35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj tak emocje są.Każda ciąża na forum je wywołuje ale ciąża tak długo wyczekana jak Sabbci to coś wyjątkowego i łapie za serducho .
Rośnij Sabbcia i ciesz się drugim dzieciaczkiem jak i jaBISCA, ania.g, moremi, Aasiula, Sabina, efcia, dorbie, ivf-ivf, peppapig, Mega, gosia7122, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
O właśnie dzień dobry
Mróz taki że mąż nie mógł odpalić swojego samochodu a akumulator nówka sztuka. Po 40 min udało się. Za to mój zamarzł na amen.
Leżę sobie z Marcelem który śpi wtulony a jego siostra w brzuchu robi poranną gimnastykębeates, moremi, BISCA, Dziobak, peppapig, Aasiula, Sabina, malgos741, efcia, dorbie, ivf-ivf, ComeToMeBaby, Mega, gosia7122, Mimbla, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Sabinka...
Hip hip hurrra!
Od tej kłótni z mężem przeczuwałam
Kapta, jasne że dasz radę
Twój cykl przejęty. Jeszcze cykle Elfa i Peppy zostały. To która sika? Obstawiam, że jeden Reni przejmieBISCA, beates, Dziobak, kapturnica, Aasiula, Sabina, efcia, dorbie, ComeToMeBaby, Mega, gosia7122, Mimbla, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
No i dzien dobry
Tak, to mozna kazdy poniedzialek zaczynac.
Prawda Kapta, kazda ciaza cieszy ale jak weterance udaje, to wyjatkowa radoscmoremi, kapturnica, Aasiula, Sabina, efcia, Simba, ComeToMeBaby, Mega, gosia7122, Mimbla, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
To juz chyba ostatni mrozny dzień w tym tygodniu. Zapowiadją ocieplenie.
No i to mój ostatni tydzień w Pl.
Tyle miałam planów na ten pobyt, a tu jak zwykle połowa niezrealizowana.
Ale nic to, moze następnym razem
Miłego dnia !
moremi, Sabina, efcia, dorbie, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sabinko, waryjotko kochana! Własie byl listonosz
Dziękujemy za życzenia, a Ignaś za bluzeczkę. Super jestjeszcze Twój chlopak będzie w niej smigal
to zbieram ciuszki
Sabina, Aasiula, BISCA, Mega, beates, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyDziękuję , dziękuję, dziękuję
Krew oddana. Wyniki wieczorem. Poproszę o kciuki nadalTak przez kolejne 9 miesięcy
Nadal do mnie nie dociera. Ale co tammalgos741, moremi, pierwiastka, efcia, Aasiula, dorbie, ivf-ivf, Simba, kapturnica, macduska, anna maria, ania.g, Mango, Reni, Bozia3, BISCA, ComeToMeBaby, Mega, Natka_79, krycha.stara, beates, gosia7122, gretka, Mimbla, satori, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Witam z rana
Sabinka cieszę się i kciuki nadal trzymam.Sabina, Aasiula, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Sabina wrote:Dziękuję , dziękuję, dziękuję
Krew oddana. Wyniki wieczorem. Poproszę o kciuki nadalTak przez kolejne 9 miesięcy
Nadal do mnie nie dociera. Ale co tami nie panikuj
efcia, Sabina, Simba, kapturnica, ania.g, Bozia3, ComeToMeBaby, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Sabinko, waryjotko kochana! Własie byl listonosz
Dziękujemy za życzenia, a Ignaś za bluzeczkę. Super jestjeszcze Twój chlopak będzie w niej smigal
to zbieram ciuszki
bałam się ze przed świętami kartka nie dojdzie, a tu proszę
Co do chłopaka to wstrzymanie się z wyrokowaniem. Ja mam dużo ubranek dla dziewczyneka tak szczerze, to kompletnie.mi obojętne kto mi rośnie. Żeby tylko było zdrowe
moremi, efcia, Aasiula, ivf-ivf, kapturnica, ania.g, BISCA, ComeToMeBaby, Mega, beates, gosia7122, Mimbla, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Pamiętasz serduszko, które dostałas? Spójrz na rewers
i nie panikuj
A serduszko noszę, na Gwiazdkę dostałam od meza specjalnie łańcuszek, żeby się zmieściłoi teraz noszę dwa, Twoje i od męża
a niedługo będzie trzecie, tylko troszkę niżej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 08:53
pierwiastka, moremi, dorbie, efcia, Aasiula, ivf-ivf, Simba, kapturnica, ania.g, BISCA, ComeToMeBaby, peppapig, Mega, Natka_79, beates, gosia7122, Mimbla, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
otwieram rano kalendarz a tu notatka że dziś koncert noworoczny...no jak tu w taki mróz nos z domu wystawić
a do tego pod galantem jeszcze?!
dorbie, Simba, Sabina, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualny