WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2016, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sówka35 wrote:
    Czy pozwolicie ,że cichutko tu sobie przycupnę i rozpłaczę się jak dziecko?:-( Minał włsnie rok starań.Na 99% nic z tego nie będzie również i w tym cyklu choć wyglądał obiecująco.Milion objawów,śluz inny niż zwykle,temperatura wysoka jak nigdy dotąd.I gdy niesmialo zaczynałam wierzyć,że chyba się udało temperatura spadła na łeb na szyję,objawy znikły jak sen jaki złoty a zamiast bolących piersi przyszedł "okresowy" ból brzucha.Jutro miałam testować,ale sobie odpuszczę.Po prostu mam dość...

79d436d038ee5e1fdebb2004090fc6d0.png

Płacz, płacz! Na zdrowie!

A potem wstań, otrzep się, koronę popraw i dalej do boju!

Magdala, BISCA, efcia, moremi, ComeToMeBaby, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2016, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Sowka. Rozgosc sie.

Masz normalny, owulacyjny cykl. One nie sa zapowiedzia ciazy (chociaz oczywiscie moga).

Nie rycz.
    Zdiagnozowalas sie u lekarza? Badania porobilas? Jak stara jestes? Moze to po prostu pech i musisz jeszcze poprobowac. :-)

BISCA, efcia, moremi, ComeToMeBaby, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2016, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiecie, co my od wczoraj katujemy?

Obcych. :-)

Dzis Decydujace starcie. Hrrrrr (ciagnacy zielony sluz splywa po bialych, ostrych zebach).

BISCA, macduska, Sabina, moremi, ComeToMeBaby, Mimbla lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2016, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    A wiecie, co my od wczoraj katujemy?

Obcych. :-)

Dzis Decydujace starcie. Hrrrrr (ciagnacy zielony sluz splywa po bialych, ostrych zebach).

Ja tam się boję tych Obcych.

My jak zwykle w swięta katujemy Władcę pierścieni.

Sabina, Magdala, moremi, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2016, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ania a rozmawialas z nia dzis ????Ciekawa jestem jakie podala argumenty w zw z takim zachowaniem.
    Nie. Wczoraj zebrała manatki i dała nogę do babci w 5 min. Nie odbiera ode mnie telefonu. Siedzi sama w mieszkaniu babci bo moja mama jest u nas a ona miała klucze. Nie mam siły do niej.

Sabina lubi tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2016, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Sowka.
    Przykro te porazki. Taki los. Podbijam pytania kolezanki : w jakim jestes wieku i czy sie juz badalas w kierunku plodnosci ?
    Glowa do gory !

Sówka35, efcia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2016, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wacia masz wiadomość!

macduska lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2016, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sowka nas tu dużo co się długo staramy. Także wiemy co czujesz....

BISCA, efcia lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2016, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, czas zaatakować lody :)

Sabina, efcia, moremi lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2016, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze Ania, przykra sprawa z corka. Mam nadzieje, ze jakos dojdziecie do porozumienia
    A fizycznie jak sie czujesz?

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2016, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Bardzo ciekawie to "Wyglada". Mozesz wrzucic przepis ?
    Dodany w Cudnych. :)

BISCA, Sabina, efcia lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2016, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Dodany w Cudnych. :)

Cudnie :-)

Dzieki

Dziobak lubi tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2016, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Nie. Wczoraj zebrała manatki i dała nogę do babci w 5 min. Nie odbiera ode mnie telefonu. Siedzi sama w mieszkaniu babci bo moja mama jest u nas a ona miała klucze. Nie mam siły do niej.

Cos mi swita, ze te problemy wczesnego macierzynstwa to pikus w porownaniu z dalszymi.

Ania, czapki z glow, ja Ci nie pomoge, ale moja szefowa np wszstkie problemy z dziecmi rozwiazuje wrzaskiem i zakazami. W jej przypadku to dziala, ale cena jest taka, ze jej dzieci jej nie lubia.

Duzo sil zycze w walce. <3

Sabina, gretka, macduska, efcia, moremi, ania.g, paszczakin, BISCA, ComeToMeBaby, Mimbla lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2016, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu, moim zdaniem Twoja mama powinna jej zabrać klucze. Bo teraz to wygląda tak, ze trzyma jej stronę i Twoja córka to wykorzystuje.
    Musicie trzymać jeden front, bo inaczej to Was obydwie będzie "robiła" jak tylko sobie wymyśli.

ivf-ivf, macduska, efcia, moremi, ania.g, Mega, Sabina, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2016, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Aniu, moim zdaniem Twoja mama powinna jej zabrać klucze. Bo teraz to wygląda tak, ze trzyma jej stronę i Twoja córka to wykorzystuje.
    Musicie trzymać jeden front, bo inaczej to Was obydwie będzie "robiła" jak tylko sobie wymyśli.

A ile ta młoda ma lat? Jest pełnoletnia?

• caffe Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2016, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    A ile ta młoda ma lat? Jest pełnoletnia?
    chyba nie jest, ale ja nie pamiętam ile ma lat

kapturnica lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2016, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Witaj Sowka.
    Przykro te porazki. Taki los. Podbijam pytania kolezanki : w jakim jestes wieku i czy sie juz badalas w kierunku plodnosci ?
    Glowa do gory !
    35l,staramy się równiutko rok.Ustaliliśmy z mmężem,że jeśli przez rok nam się nie uda(nie zakładaliśmy takiej ewentualności,o ironio!) to wtedy sięgniemy po wspomaganie.Rok minął.Jesteśmy już poumawiani na wizyty u lekarzy,zobaczymy co się wyklaruje.Postanowiliśmy również skorzystać z metody JOALIS i gruntownie się "prześwietlić". :-) styczeń i Luty to nasz czas na odsapnięcie. Jesteśmy psychicznie zmęczeni.Przezywamy to każde na swój sposób...

anna maria, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2016, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu wierzę, że nie masz siły, ale żeby piętnastolatka sama była w domu tyle czasu?

A jej ojciec?

Bez watpienia nie ma jej za co pochwalić, może to jest takie wołanie o uwagę?

To tylko takie gdybanie, także wiesz. Bez urazy.

ivf-ivf, caffe, anna maria, efcia, moremi, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2016, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Sowka :-)

Sówka35 lubi tę wiadomość

201407014965.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2016, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Współczuję Ani na maxa, ale czegoś nie kumam. Dziewcze miało fobie, nie wychodziła z domu, terapie, osobne egzaminy, a jak wyszła do szkoły to nagle 100 godzin nieusprawiedliwionych? To gdzie była w tym czasie? Zakładam, że gdzieś między ludźmi, bo ciężko się chyba gdzieś zaszywac samemu. Kolejna kwestia, że jest chyba mistrzynią sciemy, że nikt nic nie skumal. Ania to rozumiem, inne rzeczy ma na głowie, ale reszta rodziny?
    Ja bym osobiście malolate wzięła w konkretne obroty i raczej zaczelabym od zakazów i luzowalabym, gdybym widziała, że jest lepiej.
    No kurde, nie mozna tak własnej rodziny w bambuko robić!!

caffe, macduska, ivf-ivf, efcia, kapturnica, Aasiula, moremi, ania.g, paszczakin, Mega, Sabina, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 12793 12794 12795 12796 12797 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ