35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:
Jak wyniki usg?
Scan diagnostyczny w szpitalu. Po 30 minutach manewrowania sonda w mojej wadzajnie dowiedzialam sie, ze moja wada zostaje zdjagnozowana nie jako uterus didelphys, cervix duplex (macica podwojna, dwie szyjki), ale jako uterus bicornis, unicollis (macica dworozna jednoszyjkowa). Jednak zupelnie przedzielona. Pojemnosc macic ok 37ml. Jest to prawie taki rozmiar jaki ma zdrowa macica. Wielkosc macic tez sa dobre.
Endometrium bardzo ladne. Jajka sa.macduska, kapturnica, Sabina, Dziobak, moremi, gretka, BISCA, efcia, beates, ComeToMeBaby, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
Dziobak, a masz gdzieś stronę z jakimiś przepisami? I ja to mam wszystko odstawić? Wodę też?
Idę czytać o tej laktozie.
Magdala, wyglądasz jak zwykle powalająco w ten kreacji.
Ciekwa ta Twoja macica. Moja też dwurożna, ale nieprzedzielona.Sabina, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Dziobak, a masz gdzieś stronę z jakimiś przepisami? I ja to mam wszystko odstawić? Wodę też?
Idę czytać o tej laktozie.iwcia77 lubi tę wiadomość
-
gretka wrote:aaa Bisca- Ty masz juz plan crio czy z wyzyty na wizyte?
Mam plan i rozpiske. Czekam na szanowna @, ktora na razie ma 2 dni spoznienia. Wrrrrr
Jak sie to krio nie uda, to robie histero z biopsja endo i diagnoza komorek NK. Wszystko inne jest juz przebadane wiec beda transfery do skutkuefcia, moremi, beates, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Nie mam strony, szukam w necie jak potrzebuje. Poczytaj też o nietolerancji białka mleka krowiego, bo ona najczęściej odpowiada za atopie. Laktoza raczej za kupy. Ale że się przyjaźnią, to często występują razem.-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Dziobak, Dziobak, Dziobak!
Houston we have a problem.
Pani premier, jak żyć?
Mozesz sprobowac smietanke sojowa do kawy. Calkiem dobre jest mleko kokosowe, ale uwazaj na syf, ktory dodaja. Rzadko, ale mozna kupic bez syfu.
Ja bym jadla pasty do chleba wege i rybne.
Nie wiem jak jest z orzechami u Ciebie, ale pyszna jest owsianka na mleku roslinnym z dodatkiem masla orzechowego niekoniecznie tego fistaszkowego (podobno tam jest plesn) platkow kokosowych, cynamonu itp.
Albo jaglanka na mleku roslinnym lub wodzie z dobra konfitura pomaranczowa.
Buziaki dla Ignasia.
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Wieczornie witam szanowne grono i Pania Premier tez
Morka mam pytanie do cie
Koszmarnie boli mnie brzuch jak na @
Zreszta nie wiem jajniki tez ale podbrzusze tez
Czy ciebie tez bolało po tej femarze??
Po clo tak nie miałam
Dziobak, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
A w ogole to Pani Premier przegina bo dieta i maltretowanie sie miało byc od jutra a tu co ja czytam ???? Hmmmm???
Ja dzisiaj zrobiłam hamburgery identyczne jak w Surfie i na deser żółwia jak w T.G.I Friday's
Bomba kaloryczna
Ale od jutra koniecBISCA, efcia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzy pozwolicie ,że cichutko tu sobie przycupnę i rozpłaczę się jak dziecko?
Minał włsnie rok starań.Na 99% nic z tego nie będzie również i w tym cyklu choć wyglądał obiecująco.Milion objawów,śluz inny niż zwykle,temperatura wysoka jak nigdy dotąd.I gdy niesmialo zaczynałam wierzyć,że chyba się udało temperatura spadła na łeb na szyję,objawy znikły jak sen jaki złoty a zamiast bolących piersi przyszedł "okresowy" ból brzucha.Jutro miałam testować,ale sobie odpuszczę.Po prostu mam dość...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2016, 17:48
anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:A w ogole to Pani Premier przegina bo dieta i maltretowanie sie miało byc od jutra a tu co ja czytam ???? Hmmmm???
Ja dzisiaj zrobiłam hamburgery identyczne jak w Surfie i na deser żółwia jak w T.G.I Friday's
Bomba kaloryczna
Ale od jutra koniec
U kancelarii premiery cwiczymy rowniutko od 1 stycznia!BISCA, Aasiula, efcia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny