35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
peppapig wrote:Ja miałam podawane w szpitalu bardziej na zakrzepice gratisowo mnie kłuli
iwcia77 lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Ja miałam od początku do końca 8 miesiąca.
I to profilaktycznie ? To znaczy, ze nie moze zaskodzic ? Nie jestem pewna, czy sie ginka zgodzi przy prawidlowych wynikach. Chetnie wzielabym " na lewo" . Z kluciem nie ma problemu. Przywyklam juz do tego. Pogadam z lekarka rodzinna. Moze uda mi sie ja przekonac.
A aspiryna nie nie moze byc?iwcia77 lubi tę wiadomość
-
BISCA wrote:I to profilaktycznie ? To znaczy, ze nie moze zaskodzic ? Nie jestem pewna, czy sie ginka zgodzi przy prawidlowych wynikach. Chetnie wzielabym " na lewo" . Z kluciem nie ma problemu. Przywyklam juz do tego. Pogadam z lekarka rodzinna. Moze uda mi sie ja przekonac.
A aspiryna nie nie moze byc?
mi gin chcial przepisać clexane, ale po chwili powiedział ze acard wystarczy,więc dzialanie chyba takie same -
Bry wiedzmulce!
U nas dziś goście poznani na wyjeździe, więc od wczoraj sprzątanie.Nic tak nie motywuje do ogarniana kątów, jak najazd obcych.
Upieklam brownie, obiad w piekarniku, licze na miła sobotę.
Miłego dnia dla was też!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2016, 13:12
moremi, BISCA, Magda*, efcia, Aasiula, Sabina, Mega, caffe, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Kapcia mój Kajtek waży ponad 7kg. Je zwykle co 3 godziny a ja mam wrażenie jakbym miała mało mleka. W nocy je tylko raz. Ale skoro przybiera to nie wymyślam nic. Każde dziecko ma swoje tempo rozwoju no i metabolizm.
Czasami tak patrzę na niego i nie mogę uwierzyć, że jest mój. Ciągle tu jeczałam, że znowu ciota,że się nie udało. A ciążą przeleciała i ani się obejrze a Kajtek będzie miał pół roku.A je z obu piersi?Bo u mnie mlody na raz tylko jedna,drugiej juz nie chce i sie zlosci.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2016, 13:16
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
BISCA wrote:I to profilaktycznie ? To znaczy, ze nie moze zaskodzic ? Nie jestem pewna, czy sie ginka zgodzi przy prawidlowych wynikach. Chetnie wzielabym " na lewo" . Z kluciem nie ma problemu. Przywyklam juz do tego. Pogadam z lekarka rodzinna. Moze uda mi sie ja przekonac.
A aspiryna nie nie moze byc?BISCA, peppapig, Mimbla, efcia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
efcia wrote:mi gin chcial przepisać clexane, ale po chwili powiedział ze acard wystarczy,więc dzialanie chyba takie same
efcia lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnykapturnica wrote:To kawal chlopa juz
A je z obu piersi?Bo u mnie mlody na raz tylko jedna,drugiej juz nie chce i sie zlosci.
Kajtek je z jednej choć czasami mleko się nie zdąży zrobić tak mi się wydaje wtedy je z obu.
Staram się raz jedną raz drugą karmić. Jednak mały woli prawą. Co w tym jest?
Pozdrawiammoremi, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Dzieki dziewczyny. Pogadam z lekarka.
A od kiedy bierze sie te leki ? Przed owulka ?BISCA, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hello ja już po robocie... zimno brrr
Sabinka to ja trzymam kciuki od dziś
Sabina, efcia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
efcia wrote:jak daja to biorę
ja mialam owulke w sylwestra tzn, tempka tylko na to wskazuje, bo bolu owulacyjnego nie czułam
o wlasnie czy któraś z zaciazonych miala bol piersi od dnia owulki? pierwszy raz tak mam -dziwne, podejrzewam ze jednak jajo nie pękło
Sabcia sika 4.01 - oby 2krechy wysikala - kciuki
Bry, u nas -11 , ale śniegu niet
oo to podobnie do mnie owu w dniu sylwkaefcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnymalgos741 wrote:Hello ja już po robocie... zimno brrr
Sabinka to ja trzymam kciuki od dziś
Witam
I nas dziś zapowiadają -24 w nocy. Trzeb się będzie do meza przytulać. Tylko ze on to pewnie opacznie zrozumie
Dziobak! Słyszysz? Po raz pierwszy od lat kupilam sobie biustonosz w Triumphiefuksjowy
az się chlopu oczy zaswiecily jak Go zobaczył . Będzie na kolejne płodne jakby co
już zapowiedział że weźmie sobie wolne
Ogólne zakupy udane. Kupiłam dziecku kurtkę i czapke-ślicznea sobie tylko to co napisałam i chlopu 2 swetry
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2016, 17:48
Mega, Magda*, kapturnica, BISCA, ania.g, ComeToMeBaby, Aasiula, efcia, malgos741, moremi, Dziobak, paszczakin, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
My nic nie kupili, ludzi jakby za darmo co dawali
do pizzy hut kolejka - ludzie stali na zewnątrz lokalu, podziwiam za determinację
Tak więc już jesteśmy w domu, pije 2 kawę i wcinam słodkieefcia, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość