35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aasiula wrote:Heheh ja od poniedzialku I DIETA tez
Ja tez
Od poniedzialku wracamy do " normalnego" jedzenia i wracam na sale.
Ale to w poniedzialek. Na razie smaze towarzystwu schabowe. Bede musiala skonczyc karpatke i salatke bo tylko ja lubie. A jutro po kinie idziemy na brunch , wiec dieta musique mi czekac do poniedzialkuAasiula, moremi, kapturnica, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Cziken!
Nie. To nie tak. Nie obiecuję że będę się odchudzać bo nie będęza to kijki to moja prawdziwa miłość i czekam na powrót do nich na cały etat a nie od przypadku do przypadku
Próbowałam z Chodakowska, ale nie wypalił, więc znalazłam coś co pasuje mi dlugodystansowo i to mnie bardzo cieszyWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2016, 19:55
moremi, BISCA, Dziobak, kapturnica, efcia, satori, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Ja tez
Od poniedzialku wracamy do " normalnego" jedzenia i wracam na sale.
Ale to w poniedzialek. Na razie smaze towarzystwu schabowe. Bede musiala skonczyc karpatke i salatke bo tylko ja lubie. A jutro po kinie idziemy na brunch , wiec dieta musique mi czekac do poniedzialku
Jeszcze moznamalgos741, moremi, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
-
Zresztą Wacia raz ze mną była na pysznym obiadku
Aasiula, moremi, BISCA, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Dziobak wrote:Ale gdzie? I kiedy zaczynamy? Już 4 stycznia?
Tabelka z wymiarami, plan zajęć ćwiczenia itp i po tygodniu raport
Co wy na to ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2016, 19:56
Dziobak, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:No.nie robcie mi tego. Wszystkie sie odchudzajom. Znowu
A Ty z czego się odchudzasz? Z kości na ości?
Cześć, odchudzanie w trakcie starań niewskazane i katorżnicze ćwiczenia też
W ciąży i tak wszystkie przytyją...
Ja po świętach mam 3 na plusie.Sabina, ComeToMeBaby, kapturnica, moremi, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Ale wypalił. Obydwie szczupłe. Kto wam.uwierzy, ze jadlyscie coś więcej niż sałatę i kropelka rosy?
Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Aasiula wrote:Czyli co babole od poniedziałku dieta i ćwiczenia o zdajemy relacje i stracone kilogramy
Ale to oznacza, ze bede musiala sie zwazyc. Moge tego nie przezyc ....malgos741, efcia, Mega, peppapig, moremi, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Asiula jak ty możesz w te zimno jeść lody? brrr u mnie -12
Aasiula, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Byle do poniedziałku, mam już dosyć chodzenia w gości i goszczenia innych
Jestem zmęczona. My też w kominie palimy, w końcu jakaś zima przyszła, w przyszly czwartek jedziemy w góry na weekend, jak mróz będzie to stoki sztucznie dośnieżą, jak natura rady nie da. Więc niech mrozi i pada śniegmalgos741, Sabina, kapturnica, efcia, BISCA, Mega, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Byle do poniedziałku, mam już dosyć chodzenia w gości i goszczenia innych
Jestem zmęczona. My też w kominie palimy, w końcu jakaś zima przyszła, w przyszly czwartek jedziemy w góry na weekend, jak mróz będzie to stoki sztucznie dośnieżą, jak natura rady nie da. Więc niech mrozi i pada śniegivf-ivf, efcia lubią tę wiadomość