35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
no, doczytane.. u nas ostatni dzien laby. Jutro wypuszczam syna w swiat, wiec trzymajcie za mnie kciuki. Odezwe sie, jak przezyje (ja, nie Adas)
BISCA, kapturnica, ivf-ivf, Mega, Dziobak, beates, ania.g, moremi, Sabina, Aasiula, gretka, efcia, ComeToMeBaby, macduska, dorbie, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Sojowe to wiem, ze odpada. Zresztą soja ogólnie nie jest zdrowa, a facetom niewskazana. Zobacze z tym migdałowym i kokosowym.
Cholera, a teraz jak na złość święta i tyle dobrego. I chrzciny Ignasia. AjajajSabina, Magdala, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Sojowe to wiem, ze odpada. Zresztą soja ogólnie nie jest zdrowa, a facetom niewskazana. Zobacze z tym migdałowym i kokosowym.
Cholera, a teraz jak na złość święta i tyle dobrego. I chrzciny Ignasia. AjajajBISCA, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Sojowe to wiem, ze odpada. Zresztą soja ogólnie nie jest zdrowa, a facetom niewskazana. Zobacze z tym migdałowym i kokosowym.
Cholera, a teraz jak na złość święta i tyle dobrego. I chrzciny Ignasia. Ajajaj
Wesolych!
I jeszcze weselszych chrzcin.moremi lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magdala wrote:Wesolych!
I jeszcze weselszych chrzcin.Mega, BISCA, malgos741, Magdala, Sabina, kapturnica, krycha.stara, Mimbla lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dzien mrozny bardzo!Pies nawet na siku nie chcial wyjsc z piwnicy tak podciaga zdrowo.
Miłego dziewczyny dnia.
Ja szykuje meza do wyjazdu.Na szczescie na 4tygodnie wiec mysle ,ze ten czas zleci szybko.I mam nadzieje ,ze bedzie teraz lepiej bo maly juz podrosl i zaczyna byc coraz bardziej kontaktowy.
I z sexu u nas nici nadal plamie i krwawie przy tych cholernych mini pigulkach. Wrrr to chyba nie dla mnieSabina, ania.g, moremi, efcia, dorbie, ivf-ivf, Mega, krycha.stara, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam
Nie śpię od 4.30. Nie mogę i już. Wszystko przez emocje
To wczorajszy
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d828bca7092a.jpg
A ten z dziś http://naforum.zapodaj.net/thumbs/255dcba1b697.jpg .
Nie mogę powiedzieć, ze jestem oazą spokojuWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 06:08
kapturnica, ania.g, SolarPolar, pierwiastka, sandra80, moremi, BISCA, beates, Bozia3, Dziobak, peppapig, Aasiula, macduska, malgos741, efcia, dorbie, Simba, ivf-ivf, Mango, Reni, ComeToMeBaby, Jastra, Mega, krycha.stara, Niuta, gosia7122, gretka, Mimbla, satori, Berenika, paszczakin, mama78, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
o rany, Sabina
to teraz kciuki trzymam za bety, przyrosty i spokojne 9 miechów
no aż się gęba sama uśmiecha
dzień bry z rana bo bym zapomniałaania.g, Aasiula, Sabina, efcia, ivf-ivf, satori, Berenika, iwcia77 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter