WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ja tam za każdym razem jak nabierałam masy zachodziłam w ciążę :-)
    Tak że ten...

Biologia, organizm się zbroi, zobacz jak tyjemy przed mrozem ;-) odchudzanie w zimie jest wbrew fizjologii ;-)

satori, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Moj Boże, mama tej dziewczyny będzie jej surogatką? Dobrze zrozumiałam?
    dokładnie.. dobre

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • efcia Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ja tam za każdym razem jak nabierałam masy zachodziłam w ciążę :-)
    Tak że ten...

A u mnie odwrotnie, jak wpadalam w wir ćwiczeń, ograniczalam wegle to "zaskakiwalam"
    wiec chyba nie ma reguły ;-)

Sabina, BISCA, Aasiula lubią tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    dokładnie.. dobre

Aż jestem ciekawa efektów :-)

• efcia Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Biologia, organizm się zbroi, zobacz jak tyjemy przed mrozem ;-) odchudzanie w zimie jest wbrew fizjologii ;-)

szjet to ja jakas inna jestem, najbardziej tyje latem, a zimą odchudzanie idzie mi jak po maśle:-)

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    szjet to ja jakas inna jestem, najbardziej tyje latem, a zimą odchudzanie idzie mi jak po maśle:-)

Ty odmieńcu ;-)

efcia, Simba lubią tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest! Ciąża!

malgos741 lubi tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pooooooocwiczylam... Nie wiem, gdzie sa moje miesnie brzucha, boje sie, ze zostaly na Teneryfie... ;)

ivf-ivf, efcia, moremi, BISCA, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do Rosji trza jechać :-)

malgos741, moremi lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aż się poryczałam ;)

Aasiula lubi tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Pooooooocwiczylam... Nie wiem, gdzie sa moje miesnie brzucha, boje sie, ze zostaly na Teneryfie... ;)

W barze ;-) przy szwedzkim stole ;-) pewnie tam jest ;-)

efcia, Dziobak, moremi, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Facet histeryk, nie lubię takich :-) ten z serialu :-)

malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie i ja ;)
    Nie zagladalam, bo w nowym roku nowe porzadki ;) Ostatnie dwa dni spedzone bardzo rodzinnie, nadrabiam na przyszlosc. Moje dziecko jest juz stare i w poniedzilek idzie w swiat. Znaczy do zloba. Masakra. Szykujcie sie na powodzie w Belgii.

Bisca, a te kilerskie komorki tez sprawdzilas? Nie ma tego? No to co zrobisz, jak nic nie zrobisz, trzeba dalej probowac. Moze jakas zapisana przez lekarza wit D, nie taki zwykly suplement? Bo Ty przeciez bralas, a i tak masz ponizej poziomu..

Mysza, zdrowia dla Wojtusia!

Mowicie, -24 u Was? Ja dzis bylam z Adasiem na spacerze nad jeziorem, bylo slonce pikne i 11 na plusie http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/evil-smile-onion-head-emoticon.gif
    Ale tak na serio, to nie ma sie co smiac.. U nas zima jest pora deszczowa, ktora patrzac na prognoze to wlasnie sie zaczela.. Wolalabym slonce i mroz, no moze nie 24, bo wtedy w Belgii na bank by pociagi nie jezdzily, ale taki ladne - 5 to juz tak ;)

Sabina, nie nos Triumpha, bo Ci cycki opadna. ;) Jak ladny, to go zostaw do lozka do sciagania ;) Ty duzocyckowa sekcja przecie, a to tylko dla mandarynkowcow sie nadaje. Mamy juz tyle dobrych polskich firm duzocyckowych, Ava, Dalia, Gaia, Ewa Michalak, Comexim, Kris Line, Gorsenia..

Asiula, na co Ci dieta kobieto! Figura jak marzenie, widzialam na wlasne oczy. My od dzis juz na montignacu, wczoraj wyzelarismy pysznosci przyniesine przez Simbe.. Mowie Wam, ma una talent do ciast (miedzy innymi) ;)

Ifv, nie wystkie w ciazy tyja ;) ja tydzien po urodzeniu mialam 6 kg mniej niz przed ciaza. Takze musze chyba zajsc, zeby znowu schudnac.. ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2016, 21:17

efcia, Sabina, Dziobak, moremi, beates, BISCA, Simba, Aasiula, satori, kapturnica, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Witam sie i ja ;)
    Nie zagladalam, bo w nowym roku nowe porzadki ;) Ostatnie dwa dni spedzone bardzo rodzinnie, nadrabiam na przyszlosc. Moje dziecko jest juz stare i w poniedzilek idzie w swiat. Znaczy do zloba. Masakra. Szykujcie sie na powodzie w Belgii.

Bisca, a te kilerskie komorki tez sprawdzilas? Nie ma tego? No to co zrobisz, jak nic nie zrobisz, trzeba dalej probowac. Moze jakas zapisana przez lekarza wit D, nie taki zwykly suplement? Bo Ty przeciez bralas, a i tak masz ponizej poziomu..

Mysza, zdrowia dla Wojtusia!

Mowicie, -24 u Was? Ja dzis bylam z Adasiem na spacerze nad jeziorem, bylo slonce pikne i 11 na plusie http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/evil-smile-onion-head-emoticon.gif
    Ale tak na serio, to nie ma sie co smiac.. U nas zima jest pora deszczowa, ktora patrzac na prognoze to wlasnie sie zaczela.. Wolalabym slonce i mroz, no moze nie 24, bo wtedy w Belgii na bank by pociagi nie jezdzily, ale taki ladne - 5 to juz tak ;)

Sabina, nie nos Triumpha, bo Ci cycki opadna. ;) Jak ladny, to go zostaw do lozka do sciagania ;) Ty duzocyckowa sekcja przecie, a to tylko dla mandarynkowcow sie nadaje. Mamy juz tyle dobrych polskich firm duzocyckowych, Ava, Dalia, Ewa Michalak, Comexim, Kris Line, Gorsenia..

Asiula, na co Ci dieta kobieto! Figura jak marzenie, widzialam na wlasne oczy. My od dzis juz na montignacu, wczoraj wyzelarismy pysznosci przyniesine przez Simbe.. Mowie Wam, ma una talent do ciast (miedzy innymi) ;)

Ifv, nie wystkie w ciazy tyja ;) ja tydzien po urodzeniu mialam 6 kg mniej niz przed ciaza. Takze musze chyba zajsc, zeby znowu schudnac.. ;)

Następny odmieniec;-) cukrzycę pewnie miałaś? Cukrzycowki z reguły chudną;-)

paszczakin lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2016, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczu od kilku lat używam polskich, ale jakoś tak ;) a chlopu podoba się chyba bardziej niż mi, także ten ;)

Dziobak, moremi, efcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2016, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie. Paszcza wymiotowala prawie do końca ciąży :)

BISCA, kapturnica, paszczakin, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Nie. Paszcza wymiotowala prawie do końca ciąży :)

Ło matko i córko... Nie zazdraszczam.

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po ciąży miałam figurę marzenie. Dopiero teraz się rozpaskudzilam, ciąża nie miała z tym nic wspólnego. A właściwie miała - pozwoliła mi trzymać dietę ( cukrzyca ciążowa i karmienie). Znaczy ciazo wróć?? ;-)

ivf-ivf, malgos741, moremi, Sabina, BISCA, efcia, Simba, Aasiula, satori, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Ja po ciąży miałam figurę marzenie. Dopiero teraz się rozpaskudzilam, ciąża nie miała z tym nic wspólnego. A właściwie miała - pozwoliła mi trzymać dietę ( cukrzyca ciążowa i karmienie). Znaczy ciazo wróć?? ;-)

Nie żałuj sobie ;-) run Dziobak, run :-)

Dziobak, moremi, Sabina, efcia, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak, za ile kupiłaś ten swój sprzęt do depilacji?

Sabina lubi tę wiadomość

‹‹ 12785 12786 12787 12788 12789 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ