35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyefcia wrote:też mam 2biustonosze triumph, ale zdecydowanie wole esprit, te triumphowe to pewnie tylko na duze cyce
No.
pfffff. Rozmir ledwo duzy grapefruit; )malgos741, Aasiula, moremi, efcia, Dziobak, kapturnica, BISCA, satori, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Nieprawda, że na duże
ja mam w szafie dwa z obwodem 65 i miseczką c.
Ale, ale. Dziobak. Zaczynam skalpel. Ku.wa. Nie sądziłam, że to kiedyś nastąpi. Ku.wa no!Mega, Aasiula, Sabina, malgos741, Dziobak, efcia, BISCA, ComeToMeBaby, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Nieprawda, że na duże
Ale, ale. Dziobak. Zaczynam skalpel. Ku.wa. Nie sądziłam, że to kiedyś nastąpi. Ku.wa no!efcia, moremi, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Nieprawda, że na duże
Ale, ale. Dziobak. Zaczynam skalpel. Ku.wa. Nie sądziłam, że to kiedyś nastąpi. Ku.wa no!cwiczenia po 22 to jednak nie dla.mnie. Wtedy to ja chxe spac
Aasiula, moremi, ComeToMeBaby, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Heheh ja od poniedzialku I DIETA tez
A Ty z czego się odchudzasz? Z kości na ości?malgos741, efcia, Aasiula, Mega, kapturnica, moremi, ComeToMeBaby, BISCA, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ja się nie odchudzam
własnie mam ciepłą herbatkę i pudełko ptasiego mleczka
Sabina, Aasiula, Mega, kapturnica, moremi, ComeToMeBaby, BISCA, beates, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Sabina, niechaj ten stanik dziecię wam przyniesie!
Morek dajesz! Ja Metamorfozę z piłką jadę. Kuźwa, jak się po tym poslady czuje!
Łącze się w bólu ( posladow i ud!)
Nasi goście poszli, było super, Adaś zachwycony starsza koleżanka, a a my dziewczyny jej tatusiem ( koleś ciacho niemożliwe)efcia, Sabina, Aasiula, Mega, moremi, BISCA, satori, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Nieprawda, że na duże
Ale, ale. Dziobak. Zaczynam skalpel. Ku.wa. Nie sądziłam, że to kiedyś nastąpi. Ku.wa no!
brawo ty
Morcia, ale za to jakie ciało jędrne będzie
ja dzisiaj nie pobiegałam bo mróz straszliwy, na choda nie miałam ochoty, więc zrobiłam sobie spinning i brzuszki na piłce - uwielbiam sie wypocicWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2016, 19:10
Dziobak, moremi, BISCA, beates, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Sabina, niechaj ten stanik dziecię wam przyniesie!
Nasi goście poszli, było super, Adaś zachwycony starsza koleżanka, a a my dziewczyny jej tatusiem ( koleś ciacho niemożliwe)
Dziobak a masz najnowszą płytę Sukces - ciekawi mnie co tam takiego fajnego w niej no i czy cos nowego dorzuciłaDziobak lubi tę wiadomość
-
efcia wrote:Dziobak a masz najnowszą płytę Sukces - ciekawi mnie co tam takiego fajnego w niej no i czy cos nowego dorzuciła
efcia, Aasiula, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Sabina, niechaj ten stanik dziecię wam przyniesie!
Nasi goście poszli, było super, Adaś zachwycony starsza koleżanka, a a my dziewczyny jej tatusiem ( koleś ciacho niemożliwe)miski mam w nim takie, ze noworodek spokojnie się zmieści
efcia, Dziobak, Aasiula, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:No.nie robcie mi tego. Wszystkie sie odchudzajom. Znowu
A Ty z czego się odchudzasz? Z kości na ości?
Czeba zgubić w lipcu weselicho mamy w rodzinie w kiecke sie nie zmieszczę heheheSabina, Dziobak, efcia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Jest w drodze do mnie, będzie w pon, to tam ci cynk. Podobno jest dużo na macie w niskich pozycjach, więc dobre dla kolanowcow czyli dla mnie. Chociaż mi Metamorfoza leży bardzo. Wymagająca, ale nie uszkadzajaca.
ok, to czekam na sprawozdanieDziobak lubi tę wiadomość
-
Aasiula wrote:8 kg qrde na plusie
Czeba zgubić w lipcu weselicho mamy w rodzinie w kiecke sie nie zmieszczę heheheefcia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość