35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziobak wrote:Z kancelarii Pani Premier.
Szanowna Pani, informuje, ze ze skaza bialkowa da sie jak najbardziej zyc. Nie ma co dramatyzowac, tylko nabyc balsam odpowiedni na atopie ( ktora to najprawdopodobniej wystapila ) i odstawic nabial. Mozna pic mleko sojowe, kozie, owsiane, wszystkie syfiaste w smaku, a na dodatek soja moze uczulac. Radzi sie na poczatku odstawic wszystko, by zaobserwowac roznice.
Z pozdrowieniami
Premier
Najgorzej, ze nie mam pomysłu na śniadania, obiady, kolacje.
Dzisiaj jadłam owsianke na wodzie z rodzynkami, na obiad pierś kurczaka z grilla z ziemniakami i marchewką, na kolację chleb z olejem z pestek dyni i wedlina drobiową (wyczytalam, ze na początek trzeba odstawić też czerwone mięso), ale na jutro to juz nie mam zadnego pomysłu. I ile można kurczaka jeść?!
Dziękuję pani premieroWiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2016, 16:18
Dziobak, efcia, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
macduska wrote:Dziobak, to my jeszcze rodziną będziemy jak tak dalej pójdzie!
macduska, Dziobak, BISCA, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
A Morek, jesli jest sluz z kupie, to moze byc to tez nietolerancja laktozy, nie tylko bialka. Odstaw wszystko i zobacz czy bedzie lepiej, przemeczysz sie chwilke, ale bedziesz wiedziec.
Ja od 2 dni jem chleb z maslem... Bosz, jakie to dobre jest...kapturnica, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:I później na pytanie jak się poznali będą opowiadać romantyczną historię jak to matki na forum staraniowym się zgadały
moremi, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Balsam lipikar stosujemy od początku.
Najgorzej, ze nie mam pomysłu na śniadania, obiady, kolacje.
Dzisiaj jadłam owsianke na wodzie z rodzynkami, na obiad pierś kurczaka z grilla z ziemniakami i marchewką, na kolację chleb z olejem z pestek dyni i wedlina drobiową (wyczytalam, ze na początek trzeba odstawić też czerwone mięso), ale na jutro to juz nie mam zadnego pomysłu. I ile można kurczaka jeść?!
Dziękuję pani premierokapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:I później na pytanie jak się poznali będą opowiadać romantyczną historię jak to matki na forum staraniowym się zgadały
Taaa, miedzy postami o sluzie i kupie ?macduska, efcia, Sabina, Dziobak, moremi, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Uwielbiam Was!
Nowy Rok, a u nas to co zwykle. Kupy i seks.
Mialam dzis usg diagnostyczne w szpitalu. (Wynik u mnie w notatkach kto ciekawy). Dzgala mnie 30 min sonda.
No to seks dzis z glowy.
Na obiad pomodorowa i schab.
gretka, efcia, macduska, malgos741, Mega, Sabina, kapturnica, Dziobak, moremi, BISCA, ComeToMeBaby, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyMagdala wrote:Uwielbiam Was!
Nowy Rok, a u nas to co zwykle. Kupy i seks.
Mialam dzis usg diagnostyczne w szpitalu. (Wynik u mnie w notatkach kto ciekawy). Dzgala mnie 30 min sonda.
No to seks dzis z glowy.
Na obiad pomodorowa i schab.
Chociaz fajnie było?
Jak wyniki usg?Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny