35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiedawno się goście pozbierali do domu.
Trochę bajzel został a ją mam jutro księdza! po kolędzie od ósmej rano...masakra, ani kasy ani koperty! Zapytam czy można kartą płacić. O żesz ani wody święconej nie mam...y to po mnie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2016, 20:27
Sabina, pierwiastka, efcia, ComeToMeBaby, moremi, dorbie, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Niedawno się goście pozbierali do domu.
Trochę bajzel został a ją mam jutro księdza! po kolędzie od ósmej rano...masakra, ani kasy ani koperty! Zapytam czy można kartą płacić. O żesz ani wody święconej nie mam...y to po mnie...
Pepa olej wodę, dla nich najwazniejsza kopertaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2016, 21:05
moremi, peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Peppa! Można kartą płacić na pewno! Wkładasz kartę do koperty i zapisujesz pin.
Yhyym.Sabina, Natka_79, pierwiastka, moremi, efcia, dorbie, Mimbla, malgos741, kapturnica, Mega, peppapig, BISCA, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Niedawno się goście pozbierali do domu.
Trochę bajzel został a ją mam jutro księdza! po kolędzie od ósmej rano...masakra, ani kasy ani koperty! Zapytam czy można kartą płacić. O żesz ani wody święconej nie mam...y to po mnie...
Postawisz zwykłą i ksiądz Ci poświęci.Mimbla, Sabina, peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Nie dobijaj mnie. Od wyjścia ze szpitala mam problem z żołądkiem. Nad ranem budzi mnie taki ból że nie mogę złapać tchu i sztywnieje mi cały brzuch. Troszkę pomagają leki rozkurczowe ale i tak boli. Więc wszelkie pyszności nie dla mnie bo mam przerąbane nawet po gotowanej marchewce
Sabina, moremi, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
peppapig wrote:Padam, dzisiaj Kajtek górą, bawi się bryka,gada i nie chce spać..,au...
Dobranockapturnica, Sabina, BISCA, efcia, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dzien dobry!!Czy u Was tez takie trzaskajace mrozy ?Zaledwie 16
.Dobrze ,ze zakupilam malemu ten spiworek welniany bo strach bedzie wyjsc z ranca by starszego zawiez.
Kurde skonczy mi sie dobrze od poniedzialku jak moj juz pojedzieale pocieszam sie ,ze ferie za pasem .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2016, 07:29
anna maria, moremi, peppapig, efcia, Dziobak, dorbie, Mega, Sabina, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry.. Wstałam z ciężkim bólem że tak wcześnie
trzeba zbierać się do roboty... śnieg spadł w nocy..
kapturnica, anna maria, moremi, Aasiula, peppapig, efcia, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Dzień dobry
U nas -11 i mimo grzania kaloryferów w tym cholernym zabytku jest niecałe 16 stopni. Wiosno przybywaj!anna maria, moremi, peppapig, efcia, Dziobak, BISCA, ComeToMeBaby, Mimbla, Sabina, malgos741, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Bry
Kiedy Sabinka sika? Jak chce cykl po Kapcie, albo Elfie, to jakos na dniach powinnaAasiula, kapturnica, BISCA, peppapig, efcia, Mega, Sabina, malgos741, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBry!! ksiendza jeszcze nie było ale gdzieś tu krąży bo psy szczekają. Lepiej żeby go jeszcze nie było z godzinę bo wszyscy śpią!
Kajtek też
Kapcia on grzeczny,teraz zaczął śmiać się całą paszczą tylko potem dostaje czkawke. Bidok małypory ma już unormowane, czasami więcej bryka, czasami dłużej śpi.
Mnie kręgosłup nawala,promieniuje po prawej w dolnym odcinku. Pytanie,czy robić jakieś zdjęcie? Czy załatwić jakąś rehabilitaje, masaże? Źle przez to śpię,nie boli ciągle ale czuje przy schylaniu i podnoszeniu...
Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny