35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyO rany Ania! Też bym się wściekła! Córka przegiela po całości
tłumaczy się jakoś? Widzi że zrobiła źle? W końcu to jej szkoła, jak przyszłość... szybko straciła zapał. Ale u nas w Kauflandzie zawsze są miejsca
co zawsze powtarza moja znajoma swojej nastolatce ; )
Mega, ivf-ivf, kapturnica, ania.g, moremi, ComeToMeBaby, BISCA, macduska, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Kapta, dokładnie poszła do wymarzonej szkoły. .. Ma pięć pał na półrocze. Trzy to z przedmiotów weterynaryjnych oraz z matmy i polskiego. Do tego nieklasyfikowana z wf bo nie chce się jej chodzić. A i ponad 100 godz nieobecności nieusprawiedliwionej. Szkoła mało nie kosztuje a ona swoimi ocenami pokazuje jak bardzo jej na tym wszystkim zależy.
Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ania.g wrote:Kapta, dokładnie poszła do wymarzonej szkoły. .. Ma pięć pał na półrocze. Trzy to z przedmiotów weterynaryjnych oraz z matmy i polskiego. Do tego nieklasyfikowana z wf bo nie chce się jej chodzić. A i ponad 100 godz nieobecności nieusprawiedliwionej. Szkoła mało nie kosztuje a ona swoimi ocenami pokazuje jak bardzo jej na tym wszystkim zależy.
Aniu, a w trakcie semestru nie było możliwości na bieżąco kontrolować frekwencję i oceny? Nie macie czegoś takiego jak dziennik elektroniczny? Ja trzymam mojego najstarszego syna krótkoteraz jest w 6 klasie. Młodej się niezła pogadanka należy
przykro, że musisz się tak stresować.
Witam:-) u nas też mrozy, które kochamWiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2016, 11:35
Sabina, kapturnica, moremi, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Swoja droga przegieła pałe po całości i na Waszym miejscu zrobiłabym jej jesien średniowiecza z wszystkimi gadżetami, kieszonkowymi i innymi przyjemnościami, az by jej w piety poszło.Jeśli dobrze zrozumiałam to Wy jej jeszcze płacicie za szkołe bo jest ona prwatna??Jesli tak to tym bardziej dałabym szlaban na wszystko ,az by jej kołnierzykiem poszło.Nie popuszczaj póki sie nie poprawi w szkole bo za kilka lat będziesz utrzymywała własną córke do zasranej śmierci ,która bedzie nie dość,że bez szkoły to i bez pracy .
Wydaje mi się Aniu ,że ona ze swojej choroby (pamietam jak pisałas o tym ,ze do szkoły nie chodziła bo sie bała zrobiła sobie totalną wymówke na wszystko a Wy ją zaczęliście też traktowac ulgowo i to jest pochodna tego) Nie obraź sie Aniu to takie moje własne przemyślenia.ivf-ivf, Mega, caffe, moremi, efcia lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Aniu, a w trakcie semestru nie było możliwości na bieżąco kontrolować frekwencję i oceny? Nie macie czegoś takiego jak dziennik elektroniczny? Ja trzymam mojego najstarszego syna krótko
teraz jest w 6 klasie. Młodej się niezła pogadanka należy
przykro, że musisz się tak stresować.
Witam:-) u nas też mrozy, które kocham
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2016, 11:43
ivf-ivf, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:U nas nie ma dziennikow elektronicznych ale wychowawca na bieząco wydzwania i zaprasza na rozmowe rodziców tych uczniów ,z którymi są problemy.Dodatkowo pedagog zkolny monitoruje takich gagatków.
No są jeszcze zebrania z rodzicami i konsultacje...ja jestem czujna non stop, głupi wiek, ja sama pamiętam jaki potencjał miałam mimo wzorowych ocen
Sabina, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Kapta, zgadzam się z Tobą w 100%
Szkoła wcześniej nie informowała. Nie ma dziennika elektronicznego. Było tylko jedno zebranie na początku we wrześniu. Mają do mnie tel i maila. Teraz wszelkie ulgi się jej skończą. A najdotkliwszą będzie odcięcie od ukochanego internetu. Ostatni moment dla niej żeby się obudzić. Porwaliśmy się na szkołę prywatną bo ma najlepsze w stolicy zaplecze jeśli chodzi o kadrę, zajęcia praktyczne. Np.na sggw czy w zoo. Często też za granicą. Chcieliśmy żeby rozwijała swoje możliwości w jak najlepszych warunkach. Przecież to było jej marzenie. Teraz widzę że mydlenie oczu i to bardzo skuteczne.ivf-ivf, Sabina, kapturnica, malgos741, moremi, Aasiula, Mega, efcia, BISCA, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Bry! U nas pizdzi tak, że mało dachu nie urwie. Adaś nie spał w nocy, bo tak było głośno, więc ja solidarnie wraz z nim
Teraz piękne słońce na pociechę, ale pizdzi dalej, więc siedzimy przy kominku.
Moja nastolatka to jakaś porabana jest, na to wygląda, bo ma same 5 i 6, i wkurwa, jak 4 dostanie. Za to leniwa się zrobiła, więc mogę trochę ponarzekac
Miłego dnia!
ivf-ivf, ania.g, moremi, Mega, efcia, Sabina, BISCA, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Z młodsza nie ma problemów bo kontakt z wychowawcą jest na bieżąco. Wgląd do ocen również. Jest bardzo pilnowana a za lenistwo są wyciągane natychmiast konsekwencje. Widać efekty z resztą.
Sabina, moremi, efcia, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:Kapta, zgadzam się z Tobą w 100%
Szkoła wcześniej nie informowała. Nie ma dziennika elektronicznego. Było tylko jedno zebranie na początku we wrześniu. Mają do mnie tel i maila. Teraz wszelkie ulgi się jej skończą. A najdotkliwszą będzie odcięcie od ukochanego internetu. Ostatni moment dla niej żeby się obudzić. Porwaliśmy się na szkołę prywatną bo ma najlepsze w stolicy zaplecze jeśli chodzi o kadrę, zajęcia praktyczne. Np.na sggw czy w zoo. Często też za granicą. Chcieliśmy żeby rozwijała swoje możliwości w jak najlepszych warunkach. Przecież to było jej marzenie. Teraz widzę że mydlenie oczu i to bardzo skuteczne.
Możliwe, że córką posłużyła się Tobą i Twoim stanem w szkole, żeby niby Cię nie denerwować. Tak mi coś po głowie chodzi, bo dzieci są kreatywne w tych kwestiach...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2016, 12:04
Sabina, ivf-ivf, kapturnica, moremi, Aasiula, efcia, ania.g, BISCA, macduska, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Witam kochane
u nas mróz dalej, wszystko białe... ale słoneczko świeci.. ja wyspana o 11tej wstałam...
Wacia dostaniesz klapa jak nie będziesz się odzywała... tęskno mi za Tobą..kapturnica, Sabina, Aasiula, efcia, BISCA, macduska, Mimbla lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Czytanie innych wątków jest ponad moje siły... brzusio, majtusie, groszki i inne. Poza tym byki takie, że mi włosy dęba stają, dzięki dziewczyny za normalność
Dziobak, malgos741, Sabina, ComeToMeBaby, Mega, caffe, efcia, ania.g, BISCA, kapturnica, moremi, macduska, Berenika, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
czesc i czolem
ja juz na obczyznianych smieciach- wyjechalismy wczesniej- bo dzis pewnie apogeum powrotow- ale droga beznadziejna i szok temperaturowy- wyjazd o 8- i mroz -15 przyjazd 22.30 5 na plusie, dzis slonecznie...
u mnie rachunek sumienia wagowy- + 1,5-ale mysle ze wiekszosc to efekt progesteronowy- wczoraj odstawilam, zobaczymy
rozmawialam z doktorem, oczywiscie odtsawilam wsio i mam sie zglosic po @- znowu musze kombinowac z wolnym....
niby po ogladnieciu wynikow stwierdzil ze to kwestia zarodkow- czy ja wiem? ze akurat 2?czy to u mnie cos szwankuje?
i rozkminiam teraz czy brac 2 czy 1.....malgos741, Sabina, ComeToMeBaby, efcia, ania.g, BISCA, kapturnica, moremi, macduska, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
gretka -
Cześć,
Coś mi Ovu odmówiło posłuszeństwo wczoraj ale dziś już wpuściło na stronę. Swoją droga jestem zachwycona przejściem z jednego iPhone na drugi. Przełożyłam kartę, poklikalam co trzecia i wszystkie aplikacje i zakładki w przeglądarce sam mi przeniósł
U nas tez zimno jak diabli.
W tym tygodniu czeka mnie szczepienie. Ciekawe ile F wazy, właśnie zapisuje ile je w ciagu doby bo moim zdaniem coś za często wola
Ania, współczuje stresu z córka. Pojechała po bandzie... A może ona w ten sposób odreagowuje twój stan? Pamietam jak moja kuzynka mając 14 lat się zmieniła gdy ciocia zaszła w ciąże. Były fochy, bunt i problemy w szkole, wrzaski jaki to wstyd rodzice jej zafundowali. Potem jej przeszło. Mam nadzieje ze twoja córa zrozumie ze szkodzi tylko sobie i poprawi oceny.
Nie mam pomysłu na obiad ;/Sabina, caffe, efcia, ania.g, BISCA, kapturnica, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Moja kumpela urodziła dziś synka 3810 kg 57 cm o 0:55
Sabina, ivf-ivf, ComeToMeBaby, gretka, efcia, ania.g, Dziobak, anna maria, BISCA, kapturnica, moremi, Berenika, Mimbla lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:I mnie dziś pomidorowa i kaczka duszona z buraczkami
Ale Młoda chciała spaghetti
U nas krokiety z kapusty i pieczarek, a dzieci chcą tortillekazdy dostanie dziś co chce;-) mimo, że to nie dzień dziecka
Sabina, efcia, BISCA, kapturnica, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość