35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry Wiedzmole,
Gretka, trzymaj sie. Ile masz mrozakow ? Do transferu mozna podchodzic od razu. Nie bedziesz musiala czekac.
Ja wczoraj Zrobilam salatke, rosol i karpatke. Dzisiaj schabowe bo chuop lubi.
Spoznia mi sie @. Miala byc dzisiaj ale nawet jeszcze nie plamie ( 3-5) dni przed. Wkurza mnie to bo z kazdym dniem oddalamy transfer....
Poza tym dostalam list z kliniki, ze wszystkie wyniki sa ok, oprocz niskiej wit D . Dostalam recepte i tyle
Powinnam sie cieszyc ze wszystko ok, à mnie to troche zmartwilo bo dalej nie wiadomo skad te poronienia. Pech ? Przypadek ?
ivf-ivf, efcia, moremi, ComeToMeBaby, Mega, Aasiula, nick nieaktualny, malgos741, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kapta, niech Cie troche maz po wkurwa, to bedziesz sie cieszyc na jego wyjazd

A tak na serio, dasz rade. Maksio coraz wiekszy, bedzie z gorki. A za jakkis czas zatesknisz za tym jak byl maly.
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 3 stycznia 2016, 16:43
efcia, moremi, ComeToMeBaby, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mały jest długi ale nie za ciężki bo wazył 5650 na ostatnim szczepieniu. Nie przytył mi za ostatnie 2tyg nic i dlatego go dokarmiam hippem bio 2razy dziennie po 50ml i raz dziennie od 3dni dostaje moje mleko z kleikiem.Zaczynalismy od lyzeczki na 50ml a doszlismy wczoraj do łyzki na 50ml i ładnie toleruje kleik przez smoczek trojfazowypeppapig wrote:Kapcia jak tam Maksio z jedzeniem? Bo wygląda ślicznie misio i ma pucie. Mój Kajtek chyba krótszy a szerszy

I co biere która te cionże noworoczne?
I z racji tego wchodze z warzywami i owocami od 4miesiaca tj za 2tygodnie.Deserki zamowilam w gemini a warzywa bede robic mu sama i powoli wdrazac skoro wagowo nie jest wysoko. On je ale mniejsze ilosci bo juz kilka razy go sprawdzilam i przypisanej ilosci co do jego wieku nie zje na raz a wcisnac mu wiecej nie wcisnie nie ma opcji bo sie zlosci zaraz.Ale czesciej przez to je.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2016, 11:20
efcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
peppapig wrote:I co biere która te cionże noworoczne?
jak daja to biorę
ja mialam owulke w sylwestra tzn, tempka tylko na to wskazuje, bo bolu owulacyjnego nie czułam
o wlasnie czy któraś z zaciazonych miala bol piersi od dnia owulki? pierwszy raz tak mam -dziwne, podejrzewam ze jednak jajo nie pękło
Sabcia sika 4.01 - oby 2krechy wysikala - kciuki
Bry, u nas -11 , ale śniegu niet
BISCA, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, Aasiula, malgos741, nick nieaktualny, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKapcia mój Kajtek waży ponad 7kg. Je zwykle co 3 godziny a ja mam wrażenie jakbym miała mało mleka. W nocy je tylko raz. Ale skoro przybiera to nie wymyślam nic. Każde dziecko ma swoje tempo rozwoju no i metabolizm.
Czasami tak patrzę na niego i nie mogę uwierzyć, że jest mój. Ciągle tu jeczałam, że znowu ciota,że się nie udało. A ciążą przeleciała i ani się obejrze a Kajtek będzie miał pół roku.
kapturnica, moremi, BISCA, efcia, Mega, SolarPolar, Dziobak, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, caffe, paszczakin, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKapcia tak patrzę kiedyś Ty kobito tyle postów naczaskała

PS skoczyłam po zakupy wróciłam wypiłam kawę inke czekoladową a księdza ni ma
Chyba gdzie przymarzł... i dobrze leże sobie póki mogę.
Córka dzisiaj robi obiad. Syn pilnuje pieca a wiele nie trzeba bo mamy na ekogroszek. Zapowiada się leniwy dzień. Może jabłecznik upieke.
kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, BISCA, Mega, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Biszka, a może masz tak jak ja "poronienia nawykowe", czyli nikt nic nie wie. Przy tym niestety trzeba czekać aż zaskoczy. No i profilaktycznie heparyna. Nic innego nie ma.
efcia, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tak jak Peppa napisała. U nas refundacja jest przy zespole antyfosfolipidowym, a przy poronieniach nawykowych niestety nie. Bije wtedy ostro po kieszeni - jakieś 350 miesięcznie.BISCA wrote:Ta heparyna na recepte?
BISCA, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Ja chcę, ale ja dopiero robiępeppapig wrote:Kapcia jak tam Maksio z jedzeniem? Bo wygląda ślicznie misio i ma pucie. Mój Kajtek chyba krótszy a szerszy

I co biere która te cionże noworoczne?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2016, 12:45
Aasiula, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, malgos741, nick nieaktualny, satori lubią tę wiadomość