35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:IVF - higienistka to Dziobak
Pewnie nie wiesz, ale ona wyglada identycznie jak Higienistka z Wlatcow Much
Tu byly serduszka dla SimbyWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 10:58
moremi, ivf-ivf, ComeToMeBaby, Reni, Simba, Aasiula, efcia, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:IVF - higienistka to Paszczak.
ComeToMeBaby, Reni, Aasiula, efcia, ivf-ivf, Sabina, Mimbla, satori, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ivf-ivf wrote:Dobra, pytanie:-) kto w kurwidołku jest higienistką?
Ja sobie popracuje dopiero po Trzech Królachmoje życie to nieustanne pasmo prsnia, sprzątania i gotowania, podawania leków, dbania o koty... dobrze, że mąż dba o mnie
moremi, Aasiula, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:IVF - higienistka to Paszczak.
moremi, Aasiula, Reni, efcia, Mega, Dziobak, peppapig, Mimbla, satori, gretka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:?!?!?!?!
Higienistka to Dziobak przeciez
Na koguta rany, nie ne dobre Ci ten urlop wyszedl
Oczywiscie ze Dziobak - ja juz u sieibe poprawilam
to dlatego ze z Paszcza nawijam obokAasiula, efcia, Sabina, Dziobak, satori, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:U mnie @ spoznia sie 3-ci dzien. WTF !!!!! Niech to pieklo pochlonie, ze tak sobie zaklne
Ja tez od dzisiaj "normalnie" jem. Na sniadanie jogurt i sok pomaranczowy. Wczoraj ze lzami w oczach wyrzucilam pol karpatki. Jak juz nie bede na "diecie" (czytaj w ciazy) to bede robila takie male karpatki, z polowy skladnikow i na malej blaszce.
W przerwie zasuwam na sale.
jak to wyrzucilastrza bylo mi wysłać, to ulubione mojego męża
a ja od dzisiaj zero cukera i mąki, rano pocwiczone z Tomaszkiem i spinning 24km-brawo jaSimba, moremi, BISCA, beates, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Ty tez zamaz slady tej hanby mej
Simba, efcia, ComeToMeBaby, Sabina, satori lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Kometa! Na krowie kopyto! Ja w sprawie Chlamydii prc dna
byłam w sobotę w Alabie
a Pani do mnie, że oni z sików robią, a nie z wymazu z szyi śmiesznej
oczywiście nie wiedziałam i nie nasikałam
BISCA lubi tę wiadomość
-
efcia wrote:jak to wyrzucilas
trza bylo mi wysłać, to ulubione mojego męża
a ja od dzisiaj zero cukera i mąki, rano pocwiczone z Tomaszkiem i spinning 24km-brawo ja
Wiesz, ta karpatka z piatku byla. Myslalam, ze by do pracy przyniesc ale jakby sie potruli, to bym musiala za nich pracowac i nici z Ovu. Takze rozumiesz, sila wyzsza...efcia, Simba, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość