35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ivf-ivf wrote:Moj Boże, mama tej dziewczyny będzie jej surogatką? Dobrze zrozumiałam?01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Witam sie i ja
Nie zagladalam, bo w nowym roku nowe porzadkiOstatnie dwa dni spedzone bardzo rodzinnie, nadrabiam na przyszlosc. Moje dziecko jest juz stare i w poniedzilek idzie w swiat. Znaczy do zloba. Masakra. Szykujcie sie na powodzie w Belgii.
Bisca, a te kilerskie komorki tez sprawdzilas? Nie ma tego? No to co zrobisz, jak nic nie zrobisz, trzeba dalej probowac. Moze jakas zapisana przez lekarza wit D, nie taki zwykly suplement? Bo Ty przeciez bralas, a i tak masz ponizej poziomu..
Mysza, zdrowia dla Wojtusia!
Mowicie, -24 u Was? Ja dzis bylam z Adasiem na spacerze nad jeziorem, bylo slonce pikne i 11 na plusie http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/evil-smile-onion-head-emoticon.gif
Ale tak na serio, to nie ma sie co smiac.. U nas zima jest pora deszczowa, ktora patrzac na prognoze to wlasnie sie zaczela.. Wolalabym slonce i mroz, no moze nie 24, bo wtedy w Belgii na bank by pociagi nie jezdzily, ale taki ladne - 5 to juz tak
Sabina, nie nos Triumpha, bo Ci cycki opadna.Jak ladny, to go zostaw do lozka do sciagania
Ty duzocyckowa sekcja przecie, a to tylko dla mandarynkowcow sie nadaje. Mamy juz tyle dobrych polskich firm duzocyckowych, Ava, Dalia, Gaia, Ewa Michalak, Comexim, Kris Line, Gorsenia..
Asiula, na co Ci dieta kobieto! Figura jak marzenie, widzialam na wlasne oczy. My od dzis juz na montignacu, wczoraj wyzelarismy pysznosci przyniesine przez Simbe.. Mowie Wam, ma una talent do ciast (miedzy innymi)
Ifv, nie wystkie w ciazy tyjaja tydzien po urodzeniu mialam 6 kg mniej niz przed ciaza. Takze musze chyba zajsc, zeby znowu schudnac..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2016, 21:17
efcia, Sabina, Dziobak, moremi, beates, BISCA, Simba, Aasiula, satori, kapturnica, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Witam sie i ja
Nie zagladalam, bo w nowym roku nowe porzadkiOstatnie dwa dni spedzone bardzo rodzinnie, nadrabiam na przyszlosc. Moje dziecko jest juz stare i w poniedzilek idzie w swiat. Znaczy do zloba. Masakra. Szykujcie sie na powodzie w Belgii.
Bisca, a te kilerskie komorki tez sprawdzilas? Nie ma tego? No to co zrobisz, jak nic nie zrobisz, trzeba dalej probowac. Moze jakas zapisana przez lekarza wit D, nie taki zwykly suplement? Bo Ty przeciez bralas, a i tak masz ponizej poziomu..
Mysza, zdrowia dla Wojtusia!
Mowicie, -24 u Was? Ja dzis bylam z Adasiem na spacerze nad jeziorem, bylo slonce pikne i 11 na plusie http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/evil-smile-onion-head-emoticon.gif
Ale tak na serio, to nie ma sie co smiac.. U nas zima jest pora deszczowa, ktora patrzac na prognoze to wlasnie sie zaczela.. Wolalabym slonce i mroz, no moze nie 24, bo wtedy w Belgii na bank by pociagi nie jezdzily, ale taki ladne - 5 to juz tak
Sabina, nie nos Triumpha, bo Ci cycki opadna.Jak ladny, to go zostaw do lozka do sciagania
Ty duzocyckowa sekcja przecie, a to tylko dla mandarynkowcow sie nadaje. Mamy juz tyle dobrych polskich firm duzocyckowych, Ava, Dalia, Ewa Michalak, Comexim, Kris Line, Gorsenia..
Asiula, na co Ci dieta kobieto! Figura jak marzenie, widzialam na wlasne oczy. My od dzis juz na montignacu, wczoraj wyzelarismy pysznosci przyniesine przez Simbe.. Mowie Wam, ma una talent do ciast (miedzy innymi)
Ifv, nie wystkie w ciazy tyjaja tydzien po urodzeniu mialam 6 kg mniej niz przed ciaza. Takze musze chyba zajsc, zeby znowu schudnac..
Następny odmieniec;-) cukrzycę pewnie miałaś? Cukrzycowki z reguły chudnąpaszczakin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja po ciąży miałam figurę marzenie. Dopiero teraz się rozpaskudzilam, ciąża nie miała z tym nic wspólnego. A właściwie miała - pozwoliła mi trzymać dietę ( cukrzyca ciążowa i karmienie). Znaczy ciazo wróć??
ivf-ivf, malgos741, moremi, Sabina, BISCA, efcia, Simba, Aasiula, satori, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Ja po ciąży miałam figurę marzenie. Dopiero teraz się rozpaskudzilam, ciąża nie miała z tym nic wspólnego. A właściwie miała - pozwoliła mi trzymać dietę ( cukrzyca ciążowa i karmienie). Znaczy ciazo wróć??
Nie żałuj sobierun Dziobak, run
Dziobak, moremi, Sabina, efcia, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość