35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:I nie poderzniesz sobie gardziołka przez to
Nie, akceptuje siebie taka jaka jestem... mężów pasi
Wiadomo, kiedyś byłam laskano, ale ktoś te troje dzieci wyhodowal... niech sobie jakiś facet trzy razy przytyje 15-20kg,a potem schudnie
Teraz ważę 67 kg, w czasach swietności 60mam swoje zdanie nz temat odchudzania i tycia, tyje się od diet, jak się je zdrowo i regularnie to się nie tyje
u nas się dużo gotuje i non stop jakieś pokusy mam
Sabina, malgos741, kapturnica, moremi, Dziobak, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny jak kogoś interesuje to dziś film o ivf leci na tvn style właśnie się zaczyna..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2016, 20:31
Aasiula lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Podobno orędzie Makreli było z arabskimi napisami, a ona coś pieprzyla o tym jaka szansa dla Niemiec są uchodźcy
że też jej rodacy na taczkach jeszcze nie wywieźli... Polska w porównaniu do Belgii, Francji czy Niemiec to oaza spokoju.
kapturnica, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Dziewczyny jak kogoś interesuje to dziś film o ivf leci na tvn style właśnie się zaczyna..
To rosyjska produkcjajuż oglądałam kilka odcinków kiedyś.
Ruska brzydko brzmi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2016, 20:38
malgos741, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
W sumie bliżej nam kulturowo do Rosjan...
Ostatnio mąż pomógł jednemu rosyjskiemu kierowcy kupić kartę i doładować telefon, pogadalismy z nim chwilę na stacji benzynowej, na końcu rozmowy mąż mówi"pozdrów Putina", nie słyszałam by ktoś się głośniej od niego śmiał
kapturnica, Sabina, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Cześć, odchudzanie w trakcie starań niewskazane i katorżnicze ćwiczenia też
z tym to sie nie zgodzę, obie moje siosty zaciazyly przy odchudzaniu, byly wychudzone, wygladaly jak anorektyczki
cukier szkodzi naszm jajkom, wiec cos w tym jestBISCA, Aasiula, Mimbla lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:z tym to sie nie zgodzę, obie moje siosty zaciazyly przy odchudzaniu, byly wychudzone, wygladaly jak anorektyczki
cukier szkodzi naszm jajkom, wiec cos w tym jest
No to miały szczęście, u anorektyczek hormony nie działają jak trzeba lub wcale...moremi, efcia lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:z tym to sie nie zgodzę, obie moje siosty zaciazyly przy odchudzaniu, byly wychudzone, wygladaly jak anorektyczki
cukier szkodzi naszm jajkom, wiec cos w tym jest
I od cukera nie stronilam i diety nie trzymalamefcia, moremi, malgos741, Sabina, Aasiula, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUps...ale się mi dobrze spało
Kajtek na mnie pieronek. Ale już mnie obudził. Ciemno za oknem to ze 3 godziny my spali. Idę przed kominek jak nie zgasło bo chyba wszyscy pousypiali.
Widzę że się odchudzacie? Też by mi pasowało.moremi, efcia, Sabina, Mega, Aasiula, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No nie wiem ,ja zaszlam akurat w cyklu obzarstwa swiateczno noworocznego.
I od cukera nie stronilam i diety nie trzymalam
Bo to mity, jajnikom i jajkom najbardziej wiek szkodzi, co byśmy nie mówili.kapturnica, moremi, Sabina, efcia, BISCA, Simba, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość