35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:a ja wychodzę z założenia, że na liście są osoby, które mają badania, testy czy inne zabiegi
ciąży na tej liście nie zaznaczam, to raczej higienistka robi na swojej porodówkowej
na mojej Sabcia była w labie oddać krew i czekamy na wyniki
Spokojnie, bez nerw. Mogę nie znać do końca procedur, ja nawet nie wiem kto to jest higienistkataka sytuacja...
Sabina, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:nogi też myłaś? bo to tylko na Wigilię, a ona była tydzień temu
sprawdzałam przed chwilą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 10:33
Reni, moremi, malgos741, Aasiula, Mega, Mimbla, satori, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Powrot do pracy po dwoch tygodniach laby...ehhh...
Snilo mi sie dzisiaj ze waze 79kg, takze koniec z pytaniami: co jemy? od dzisiaj obowiazuje: czego NIE jemy?
Poza tym - Max z rana 39 stopni goraczki - chyba tez nie chcial zebym szla do pracy
Trzeci blizniak do zlobka, takze przezywam jak za swoje
I gdzie jest w tym wszystkim Pani?
Pierwsze sniadanie juz zjedzone dwie kromki razowca z maslem 30 g kabanosa z kuraka i 100 g pomidora
Na drugie mam tez dwie kromki i 30 g lososia pomidor i ogorek po 100 g i do tego salata do woli
Obiad to na wypasie cukinia z kurakiem i kasza peczak ,jest tez deser melonSabina, Simba, moremi, ComeToMeBaby, efcia, Dziobak, Mimbla, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Bry poniedziałkowo!
Ja dopiero we czwartek do roboty idę! Dzisiaj może jakiś spacer po ciuchlandach? Jakos mi się zachciało upolować coś nowego za małe pieniadze. Potem jeszcze ortodonta, i wizyta u rodziny.
Marzę o całkowicie wolnym dniu.
Dziobak jeszcze trochę i naprawdę do Ciebie przyjadę!
Miłego poniedziałku- o ile to możliwe!macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:wczytaj się
jeden, dwa, milion testów ciąży nie czyni
czekamy na wynik betyAasiula, malgos741, ivf-ivf, BISCA, Sabina, moremi, ComeToMeBaby, efcia, Reni, sandra80, macduska, Mega, krycha.stara, kapturnica, gosia7122, Mimbla, satori, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Brr zimno jadę do roboty ... teraz pytanie odpalę auto czy nie? jak nie to taxa... nie chce mi się iść na autobus..
Aasiula, Sabina, efcia, kapturnica, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
U mnie @ spoznia sie 3-ci dzien. WTF !!!!! Niech to pieklo pochlonie, ze tak sobie zaklne
Ja tez od dzisiaj "normalnie" jem. Na sniadanie jogurt i sok pomaranczowy. Wczoraj ze lzami w oczach wyrzucilam pol karpatki. Jak juz nie bede na "diecie" (czytaj w ciazy) to bede robila takie male karpatki, z polowy skladnikow i na malej blaszce.
W przerwie zasuwam na sale.
Simba, moremi, Sabina, efcia, ivf-ivf, Aasiula, Mega, beates, satori, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabcia, wooooooooooooooooooooooooow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Trzymam za śliczną bete!!!
Aaaaale njus z rana
I dzień dobry wszystkim!!!!Simba, Sabina, moremi, BISCA, pierwiastka, Aasiula, efcia, macduska, gosia7122, Mimbla, satori, gretka, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Ja od dzisiaj na diecie
Pierwsze sniadanie juz zjedzone dwie kromki razowca z maslem 30 g kabanosa z kuraka i 100 g pomidora
Na drugie mam tez dwie kromki i 30 g lososia pomidor i ogorek po 100 g i do tego salata do woli
Obiad to na wypasie cukinia z kurakiem i kasza peczak ,jest tez deser melon
Moge Ci nawet placic pieniedzmi z eurobiznesu, okiej?
Mowie powaznie.
Ja tez od dzisiaj na diecie, ale kompletnie nie przygotowana - to znaczy mam kuraka w domu a do pracy wzielam tylko twarog poltlustymoremi, Sabina, Reni, Aasiula, efcia, BISCA, Dziobak, Mega, Mimbla, paszczakin, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Aha, Reni, ja nie mam zadnej wizyty jutro. To jest ta, ktora udalo mi sie przesunac na 18 grudnia. Juz po
W zamiane, mozesz mnie zapisac na 11/01. Umowilam sie na wizyte z embriologiem w klinice. Moja ginka mi zalecila ta wizyte, ze wzgledu na duza ilosc pytan odnsnie zarodkowmoremi, Sabina, ComeToMeBaby, Reni, Simba, Aasiula, efcia, Mega, satori, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
IVF - higienistka to Dziobak.
Pewnie nie wiesz, ale ona wyglada identycznie jak Higienistka z Wlatcow Much
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 10:55
ivf-ivf, Sabina, Aasiula, efcia, BISCA, macduska, Dziobak, Mega, kapturnica, Mimbla, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dobra, pytanie:-) kto w kurwidołku jest higienistką?
Ja sobie popracuje dopiero po Trzech Królachmoje życie to nieustanne pasmo prsnia, sprzątania i gotowania, podawania leków, dbania o koty... dobrze, że mąż dba o mnie
Sabina, Simba, Aasiula, BISCA, macduska, Mega, Dziobak, kapturnica, Mimbla, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:jak pani ostra w nowym roku - dupe przypiekla na ognisku czy ki wuj?
wyprostuj się!malgos741, moremi, ivf-ivf, Simba, Aasiula, efcia, BISCA, Mega, Mimbla, satori, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Aasiula - bedziesz klasowym dietetykiem? Barrrrrdzo cie prrrrosze - tylko musisz menu na trzy dni ulozyc, to wtedy zrobie zakupy.
Moge Ci nawet placic pieniedzmi z eurobiznesu, okiej?
Mowie powaznie.
Ja tez od dzisiaj na diecie, ale kompletnie nie przygotowana - to znaczy mam kuraka w domu a do pracy wzielam tylko twarog poltlustymoremi, Aasiula, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość