35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:8 kg qrde na plusie
Czeba zgubić w lipcu weselicho mamy w rodzinie w kiecke sie nie zmieszczę heheheefcia, Aasiula, Dziobak, moremi, ComeToMeBaby, BISCA, paszczakin, satori, SolarPolar, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:8 kg qrde na plusie
Czeba zgubić w lipcu weselicho mamy w rodzinie w kiecke sie nie zmieszczę hehehe
Asiula i tak sie nie zmieścisz bo będziesz w cionżySabina, malgos741, Aasiula, Mega, Dziobak, moremi, ComeToMeBaby, BISCA, satori, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja się nie ważę
Aasiula, Sabina, ComeToMeBaby, BISCA, satori, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:Czyli co babole od poniedziałku dieta i ćwiczenia o zdajemy relacje i stracone kilogramy
Aasiula, BISCA, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Pffff to nie do karmiących
Chociaż to oszustwo, bo karmiacym łatwiej... Same z siebie spalaja 500 kalorii...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2016, 19:46
moremi, Aasiula, BISCA, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Coś ty, ja karmilam i cwiczylam, nic się nie działo, tylko stanik dobry trzeba.
Nie odchudzam się. Ja chcę być w doskonałej formie, gdy po raz drugi zajde w ciążęSabina, Dziobak, Aasiula, ComeToMeBaby, BISCA, efcia, satori, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Małgoś jakby nie to ptasie mleczko, to przy Twoim trybie życia dawno byś zniknęła
moremi, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017