35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJastra współczuje i przytulam
Mimbla
Gretka kciuki za betę trzymam &&&
SIMBA Wszystkiego Najlepszego dla twoich małych urwisów ,Sto lat
ania.g dobrze ze z blizna ok. i Julka jeszcze posiedzi w brzuszku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2016, 13:06
Sabina, ania.g, Mimbla, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Bry w nowym roku.
Sabcia u mnie było podobnie, chłop się fochnął, poklocili się z córką i siedzieli naburmuszeni , więc ten nastrój też mi się udzielił. Zrobiłam sałatkę z grzankami, piersi w cieście naleśnikowym i sos czosnkowy i też zasiadał że smętną miną. 20 minut przed północą chłop się zorientował że przesadził
Powiedz jak robisz piersi? Naszykowalam sobie, pokroiłam, przyprawiona, usmaze popołudniu. Ciasto robisz gęste? I na głęboki tlusz? Długo smażyć?Mega, Berenika, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:Mój przepraszał. Dziś też. Ale wiesz. Smutno.mi było i w ogóle
Powiedz jak robisz piersi? Naszykowalam sobie, pokroiłam, przyprawiona, usmaze popołudniu. Ciasto robisz gęste? I na głęboki tlusz? Długo smażyć?Sabina, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Melduję słońce! Ja już po porannym spacerze z Adasiem ( moje noworoczne postanowienie - codziennie trening + spacer, jeśli można). Teraz jemy noworoczne śniadanie i oglądamy koncert Noworoczny z Wiednia.
Buziole!Berenika, Dziobak, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Mam mnóstwo żarcia. Kto ma ochotę na kotleciki i kotleciki, i śledzik pod pierzynka, sałatka gyros, koreczki, przekąski, ciasto i ciasto, pierniki, sledziki z rodzynkami i śledziki z cebulką i przekąski z łososiem
Simba lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Witam-Wszystkiego dobrego na ten Nowy!Mam nadzieje ze jestem jedyna ktorej wujowo sie zaczal- dzis 26- wzrost o cale 18,2%....
jutro podjade do kliniki akurat moj doktor ma dyzur- i dalej w droge....Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2016, 13:23
gretka -
nick nieaktualnyania.g wrote:Nie dobijaj mnie. Od wyjścia ze szpitala mam problem z żołądkiem. Nad ranem budzi mnie taki ból że nie mogę złapać tchu i sztywnieje mi cały brzuch. Troszkę pomagają leki rozkurczowe ale i tak boli. Więc wszelkie pyszności nie dla mnie bo mam przerąbane nawet po gotowanej marchewce
jest pakowany po 24 albo 40 szt.ania.g lubi tę wiadomość
-
coz w jakis tam sposob bylam przygotowana od swiat- od 22 nic sie nie dzialo- a sikance dzien po dniu wcale nie intensywniejsze
zerkam sobie jeszcze na watek ivf- tam z 8dpt beta w stkach a u mnie...
no nic ciekawe kiedy nastepny start....gretka -
Berenika wrote:aniu polecam Geacid ,rozgryza się tabletki,na papkę najlepiej i połyka ,można pół godziny przed jedzeniem ,po albo w razie gdy właśnie boli ,są dobre i przynosza ulgę
jest pakowany po 24 albo 40 szt.Matka fantastycznej 4 -
gretka wrote:coz w jakis tam sposob bylam przygotowana od swiat- od 22 nic sie nie dzialo- a sikance dzien po dniu wcale nie intensywniejsze
zerkam sobie jeszcze na watek ivf- tam z 8dpt beta w stkach a u mnie...
no nic ciekawe kiedy nastepny start....
Życzę Ci za to, byś skończyła ten rok tak jak ja :-*
I trzymam kciuki za szybki i udany start.Sabina, gretka, Mega, satori lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Moja Hela dzis rano zobaczyla nie pomyte talerze po wczorajszej kolacji i powiedziala :Mama ble myj myje
,jakby nie patrzec Cale zdanie
teraz odsypia wczorajszego sylwestra
Sabina, Dziobak, ComeToMeBaby, ivf-ivf, Mega, caffe, gosia7122, efcia, kapturnica, ania.g, paszczakin, Simba, Aasiula, BISCA, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Moja Hela dzis rano zobaczyla nie pomyte talerze po wczorajszej kolacji i powiedziala :Mama ble myj myje
,jakby nie patrzec Cale zdanie
teraz odsypia wczorajszego sylwestra
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2016, 13:50
anna maria, Sabina, Mega, caffe, efcia, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość