35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:Witam
Nie śpię od 4.30. Nie mogę i już. Wszystko przez emocje
To wczorajszy
.
Nie mogę powiedzieć, ze jestem oazą spokoju
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!
No proste - wystarczylo odpuscic - od zawsze to powtarzam
Ale zajebiaszczo!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 09:18
dorbie, moremi, Sabina, efcia, pierwiastka, Aasiula, malgos741, kapturnica, ania.g, BISCA, ComeToMeBaby, Mega, krycha.stara, beates, gosia7122, Mimbla, satori, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Powrot do pracy po dwoch tygodniach laby...ehhh...
Snilo mi sie dzisiaj ze waze 79kg, takze koniec z pytaniami: co jemy? od dzisiaj obowiazuje: czego NIE jemy?
Poza tym - Max z rana 39 stopni goraczki - chyba tez nie chcial zebym szla do pracy
Trzeci blizniak do zlobka, takze przezywam jak za swoje
I gdzie jest w tym wszystkim Pani?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 09:23
kapturnica, Sabina, ivf-ivf, ania.g, moremi, Aasiula, BISCA, ComeToMeBaby, efcia, Dziobak, Mega, krycha.stara, gosia7122, Mimbla, satori, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySimba wrote:Powrot do pracy po dwoch tygodniach laby...ehhh...
Snilo mi sie dzisiaj ze waze 79kg, takze koniec z pytaniami: co jemy? od dzisiaj obowiazuje: czego NIE jemy?
Poza tym - Max z rana 39 stopni goraczki - chyba tez nie chcial zebym szla do pracy
Trzeci blizniak do zlobka, takze przezywam jak za swoje
I gdzie jest w tym wszystkim Pani?Simba, moremi, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Łączę się z tymi ćwiczącymi i odchudzającymi, od dziś nie jem słodyczów (o ja biedna, nie wiem jak to zniese) i drugi dzień z Chodakiem dziś zrobię
o i mąką od dziś mym wrogiemmoremi, Sabina, Aasiula, BISCA, ComeToMeBaby, efcia, Dziobak, satori lubią tę wiadomość
-
a no i odpuszczam starania oczywiście, a Vuj z niemi
macduska, Simba, Sabina, Aasiula, BISCA, ComeToMeBaby, efcia, Mega, krycha.stara, kapturnica, Mimbla, satori, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBry poniedziałkowo!
Ja dopiero we czwartek do roboty idę! Dzisiaj może jakiś spacer po ciuchlandach? Jakos mi się zachciało upolować coś nowego za małe pieniadze. Potem jeszcze ortodonta, i wizyta u rodziny.
Marzę o całkowicie wolnym dniu.
Dziobak jeszcze trochę i naprawdę do Ciebie przyjadę!
Miłego poniedziałku- o ile to możliwe!ivf-ivf, sandra80, ania.g, Simba, moremi, Sabina, Aasiula, BISCA, efcia, Dziobak, Mega, beates, kapturnica, gosia7122, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aasiula 04.01.2016
Sabina 04.01.2016
Bisca 5.01.2016
Jastra 5.01.2016
Pierwiastka 9.01.2016 egzamin
Bozia 10.01.2016 egzamin
Jastra 12.01.2016
Reni 19.01.2016
krycha.stara styczeń 2016 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
Bisca styczeń 2016 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
Reni luty 2016 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
ania.g, ivf-ivf, malgos741, Simba, moremi, Sabina, macduska, Aasiula, BISCA, efcia, Mimbla, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Reni, Sabinka już w ciąży
wczytaj się
jeden, dwa, milion testów ciąży nie czyni
czekamy na wynik betyWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 09:56
Sabina, moremi, BISCA, efcia, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ivf-ivf wrote:Ok, ja wychodzę z założenia, że jak test pozytywny to jest ciąża
więcej entuzjazmu
a ja wychodzę z założenia, że na liście są osoby, które mają badania, testy czy inne zabiegi
ciąży na tej liście nie zaznaczam, to raczej higienistka robi na swojej porodówkowej
na mojej Sabcia była w labie oddać krew i czekamy na wynikiWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 10:26
moremi, Sabina, BISCA, Aasiula, efcia, Dziobak, krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość