35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Wacia, kiedy masz ferie? Dawaj do mnie! Zostawisz chlopakow, poradza sobie i sie u mnie zrelaksujesz!
Dziękuję dobra kobieto. Już mi lepiej na samą myśl, że mogłabym tam być.BISCA, efcia, Dziobak, moremi, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bry
Karmie młodego, a kot w tym czasie masuje mi bok, a drugi próbuje się ulokować na biodrze. Znaczy chyba zima przyszłaale to już Pogodynka powie
Aasiula, Sabina, Mega, efcia, Dziobak, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dobry i zajedwabiscie zimny.Patrze rano na termometr i -19u mnie.Toz to szok!!
Dodam ,ze mlody obrazil sie na modyfikowane mleko i od wczoraj nie chce.Za to uskutecznia w nocy co 2godziny karmieniei w dzien co chwileCycki mi odpadaja ale wydaje mi se ,ze przez ostatni tydzien sie mu pysie zaokraglily to niech je na zdrowie w nocy bo wtedy podobno najtlusciejsze mleko.
Ania az tak zle ma te oceny??????Ona chyba poszla jak dobrze pamietam do wymarzonej szkoly wiec powinna jakos sobie radzic.
Ja mam to szczescie ,ze starszy ideal chodzacy jesli chodzi o szkole.Nie kontroluje i nie sprawdzam go od lat.Na polrocze jak poprawi geografii na 5 to srednia bedzie mial 5,1 wiec naprawde ma łeb nie od parady.A ze on sie nie nadaje do prac fizycznych to mu nauka zostajeivf-ivf, Aasiula, Sabina, Mega, efcia, ania.g, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dobry,
Do nas zima jeszcze nie dotarla. Rano +5°, po poludniu +10° . Ale pochmurno
U mnie @ ani widu, ani slychu. Jak na zlosc. Kurza twarz
Ide sie zbierac do kina. W koncu zobaczymy Nowy Star Wars. Bedzie w 3D.
Ania, wspolczuje emocji, u nas tez po wywiadowce nie bylo wesolo i od tej pory musimy sprawdzac lekcje mlodego. Wiadomo, 14-latek ma inne pryjorytety niz nauka
Udanej i przyjemnej niedzieli wiedzmole
Aasiula, Mega, efcia, Sabina, malgos741, moremi, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bry ja też pod kołdra a mąż w kuchni szaleje, znaczy jajecznicę robi. Poranny seks zaliczony, a w czwartek idę do giną na przegląd. Zakupy internetowe zrobione wczoraj, tak więc jestem zadowolona
szkoda tylko że kasy ubywa z konta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2016, 10:50
Aasiula, Sabina, efcia, malgos741, ComeToMeBaby, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Wacia jak miło cie widzieć!
A co do ocen to my też aktualnie walczymy z matematyka i historia....kapturnica, Sabina, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCo to za lenistwo?
My dziś z samego rana już byliśmy w Kościele, dupy mam dobrze wymarzly. Ziab, ze hej. Ale ja lubię zimę i nie będę narzekać
Wacia no. Ani mi się waz tak znikać na dłużej, bo za uszy przyciagne
efcia, Mega, ivf-ivf, malgos741, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kapta, dokładnie poszła do wymarzonej szkoły. .. Ma pięć pał na półrocze. Trzy to z przedmiotów weterynaryjnych oraz z matmy i polskiego. Do tego nieklasyfikowana z wf bo nie chce się jej chodzić. A i ponad 100 godz nieobecności nieusprawiedliwionej. Szkoła mało nie kosztuje a ona swoimi ocenami pokazuje jak bardzo jej na tym wszystkim zależy.Matka fantastycznej 4
-
Sabina wrote:Asa i właśnie.moja mama wyjela sałatkę jarzynowa z lodówki, z soboty. Je. I mówi ze dobrze. No zobaczymy.....
czego oczywiście nie życzę
Ale że z wczoraj czy z poprzedniej soboty?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2016, 11:33
Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość