WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Czujesz? Mylam się ;) a za zimno żeby się spocic ;)

nogi też myłaś? bo to tylko na Wigilię, a ona była tydzień temu ;-)

Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a ja wychodzę z założenia, że na liście są osoby, które mają badania, testy czy inne zabiegi :-)
    ciąży na tej liście nie zaznaczam, to raczej higienistka robi na swojej porodówkowej :-D

na mojej Sabcia była w labie oddać krew i czekamy na wyniki

Spokojnie, bez nerw. Mogę nie znać do końca procedur, ja nawet nie wiem kto to jest higienistka :-) taka sytuacja...

Sabina, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2016, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    nogi też myłaś? bo to tylko na Wigilię, a ona była tydzień temu ;-)
    Regularnie wietrze, jeszcze zdechla ryba nie dają ;) sprawdzałam przed chwilą ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 10:33

Reni, moremi, malgos741, Aasiula, Mega, Mimbla, satori, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem oazą spokoju

Sabina, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    jestem oazą spokoju

To dobrze.

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Powrot do pracy po dwoch tygodniach laby...ehhh...
    Snilo mi sie dzisiaj ze waze 79kg, takze koniec z pytaniami: co jemy? od dzisiaj obowiazuje: czego NIE jemy?
    Poza tym - Max z rana 39 stopni goraczki - chyba tez nie chcial zebym szla do pracy :(
    Trzeci blizniak do zlobka, takze przezywam jak za swoje :(

I gdzie jest w tym wszystkim Pani?
    Ja od dzisiaj na diecie :)
    Pierwsze sniadanie juz zjedzone dwie kromki razowca z maslem 30 g kabanosa z kuraka i 100 g pomidora
    Na drugie mam tez dwie kromki i 30 g lososia pomidor i ogorek po 100 g i do tego salata do woli :)
    Obiad to na wypasie cukinia z kurakiem i kasza peczak ,jest tez deser melon :)

Sabina, Simba, moremi, ComeToMeBaby, efcia, Dziobak, Mimbla, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Bry poniedziałkowo!
    Ja dopiero we czwartek do roboty idę! Dzisiaj może jakiś spacer po ciuchlandach? Jakos mi się zachciało upolować coś nowego za małe pieniadze. Potem jeszcze ortodonta, i wizyta u rodziny.
    Marzę o całkowicie wolnym dniu.

Dziobak jeszcze trochę i naprawdę do Ciebie przyjadę!

Miłego poniedziałku- o ile to możliwe!
    Wacia wpadaj tez nad morze :)

macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    wczytaj się

jeden, dwa, milion testów ciąży nie czyni
    czekamy na wynik bety
    jak pani ostra w nowym roku - dupe przypiekla na ognisku czy ki wuj?

Aasiula, malgos741, ivf-ivf, BISCA, Sabina, moremi, ComeToMeBaby, efcia, Reni, sandra80, macduska, Mega, krycha.stara, kapturnica, gosia7122, Mimbla, satori, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brr zimno jadę do roboty ... teraz pytanie odpalę auto czy nie? jak nie to taxa... nie chce mi się iść na autobus..

Aasiula, Sabina, efcia, kapturnica, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina, suuuuuper! Bardzo ładna krecha. gratulacje i pięknej bety życzę :-) rośnijcie zdrowo :-)

Sabina, ivf-ivf, Aasiula, Mega, Mimbla, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie @ spoznia sie 3-ci dzien. WTF !!!!! Niech to pieklo pochlonie, ze tak sobie zaklne ;)

Ja tez od dzisiaj "normalnie" jem. Na sniadanie jogurt i sok pomaranczowy. Wczoraj ze lzami w oczach wyrzucilam pol karpatki. Jak juz nie bede na "diecie" (czytaj w ciazy) to bede robila takie male karpatki, z polowy skladnikow i na malej blaszce.
    W przerwie zasuwam na sale.

Simba, moremi, Sabina, efcia, ivf-ivf, Aasiula, Mega, beates, satori, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2016, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabcia, wooooooooooooooooooooooooow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Trzymam za śliczną bete!!!
    Aaaaale njus z rana :)

I dzień dobry wszystkim!!!! :)

Simba, Sabina, moremi, BISCA, pierwiastka, Aasiula, efcia, macduska, gosia7122, Mimbla, satori, gretka, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Ja od dzisiaj na diecie :)
    Pierwsze sniadanie juz zjedzone dwie kromki razowca z maslem 30 g kabanosa z kuraka i 100 g pomidora
    Na drugie mam tez dwie kromki i 30 g lososia pomidor i ogorek po 100 g i do tego salata do woli :)
    Obiad to na wypasie cukinia z kurakiem i kasza peczak ,jest tez deser melon :)
    Aasiula - bedziesz klasowym dietetykiem? Barrrrrdzo cie prrrrosze - tylko musisz menu na trzy dni ulozyc, to wtedy zrobie zakupy.
    Moge Ci nawet placic pieniedzmi z eurobiznesu, okiej?

Mowie powaznie.
    Ja tez od dzisiaj na diecie, ale kompletnie nie przygotowana - to znaczy mam kuraka w domu a do pracy wzielam tylko twarog poltlusty

moremi, Sabina, Reni, Aasiula, efcia, BISCA, Dziobak, Mega, Mimbla, paszczakin, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Kometa?
    Kometa jest?
    Jest

Mimbla lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha, Reni, ja nie mam zadnej wizyty jutro. To jest ta, ktora udalo mi sie przesunac na 18 grudnia. Juz po :)

W zamiane, mozesz mnie zapisac na 11/01. Umowilam sie na wizyte z embriologiem w klinice. Moja ginka mi zalecila ta wizyte, ze wzgledu na duza ilosc pytan odnsnie zarodkow ;)

moremi, Sabina, ComeToMeBaby, Reni, Simba, Aasiula, efcia, Mega, satori, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    IVF - higienistka to Dziobak.
    Pewnie nie wiesz, ale ona wyglada identycznie jak Higienistka z Wlatcow Much
    :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 10:55

ivf-ivf, Sabina, Aasiula, efcia, BISCA, macduska, Dziobak, Mega, kapturnica, Mimbla, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • ivf-ivf Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, pytanie:-) kto w kurwidołku jest higienistką? :-)

Ja sobie popracuje dopiero po Trzech Królach :-) moje życie to nieustanne pasmo prsnia, sprzątania i gotowania, podawania leków, dbania o koty... dobrze, że mąż dba o mnie :-)

Sabina, Simba, Aasiula, BISCA, macduska, Mega, Dziobak, kapturnica, Mimbla, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    jak pani ostra w nowym roku - dupe przypiekla na ognisku czy ki wuj?

wyprostuj się!

malgos741, moremi, ivf-ivf, Simba, Aasiula, efcia, BISCA, Mega, Mimbla, satori, paszczakin lubią tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    IVF - higienistka to Paszczak.
    Pewnie nie wiesz, ale ona wyglada identycznie jak Higienistka z Wlatcow Much
    :D

Dziękuję dobra kobieto :-) lejesz miód na me serce ;-)

Sabina, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2016, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Aasiula - bedziesz klasowym dietetykiem? Barrrrrdzo cie prrrrosze - tylko musisz menu na trzy dni ulozyc, to wtedy zrobie zakupy.
    Moge Ci nawet placic pieniedzmi z eurobiznesu, okiej?

Mowie powaznie.
    Ja tez od dzisiaj na diecie, ale kompletnie nie przygotowana - to znaczy mam kuraka w domu a do pracy wzielam tylko twarog poltlusty
    Ja mam kanapke z domowym pasztetem ;)

moremi, Aasiula, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 12798 12799 12800 12801 12802 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ