35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziobak wrote:Ja po ciąży miałam figurę marzenie. Dopiero teraz się rozpaskudzilam, ciąża nie miała z tym nic wspólnego. A właściwie miała - pozwoliła mi trzymać dietę ( cukrzyca ciążowa i karmienie). Znaczy ciazo wróć??
efcia, paszczakin lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Jak mąż skończy grac, to wrzuce fote brzucha poporodowego. Iwcia wrzucała, to ja gorsza nie będę.
Dziobak, ivf-ivf, Sabina, BISCA, efcia, Aasiula, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyDziobak wrote:Ja po ciąży miałam figurę marzenie. Dopiero teraz się rozpaskudzilam, ciąża nie miała z tym nic wspólnego. A właściwie miała - pozwoliła mi trzymać dietę ( cukrzyca ciążowa i karmienie). Znaczy ciazo wróć??
Dziobak lubi tę wiadomość
-
Dwa tygodnie po porodzie to ja miałam jeszcze brzuch ciążowy. Myślałam, że tam bliźniak Ignasia został.
Teraz wygląda to tak
Ciach, ciach, ciach
A tak było prawie 7 tygodni temu
Ciach, ciach, ciach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2016, 23:41
Dziobak, ivf-ivf, BISCA, efcia, malgos741, Sabina, anna maria, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Paszcza, killerow jeszcze nie sprawdzalam. To bedzie zrobione przy histeroskopi bo ma tez byc biopsja Endo. Ale to jak sie nie uda styczniowe krio.
Dzisiaj bylam w aptece po ta wit D z recepty. To byla ampulka z 100 000 jednostkami
Juz wzielam. Choc watpie, ze to byla przyczyna.
moremi, efcia, malgos741, satori, paszczakin, Mimbla lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Moremi, super, naprawdę. Szybko do formy wróciłaś
później przecież czeka mnie kolejnych 9 miesięcyBISCA, Dziobak, efcia, Sabina, ivf-ivf, Simba, Mega, dorbie, Aasiula, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Czytam czytam doczytuje, nie chcialo mi sie logowac, ale jak zobaczylam TO "Ruska brzydko brzmi" No to stwierdzilam ze musze Cie wirtualnie ucalowac!
Dobry wieczor w Nowym Roku
Porzadkuje zdjecia. Mam ich tylko 13 000ivf-ivf wrote:To rosyjska produkcjajuż oglądałam kilka odcinków kiedyś.
.Sabina, ivf-ivf, Dziobak, malgos741, efcia, moremi, Mega, BISCA, paszczakin, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
To tak jak ja.
Po powrocie ze szpitala wazylam pol kilo wiecej niz niz przed ciaza. Do maja trzymalam sie zajebi.scie. A potem zalozylam pieprzona mirene i poszlo...Nie pamietam zeby mnie tak do wegli cisnelo jak od kilku miesiecy. Masakra! Boje sie co bedzie od poniedzialku bo dieta murowana - nie mieszcze sie w ciuchy.Dziobak wrote:Ja po ciąży miałam figurę marzenie. Dopiero teraz się rozpaskudzilam, ciąża nie miała z tym nic wspólnego. A właściwie miała - pozwoliła mi trzymać dietę ( cukrzyca ciążowa i karmienie). Znaczy ciazo wróć??anna maria, Dziobak, malgos741, efcia, moremi, BISCA, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:To tak jak ja.
Po powrocie ze szpitala wazylam pol kilo wiecej niz niz przed ciaza. Do maja trzymalam sie zajebi.scie. A potem zalozylam pieprzona mirene i poszlo...Nie pamietam zeby mnie tak do wegli cisnelo jak od kilku miesiecy. Masakra! Boje sie co bedzie od poniedzialku bo dieta murowana - nie mieszcze sie w ciuchy.anna maria, efcia, Simba, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Tez musze Jakas diete lub cwiczenia zarzucic bo cos sie w biedrach rozlazlamSimba wrote:Czytam czytam doczytuje, nie chcialo mi sie logowac, ale jak zobaczylam TO "Ruska brzydko brzmi" No to stwierdzilam ze musze Cie wirtualnie ucalowac!
Dobry wieczor w Nowym Roku
Porzadkuje zdjecia. Mam ich tylko 13 000Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2016, 22:54
Dziobak, efcia, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość