X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Bry :-)
    Kiedy Sabinka sika? Jak chce cykl po Kapcie, albo Elfie, to jakos na dniach powinna :-)
    Chyba w poniedzialek albo we wtorek :)

moremi, efcia, Sabina lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry -10 i sypie śnieg :)

efcia, Sabina lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ide Sabciulke podgladnac ;)

efcia, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry Wiedzmole,

Gretka, trzymaj sie. Ile masz mrozakow ? Do transferu mozna podchodzic od razu. Nie bedziesz musiala czekac.

Ja wczoraj Zrobilam salatke, rosol i karpatke. Dzisiaj schabowe bo chuop lubi.

Spoznia mi sie @. Miala byc dzisiaj ale nawet jeszcze nie plamie ( 3-5) dni przed. Wkurza mnie to bo z kazdym dniem oddalamy transfer....

Poza tym dostalam list z kliniki, ze wszystkie wyniki sa ok, oprocz niskiej wit D . Dostalam recepte i tyle

Powinnam sie cieszyc ze wszystko ok, à mnie to troche zmartwilo bo dalej nie wiadomo skad te poronienia. Pech ? Przypadek ?

ivf-ivf, efcia, moremi, ComeToMeBaby, Mega, Aasiula, Sabina, malgos741, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2016, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapcia jak tam Maksio z jedzeniem? Bo wygląda ślicznie misio i ma pucie. Mój Kajtek chyba krótszy a szerszy ;)
    I co biere która te cionże noworoczne?

BISCA, kapturnica, efcia, Mega, Aasiula, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2016, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bisca trzymam kciuki <3 &&&&&&& <3

BISCA, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogole to wstalam o 10h30 O.o

Jak mi sie uda pogonic kota z moich kolan to ide zrobic sobie kawe. Ale on jest taki mieciutki i cieplutki. I tak ladnie mruczy ;-)

efcia, moremi, ComeToMeBaby, Mimbla, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzeki Peppa :-)

I co ? Po "ksiedzu" ? ;-)

iwcia77 lubi tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta, niech Cie troche maz po wkurwa, to bedziesz sie cieszyc na jego wyjazd ;-)

A tak na serio, dasz rade. Maksio coraz wiekszy, bedzie z gorki. A za jakkis czas zatesknisz za tym jak byl maly.

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 3 stycznia 2016, 16:43

efcia, moremi, ComeToMeBaby, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kot poszedl. Ide po kawe. Powiem Wam, ze spac 12h pod rzad, to strasznie meczace ;-)
    To taka mala osobista zemsta, ze niz mam jeszcze placzacego babla :P

kapturnica, efcia, moremi, ComeToMeBaby, Mimbla, paszczakin, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Kapcia jak tam Maksio z jedzeniem? Bo wygląda ślicznie misio i ma pucie. Mój Kajtek chyba krótszy a szerszy ;)
    Mały jest długi ale nie za ciężki bo wazył 5650 na ostatnim szczepieniu. Nie przytył mi za ostatnie 2tyg nic i dlatego go dokarmiam hippem bio 2razy dziennie po 50ml i raz dziennie od 3dni dostaje moje mleko z kleikiem.Zaczynalismy od lyzeczki na 50ml a doszlismy wczoraj do łyzki na 50ml i ładnie toleruje kleik przez smoczek trojfazowy :)
    I z racji tego wchodze z warzywami i owocami od 4miesiaca tj za 2tygodnie.Deserki zamowilam w gemini a warzywa bede robic mu sama i powoli wdrazac skoro wagowo nie jest wysoko. On je ale mniejsze ilosci bo juz kilka razy go sprawdzilam i przypisanej ilosci co do jego wieku nie zje na raz a wcisnac mu wiecej nie wcisnie nie ma opcji bo sie zlosci zaraz.Ale czesciej przez to je.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2016, 11:20

efcia, peppapig, dorbie, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • efcia Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:

jak daja to biorę ;D
    ja mialam owulke w sylwestra tzn, tempka tylko na to wskazuje, bo bolu owulacyjnego nie czułam :/
    o wlasnie czy któraś z zaciazonych miala bol piersi od dnia owulki? pierwszy raz tak mam -dziwne, podejrzewam ze jednak jajo nie pękło

Sabcia sika 4.01 - oby 2krechy wysikala - kciuki <3

Bry, u nas -11 , ale śniegu niet

BISCA, peppapig, moremi, dorbie, ComeToMeBaby, Aasiula, malgos741, Sabina, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2016, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapcia mój Kajtek waży ponad 7kg. Je zwykle co 3 godziny a ja mam wrażenie jakbym miała mało mleka. W nocy je tylko raz. Ale skoro przybiera to nie wymyślam nic. Każde dziecko ma swoje tempo rozwoju no i metabolizm.
    Czasami tak patrzę na niego i nie mogę uwierzyć, że jest mój. Ciągle tu jeczałam, że znowu ciota,że się nie udało. A ciążą przeleciała i ani się obejrze a Kajtek będzie miał pół roku. :-)

kapturnica, moremi, BISCA, efcia, Mega, SolarPolar, Dziobak, Aasiula, Magda*, Sabina, caffe, paszczakin, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2016, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapcia tak patrzę kiedyś Ty kobito tyle postów naczaskała ;)
    PS skoczyłam po zakupy wróciłam wypiłam kawę inke czekoladową a księdza ni ma :O
    Chyba gdzie przymarzł... i dobrze leże sobie póki mogę.
    Córka dzisiaj robi obiad. Syn pilnuje pieca a wiele nie trzeba bo mamy na ekogroszek. Zapowiada się leniwy dzień. Może jabłecznik upieke.

kapturnica, Berenika, dorbie, BISCA, Mega, Aasiula, Magda*, Sabina, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biszka, a może masz tak jak ja "poronienia nawykowe", czyli nikt nic nie wie. Przy tym niestety trzeba czekać aż zaskoczy. No i profilaktycznie heparyna. Nic innego nie ma.

efcia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Biszka, a może masz tak jak ja "poronienia nawykowe", czyli nikt nic nie wie. Przy tym niestety trzeba czekać aż zaskoczy. No i profilaktycznie heparyna. Nic innego nie ma.

Ta heparyna na recepte?

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2016, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!
    U nas -8,5 stopni ale wiatr zimny i jakiś śnieżek mikruśny spadł, taki drobny. Nie wiem czy dziś na spacer pójdziem, lenistwo.

efcia, BISCA, Aasiula, peppapig lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2016, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Ta heparyna na recepte?
    No ja miałam zastrzyki chyba większość z nas tu. Np clexane, jest na receptę można samemu zapodać lub zlecić chłopu.

efcia, moremi, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Ta heparyna na recepte?
    Tak jak Peppa napisała. U nas refundacja jest przy zespole antyfosfolipidowym, a przy poronieniach nawykowych niestety nie. Bije wtedy ostro po kieszeni - jakieś 350 miesięcznie.

BISCA, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Mega Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Ja chcę, ale ja dopiero robię ;) :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2016, 12:45

Aasiula, ComeToMeBaby, peppapig, malgos741, Sabina, satori lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
‹‹ 12779 12780 12781 12782 12783 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ