35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dostałam własnie maila z wczoraj (nawet gmail szwankuje, a na pocztę polską narzekają
), że nasz syn zostanie zapisany na basen od 20 marca
a ja myślałam, że zapisują trzymiesięczne dzieci.
Swoją drogą - zważyłam się i juz mi 2 kg zostały, czyli pikuś. Tylko ciuchy w biuscie się nie dopinają, a brzuch już w zasadzie płaski. Tylko skóra nie wróciła do normy, ale smaruję, masuję i liczę, że już niedługoczyli w strój kapielowy funkity się zmieszczę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2016, 14:12
ComeToMeBaby, Dziobak, Mega, malgos741, Sabina, efcia, Mimbla, ania.g, Simba, Aasiula, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Mój przepraszał. Dziś też. Ale wiesz. Smutno.mi było i w ogóle
Powiedz jak robisz piersi? Naszykowalam sobie, pokroiłam, przyprawiona, usmaze popołudniu. Ciasto robisz gęste? I na głęboki tlusz? Długo smażyć?żeby były chrupiące możesz potem wrzucić do piekarnika na parę minut.
moremi, Sabina, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Morek, basen fajowa rzecz
. My chodzimy z Adasiem raz w tyg, a na wyjeździe w ogóle nie chciał z wody wylazic.
ja na początku 9 miesiąca jeszcze kilkadziesiąt basenów robiłam
Sabina, Dziobak, efcia, ComeToMeBaby, Mimbla, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Witam Wiedźmy w Nowy Rok.. położyłam się spać o 8.00 wypiłem po imprezie..A wstałam o 14.00..
Sabina, efcia, ComeToMeBaby, ania.g, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyA my mamy problem. Nasz pies się zakochał
małpa ucieka mam. Trzeba ho po całej wsi szukać, a jak już go znajdziemy, to udaje ze nas nie zna! A tu takie mróz! Dziś jest bardzo nieszczęśliwy, bo pilnowalismy go skutecznie cały dzień i dziadek już go zamknął na sen w garażu. Może choć dziś nie będziemy go szukać
malgos741, promoszka, caffe, Mega, ania.g, Simba, Aasiula, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gretka
rok zaczął ci się nie tak jak wszystkie miałyśmy nadzieje ale wierze skończy się zupełnie inaczej.
Jej, ale ten dzień pędzi... Muszę złożyć tort dla mojego na jutrzejsze urodziny a trochę mi się nie chce.
Wy ty o seksach piszecie a my tacy wyposzczenijuż 10 mcy abstynencji
ale gin za tydzień i zobaczymy co powie
a i łóżko musimy kupić bo stare święta się rozwaliło
Sabina, moremi, efcia, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Gretka
rok zaczął ci się nie tak jak wszystkie miałyśmy nadzieje ale wierze skończy się zupełnie inaczej.
Jej, ale ten dzień pędzi... Muszę złożyć tort dla mojego na jutrzejsze urodziny a trochę mi się nie chce.
Wy ty o seksach piszecie a my tacy wyposzczenijuż 10 mcy abstynencji
ale gin za tydzień i zobaczymy co powie
a i łóżko musimy kupić bo stare święta się rozwaliło
I pewnie nie zdazymy poswiecic nowy materac bo moj jedziew poniedzialek a ja nadal plamie
Sabina, moremi, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny