poswiecic nowy materac bo moj jedziew poniedzialek a ja nadal plamie :-/

Sabina, moremi, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2016, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gretka przykro mi :( Mam nadzieje,ze kolejne podejscie bedzie juz owocne.Pocieszajace jest to ze cos sie zadzialo.Trzymaj sie tam <3

iwcia77 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2016, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jade sie polansowac na basen :-) sportowo Nowy Rok zaczynamy .

Dziobak, ania.g, Sabina, moremi, peppapig, efcia, Berenika, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2016, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze u lekarza nie byłam, bo nadal mam jakieś krwawienia :/
    I na basen też nie mogę wyskoczyć.

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Mimbla Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2016, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gretka, przykro mi. Ściskam Cię mocno.

35+, czynnik męski uwarunkowany genetycznie. 3 x IVF (12.2014, 04.2015, 02.2016)
    d51054bc0b.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2016, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie wróciłam z lasu.
    Wczorajsze ognisko przelozylismy na dzisiaj. Rewelacja

Sabina, pierwiastka, Mimbla, Dziobak, moremi, Simba, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2016, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sobie siedze sama w kuchni. W piekarniku dochodza stripsy z przepisu Megi, a ja słucham Trójki <3 dziś lista wszechczasów. Kocham <3 za młodu nagrywalam co roku :)

Aasiula, peppapig, efcia, moremi, Simba, Mega, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2016, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry wieczor :)
    Juz prawie wytrzezwialam :)
    Super impra byla :)

Sabina, Mimbla, peppapig, efcia, ComeToMeBaby, BISCA, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 12777 12778 12779 12780 12781 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ