35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
haha:)
no nie jestescie to prawda! i gdzie tak zle o Was piszo???
ja jestem laikiem forumowym i jak juz dojde jak ja zmienic to to zrobie...
ale jak sie Was czyta to mozna poczuc taki lekki fluid na laczach
Simba raz cos takiego napisalas ze w pracy tak ryklam ze wszyscy coco powiedz a ja rumien na licu i ze eeee nic takie tam....
zreszta dzis tez kilka wpisow mi humor poprawilo, a sylwek jakis taki sraki:)
zyczenia Reni np byly super i te Wasze wstawki roznosci z netow typu folia na sylwka no mega beka:)
efcia, pierwiastka, moremi, Simba, Aasiula, Sabina, BISCA, caffe, Reni, gosia7122, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
loret1 -
loret1 wrote:haha:)
no nie jestescie to prawda! i gdzie tak zle o Was piszo???
ja jestem laikiem forumowym i jak juz dojde jak ja zmienic to to zrobie...
ale jak sie Was czyta to mozna poczuc taki lekki fluid na laczach
Simba raz cos takiego napisalas ze w pracy tak ryklam ze wszyscy coco powiedz a ja rumien na licu i ze eeee nic takie tam....
zreszta dzis tez kilka wpisow mi humor poprawilo, a sylwek jakis taki sraki:)
zyczenia Reni np byly super i te Wasze wstawki roznosci z netow typu folia na sylwka no mega beka:)
Loret prawda ze cudny ten nasz kurwidolek
skoro ci sie u nas tak podoba to rozgosc sieWiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2015, 23:46
pierwiastka, moremi, loret1, Simba, Aasiula, Sabina, ComeToMeBaby, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
loret1 wrote:hej
ze sie przywitam...
podczytuje Was od jakiegos czasu, ja z sasiedniego watku:) Moremi i Reni kiedys zachecaly zeby tu wpasc...ale z racji ze sie dzieci ni ma to tak jakos ciezko bylo, ale jak sie okazalo bardzo u Was fajnie:) zreszta Pierwiastka sie rozgoscila na dobre...!
i jestem w szoku (pozytywnym) ze tu macie takie relacje, kurcze fajnie! i jeszcze, ze sie poznalyscie w realu-super!
chcialam podziekowac ze czasami dzieki Waszemu humorowi parsknelam smiechem(a nie do smiechu mi ostatnio) szczegolnie humor Simby, Paszczy, Reni taki jest jajcarski:) - mala prywata wybaczcie...
Troche Was podczytuje wiec zalapalam sie na porody i szczerze gratuluje!
ale tez czytalam o smutnych sprawach-wspolczuje i zycze sil na dalsza walke!!!
Zdecydowalam sie "wyjsc z krzaka" (cytuje Malgos) bo bardzo mnie poruszyly Wasze wpisy dotyczace podsumowan... Dajecie nadzieje, ze np kolejny sylwester moze wygladac inaczej i w wiekszym gronie...
pozdrawiam Was i pozwolicie, ze bede Was podczytywac
Szczeliwego Nowego Roku!
bo ja to taka powsinoga jestemloret1, moremi, Aasiula, ComeToMeBaby, Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
kurde, ponoć domówki nudne a tu mi chuop striptiza robi... no musze go jeszcze w TYM roku wykorzystać do czegoś niecnego
loret1, moremi, Simba, efcia, Sabina, ComeToMeBaby, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
bardzo fajny i duzo roznosci zyciowych sie mozna dowiedziec, jakze cennych:)
dzieki za zaproszenie....
ja mam leki internetowe, dlatego sie malo udzielam podobnie jak ktoras z dziewczyn tu pisala - mania przesladowcza jakos tak
Simba, efcia, Aasiula, ComeToMeBaby, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
loret1 -
A my właśnie ustaliliśmy imię dziewczynki
Cześć Loret
Mąż ma drinka, ja herbatę, a młody cycka. Otworze chyba tuńczyka kotom. Niech też coś mają.pierwiastka, efcia, Simba, ania.g, Aasiula, Sabina, ComeToMeBaby, BISCA, caffe, gosia7122, Mimbla, beates, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
i w sumie dzięki obydwu wątkom bardzo dużo się dowiedziałam, pośmiałam, czasem popłakałam ale wzbogaciło to moje życie więc cieszę się że tu trafiłam
w tym roku wyjątkowo zamiast postanowień noworocznych napisałam na kartce życzenie i przed toastem spalę... Wam też życzę spełnienia marzeńmoremi, loret1, efcia, Simba, Sabina, ComeToMeBaby, gosia7122, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
No to mamy go!
Okrutnie mnie ubawil mem na fejsie: Gwizdu gwizdu dwieście złotych poszło w pizdu!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2016, 00:16
pierwiastka, moremi, BISCA, efcia, Simba, Aasiula, Sabina, ComeToMeBaby, Reni, Mimbla, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
loret1 wrote:czesc Moremi, fajny ten Twoj maluch:)
te privy zawsze mnie smuca, bo niby sie krotko czyta a juz sie chce wszystko wiedziec;) i jakos zal ze cos czlowieka omija...ech...własnie rozdaje usmiechy na lewo i prawo i gada agu i au.
Też się doczeksz i tego życzę wszystkim tutajtylko Caffe nie życzę
Ten priv to żarcik taki, bo i tak nie napiszą kogo i jak obgadują
Dziobak, Simba, efcia, kapturnica, Sabina, ComeToMeBaby, BISCA, caffe, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Fajny
własnie rozdaje usmiechy na lewo i prawo i gada agu i au.
Ten priv to żarcik taki, bo i tak nie napiszą kogo i jak obgadują
imprezowicz rosnie:) pierwszy sylwek za nim!
no w zeszlym roku mialam taka nadzieje, ze ten rok bedzie wlasnie Ten no to nie pozostaje nic innego jak pomyslec ze moze wlasnie Ten;)
ploteczki fajne som...ale te dobre ploteczki!
efcia, moremi, Simba, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
loret1 -
moremi wrote:Fajny
własnie rozdaje usmiechy na lewo i prawo i gada agu i au.
Ten priv to żarcik taki, bo i tak nie napiszą kogo i jak obgadująmoremi, Dziobak, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość