35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry Wiedzmole,
Gretka, trzymaj sie. Ile masz mrozakow ? Do transferu mozna podchodzic od razu. Nie bedziesz musiala czekac.
Ja wczoraj Zrobilam salatke, rosol i karpatke. Dzisiaj schabowe bo chuop lubi.
Spoznia mi sie @. Miala byc dzisiaj ale nawet jeszcze nie plamie ( 3-5) dni przed. Wkurza mnie to bo z kazdym dniem oddalamy transfer....
Poza tym dostalam list z kliniki, ze wszystkie wyniki sa ok, oprocz niskiej wit D . Dostalam recepte i tyle
Powinnam sie cieszyc ze wszystko ok, à mnie to troche zmartwilo bo dalej nie wiadomo skad te poronienia. Pech ? Przypadek ?
ivf-ivf, efcia, moremi, ComeToMeBaby, Mega, Aasiula, Sabina, malgos741, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kapta, niech Cie troche maz po wkurwa, to bedziesz sie cieszyc na jego wyjazd
A tak na serio, dasz rade. Maksio coraz wiekszy, bedzie z gorki. A za jakkis czas zatesknisz za tym jak byl maly.
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 3 stycznia 2016, 16:43
efcia, moremi, ComeToMeBaby, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Kapcia jak tam Maksio z jedzeniem? Bo wygląda ślicznie misio i ma pucie. Mój Kajtek chyba krótszy a szerszy
I co biere która te cionże noworoczne?
I z racji tego wchodze z warzywami i owocami od 4miesiaca tj za 2tygodnie.Deserki zamowilam w gemini a warzywa bede robic mu sama i powoli wdrazac skoro wagowo nie jest wysoko. On je ale mniejsze ilosci bo juz kilka razy go sprawdzilam i przypisanej ilosci co do jego wieku nie zje na raz a wcisnac mu wiecej nie wcisnie nie ma opcji bo sie zlosci zaraz.Ale czesciej przez to je.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2016, 11:20
efcia, peppapig, dorbie, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:I co biere która te cionże noworoczne?
jak daja to biorę
ja mialam owulke w sylwestra tzn, tempka tylko na to wskazuje, bo bolu owulacyjnego nie czułam
o wlasnie czy któraś z zaciazonych miala bol piersi od dnia owulki? pierwszy raz tak mam -dziwne, podejrzewam ze jednak jajo nie pękło
Sabcia sika 4.01 - oby 2krechy wysikala - kciuki
Bry, u nas -11 , ale śniegu nietBISCA, peppapig, moremi, dorbie, ComeToMeBaby, Aasiula, malgos741, Sabina, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKapcia mój Kajtek waży ponad 7kg. Je zwykle co 3 godziny a ja mam wrażenie jakbym miała mało mleka. W nocy je tylko raz. Ale skoro przybiera to nie wymyślam nic. Każde dziecko ma swoje tempo rozwoju no i metabolizm.
Czasami tak patrzę na niego i nie mogę uwierzyć, że jest mój. Ciągle tu jeczałam, że znowu ciota,że się nie udało. A ciążą przeleciała i ani się obejrze a Kajtek będzie miał pół roku.kapturnica, moremi, BISCA, efcia, Mega, SolarPolar, Dziobak, Aasiula, Magda*, Sabina, caffe, paszczakin, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKapcia tak patrzę kiedyś Ty kobito tyle postów naczaskała
PS skoczyłam po zakupy wróciłam wypiłam kawę inke czekoladową a księdza ni ma
Chyba gdzie przymarzł... i dobrze leże sobie póki mogę.
Córka dzisiaj robi obiad. Syn pilnuje pieca a wiele nie trzeba bo mamy na ekogroszek. Zapowiada się leniwy dzień. Może jabłecznik upieke.kapturnica, Berenika, dorbie, BISCA, Mega, Aasiula, Magda*, Sabina, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Biszka, a może masz tak jak ja "poronienia nawykowe", czyli nikt nic nie wie. Przy tym niestety trzeba czekać aż zaskoczy. No i profilaktycznie heparyna. Nic innego nie ma.
efcia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
BISCA wrote:Ta heparyna na recepte?
BISCA, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
peppapig wrote:Kapcia jak tam Maksio z jedzeniem? Bo wygląda ślicznie misio i ma pucie. Mój Kajtek chyba krótszy a szerszy
I co biere która te cionże noworoczne?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2016, 12:45
Aasiula, ComeToMeBaby, peppapig, malgos741, Sabina, satori lubią tę wiadomość