X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2016, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro jest szkoła, w tej sytuacji, ja bym przede wszystkim spakowla ja do szkoły i sama się wybrała, lub posłała tatę. Powinna stawić czoła sytuacji w której postawiła siebie i rodziców. Ten semestr jest prawdopodobnie stracony, ale teraz ważne co potem...

Ja wiem, że łatwo tak z boku recepty wystawiać i każdy ma super remedium na cudze problemy, ale tu tylko konsekwencja i wspólny front coś zdziała :-)

Aniu <3

caffe, macduska, efcia, kapturnica, Dziobak, moremi, ania.g, BISCA, Sabina, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2016, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz sobie przypomnialam ze zrobilam mojej matce podobie ,wagarowalam (do dzis nie wiem po co )zawalilam szkole ,wyroslam z tego odrobilam szkole ,ale nerwow mamy nigdy .Zemsta przyszla po latach kiedy to moj synus zrobil to samo .Boze prosze zeby Hela nie narobila mi takiego szajsu bo juz bede na to za stara . :-)

ivf-ivf, efcia, Aasiula, Dziobak, moremi, macduska, caffe, ania.g, BISCA, Mega, Sabina, Bozia3, ComeToMeBaby, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2016, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala, jadlonomię znam i właśnie przeglądam. Niestety orzechów nie mogę, pomarańczy również. Z rybami na razie też ostrożnie, bo przy alergiach pokarmowych one potrafią potegowac objawy.
    I tak to są moje przypuszczenia, ale dietę eliminacyjną trzeba zastosować niezależnie od tego co lekarz powie.

Sabina, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2016, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Współczuję Ani na maxa, ale czegoś nie kumam. Dziewcze miało fobie, nie wychodziła z domu, terapie, osobne egzaminy, a jak wyszła do szkoły to nagle 100 godzin nieusprawiedliwionych? To gdzie była w tym czasie? Zakładam, że gdzieś między ludźmi, bo ciężko się chyba gdzieś zaszywac samemu. Kolejna kwestia, że jest chyba mistrzynią sciemy, że nikt nic nie skumal. Ania to rozumiem, inne rzeczy ma na głowie, ale reszta rodziny?
    Ja bym osobiście malolate wzięła w konkretne obroty i raczej zaczelabym od zakazów i luzowalabym, gdybym widziała, że jest lepiej.
    No kurde, nie mozna tak własnej rodziny w bambuko robić!!
    Tylko ja mam ją na głowie. Jej ojciec umywa ręce. Płaci alimenty i resztę ma gdzieś. Moim zdaniem to ona nas robi w trąbę pod każdym względem. Tylko jak ja o tym mówiłam to nikt poza jedną psycholog mi nie wierzył. Psycholog mówiła że ona jakieś zaburzenia ma ale nie na taką skalę i wykorzystuje wszystkich na około. W lutym skończy 17 lat i wydaje jej się że jest najmądrzejsza. Ja nie krzyczę bo to nic nie daje i tylko bez sensu pozbawia energii. Ona mnie kompletnie nie szanuje i jedynie boi się mojego ojca i jego żony. Rozmawiałam dziś z ojcem na jej temat przez tel ale musimy się jeszcze spotkać i dłużej pogadać. Dziewczynie się w du**e przewraca. Nie docenia tego co ma a ma bardzo wiele. Przykre to wszystko bo nie wiem ile bym się starała to dla niej i tak zawsze będzie za mało.

kapturnica, Dziobak, ivf-ivf, moremi, Sabina, macduska, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2016, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Ło matko i córko... Nie zazdraszczam.

stan przedcukrzycowy tez niby mialam oprocz rzygania ;) ale ja caly czas twierdze, ze wyszedl mi taki rezultat, bo przez lata przed ciaza nie jadlam cukru, wiec jak zassalam taka ilosc glukozy to ogranizm nie wiedzial o co cho..

ivf-ivf, moremi, Sabina, efcia, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2016, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Wacia wracaj do nas bo tesknimy za Toba <3

o, no wlasnie!

efcia, macduska lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2016, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania mialam zacytowac a nie polubic.Mysle,ze ona znalazla sobie latwy sposob na to by wykorzysywac otoczenie by skakali jak zagra.

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2016, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Kurcze Ania, przykra sprawa z corka. Mam nadzieje, ze jakos dojdziecie do porozumienia
    A fizycznie jak sie czujesz?
    Dziękuję że pytasz. Zdechła jestem poza tym ok.

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2016, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gretka wrote:
    czesc i czolem :-) ja juz na obczyznianych smieciach- wyjechalismy wczesniej- bo dzis pewnie apogeum powrotow- ale droga beznadziejna i szok temperaturowy- wyjazd o 8- i mroz -15 przyjazd 22.30 5 na plusie, dzis slonecznie...
    u mnie rachunek sumienia wagowy- + 1,5-ale mysle ze wiekszosc to efekt progesteronowy- wczoraj odstawilam, zobaczymy
    rozmawialam z doktorem, oczywiscie odtsawilam wsio i mam sie zglosic po @- znowu musze kombinowac z wolnym....
    niby po ogladnieciu wynikow stwierdzil ze to kwestia zarodkow- czy ja wiem? ze akurat 2?czy to u mnie cos szwankuje?
    i rozkminiam teraz czy brac 2 czy 1.....

Grecia, Ty IVF w Pl robilas? Przepraszam, nie pamietam..

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2016, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania, daj ja dziadkowi na kolonie karna i tyle. I przestań się starać. Pomysł teraz o sobie, malolata sama musi dojrzeć i zakumac o co chodzi w życiu. Najwyraźniej musi dostać w dupe od życia, bo za dobrze ma i tego nie docenia. Wyrośnie, bo nie takie wyrastają na ludzi, szkoda tylko twoich nerwów i zdrowia.

ania.g, kapturnica, paszczakin, moremi, BISCA, caffe, Mega, Sabina, efcia, macduska, krycha.stara, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość

• pierwiastka Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2016, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Dziobak, a masz gdzieś stronę z jakimiś przepisami? I ja to mam wszystko odstawić? Wodę też? :-P
    Idę czytać o tej laktozie.

Magdala, wyglądasz jak zwykle powalająco w ten kreacji.
    Ciekwa ta Twoja macica. Moja też dwurożna, ale nieprzedzielona.

tutaj też są inspiracje dań dla alergików :)
    http://smakoterapia.blogspot.com/

moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2016, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Ania, daj ja dziadkowi na kolonie karna i tyle. I przestań się starać. Pomysł teraz o sobie, malolata sama musi dojrzeć i zakumac o co chodzi w życiu. Najwyraźniej musi dostać w dupe od życia, bo za dobrze ma i tego nie docenia. Wyrośnie, bo nie takie wyrastają na ludzi, szkoda tylko twoich nerwów i zdrowia.
    Taki mam plan. Kubeł zimnej wody to jedyne co podziała. Zamierzam wykorzystać to że ona czuje respekt tylko przed dziadkiem.

ivf-ivf, Dziobak, moremi, BISCA, caffe, Sabina, efcia, dorbie, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2016, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu dobrze Dziobak mowi , pomysl o sobie szkoda nerwow ...

Dziobak, ania.g, efcia, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Witaj Sowka :-)
    witaj anna maria :-)

anna maria lubi tę wiadomość

• gretka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Grecia, Ty IVF w Pl robilas? Przepraszam, nie pamietam..
    tak

gretka
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2016, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam nowa kolezanke :)
    Witaj Sowka

Sówka35 lubi tę wiadomość

• pierwiastka Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2016, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bry wieczornie
    jakaś jestem oklapła po tych świętach, dobrze że jutro powrót do normalności ;)

• pierwiastka Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2016, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania, dobrze dziewczyny mówią szkoda nerwów a kubeł zimnej wody nie zaszkodzi

ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2016, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Nie. Wczoraj zebrała manatki i dała nogę do babci w 5 min. Nie odbiera ode mnie telefonu. Siedzi sama w mieszkaniu babci bo moja mama jest u nas a ona miała klucze. Nie mam siły do niej.

O ja pierdziele. To dla mnie gorzej, niz oceny. Juz bym meza slala, zeby ja sprowadzil.
    I uswiadomila, ze jak obleje, to juz zaraz moze do Kauflandu ruszac..

kapturnica, moremi, Aasiula, ivf-ivf, ania.g, Sabina, efcia, macduska, krycha.stara, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2016, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    O ja pierdziele. To dla mnie gorzej, niz oceny. Juz bym meza slala, zeby ja sprowadzil.
    I uswiadomila, ze jak obleje, to juz zaraz moze do Kauflandu ruszac..
    I za kolnierz do chalupy.A klucze babcia pierwsza powinna z reki jej zabrac do swojego domu

ivf-ivf, ania.g, Mimbla lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 12794 12795 12796 12797 12798 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ