X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    waryjatka haha :-)
    Reni wrote:
    Kuźwa jeszcze seks O.o

efcia, Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc,
    Czytam wasze podsumowania roku i sobie mysle ze to samo napisałabym w 2014. Tamten rok zamykałam z uczuciem ulgi ze sie konczy, był fatalny i mega trudny. Nadziei było mało na 2015 a jednak ten rok zamykam z takim bilansem w który nie tak dawno zupełnie bym nie uwierzyła.
    Zycze Wam wszystkim aby za rok każda z was mogła sobie powiedzieć ze konczy sie dobry rok. Niech 2016 bedzie bogaty w dwukreskowa radość, niech sypnie szczęśliwymi porodami, zdrowymi bobasami. w innych dziedzinach życia tez niech nam sie wszystkim układa, niech spełni sie choc jedno marzenie s zdrowie sie nas i naszych bliskich mocno trzyma.

U nas tez dzis dresowa posiadówka. Położymy dzieci ( jeszcze nie przywykłam do tej liczby mnogiej :) ) a sami mamy w planie pograć w planszówkę :) a jeszcze biszkopt musze upiec, pojutrze urodziny mojego G :)

efcia, gosia7122, moremi, Sabina, pierwiastka, ania.g, satori, kapturnica, malgos741, SolarPolar, ComeToMeBaby, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • ola_35 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny ostatni raz w tym roku, ja dzisiaj mam co robić, mała je co pół godziny, trochę się nabiału najadłam i chyba ją brzuszek pobolewa i nie może spac. Ale mi bez nabiału ciężko. Najpierw ta dieta cukrzycowa teraz bez nabiału, ciężko mi juz na tych dietach....Zaraz przyjedzie od babci starsza na sylwestra wiec bedę miała zajęcie.Tak chciałam dotrwać z brzuszkiem do nowego roku, niestety marzenie sie nie spełniło.

moremi, kapturnica, Magda*, SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość

km5s8riblmycd0av.png
    iv09ej28sq7xm6o7.png
  • efcia Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    piekne te wszystkie życzenia :-) jak sie spelnia choć w połowie to bedzie super rok

to jeszcze ja podsumuje od siebie
    *starania - na plus, w tym roku "zaskoczylam" i to naturalnie, czyli jest nadzieja :-)
    *zdrowie - dopisuje, przez caly rok nie chorowalam :-)
    *praca -jest, lubie ją i płaca całkiem , całkiem :-)
    *rodzinka cudowna i caly czas w komplecie :-) (nie licząc rozwodu mojej siostry-ale juz ma nową i do tego spodziewa sie dziecka)

jestem szczęśliwa :-)
    wiec ten rok byl dobry, a Nowy niech bedzie lepszy

gosia7122, Sabina, pierwiastka, moremi, satori, peppapig, malgos741, SolarPolar, Simba, ComeToMeBaby, BISCA, beates, iwcia77 lubią tę wiadomość

• gosia7122 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś

Witam i najlepszego na Nowy Rok życzę.
    My siedzimy z młodą w domu ,starsze dzieciaki wychodzą.
    Petardami hałasują ,mój pies się nie boi ale za to ja tak ,nie wiem jak załatwię wieczorny spacer.
    Mój mąż siedzi na kanapie i śpi mam chęć go udusić ,zasypia na zawołanie ,wysyłam go do lekarza bo uważam że to nie jest normalne a on mówi że głupoty gadam i o żadnej wizycie nie chce słyszeć.

ania.g, pierwiastka, anna maria, kapturnica, peppapig, efcia, malgos741, SolarPolar, Simba, ComeToMeBaby, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jeszcze i ja
    Moje kochane Wiedźmy
    Niech nadzchodzacy rok przyniesie nam wszystkim dużo dobrych chwil, szczęścia i spełnienia marzeń :)
    Życzę żeby te co zaciazyly szczęśliwie donosiły i urodziły zdrowe dzieci, te co się starają zaszły w ciążę i wkrótce cieszyły się z powiekszajacych brzuszków, a mamom, żeby ich dzieci były zawsze zdrowe i pełne życia :)
    Kocham Was hexy <3

ania.g, pierwiastka, moremi, kapturnica, satori, gosia7122, efcia, peppapig, malgos741, Mimbla, Natka_79, SolarPolar, Simba, ComeToMeBaby, BISCA, caffe, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola_35 wrote:
    Cześć dziewczyny ostatni raz w tym roku, ja dzisiaj mam co robić, mała je co pół godziny, trochę się nabiału najadłam i chyba ją brzuszek pobolewa i nie może spac. Ale mi bez nabiału ciężko. Najpierw ta dieta cukrzycowa teraz bez nabiału, ciężko mi juz na tych dietach....Zaraz przyjedzie od babci starsza na sylwestra wiec bedę miała zajęcie.Tak chciałam dotrwać z brzuszkiem do nowego roku, niestety marzenie sie nie spełniło.
    Moze w kolejnym roku się uda ;-)

Sabina, efcia, BISCA, Bozia3 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • satori Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2017, 12:31

kapturnica, moremi, gosia7122, Sabina, efcia, peppapig, ania.g, pierwiastka, malgos741, Mimbla, SolarPolar, ComeToMeBaby, BISCA, beates, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rok zaczęłam od testu, który mnie zrobił w konia, dwa miesiące później ja próbowałam Was zrobic w konia wklejając fotke pozytywnego testu, ale dwa dni później zaskoczyl mnie Toto ;-)
    W tym roku poznałam mnóstwo fantastycznych osób... Simba, Paszcza, Magdala, Dorbie, Dziobak, Asiula, Dusia :-) mam nadzieję, że w nadchodzącym uda się poznac osobiście jeszcze kilka z Was :-)
    Nie sądziłam, ze wirtualny świat może mieć az taki wpływ na realne życie. Kocham Was <3

Życzę Wam, by życie pozytywnie Was zaskakiwało, mnóstwo miłości, zdrowia, kasy do realizacji marzeń, sukcesów na kazdym polu życia, dwóch kresek i w efekcie małego kosmity w życiu, a tym, ktore już się nie starają - by im dzieci rosły na pociechę :-)

Sobie również życzę pozytywnego testu - najlepiej na zakończenie roku :-)

gosia7122, satori, Sabina, efcia, Reni, gretka, kapturnica, Dziobak, peppapig, ania.g, ivf-ivf, pierwiastka, malgos741, Natka_79, SolarPolar, Simba, ComeToMeBaby, BISCA, mysza1975, caffe, beates, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2015, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    satori wrote:
    Sabinka chciałabym bardzo wpaść na dłużej. Najlepiej tak na 9 miesięcy. A jak już wpadnę, to z racji mojego dojrzałego wieku oraz faktu że jestem kobietą z przeszłością, osiądę na L4. I wreszcie będę miała czas na ważne sprawy. A wtedy to jeszcze będziesz mi pisała żebym poszła gdzieś na spacer na ten przykład ;) albo poleciała po ogień :D

Tak będzie.
    To takie moje postanowienie noworoczne :)
    To niemożliwe ;) my tu spędzamy tyle czasu ile się da ;) nigdy nie usłyszałam, ze któraś jest tu zbyt dużo ;)
    Tak więc wpadaj i zasiadaj z nami :)

kapturnica, moremi, malgos741, BISCA, Bozia3, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    To niemożliwe ;) my tu spędzamy tyle czasu ile się da ;) nigdy nie usłyszałam, ze któraś jest tu zbyt dużo ;)
    Tak więc wpadaj i zasiadaj z nami :)

no jak nie
    przecież nie raz Hera to mówiła, że tylko siedzą na forum

kapturnica, moremi, Simba, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no jak nie
    przecież nie raz Hera to mówiła, że tylko siedzą na forum
    I uważasz że ta opinia jest wiążąca? ;)

gretka, moremi, Mega, ComeToMeBaby, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I mnie już po imprezie. Mąż mnie tak wk.rwil, ze szkoda gadać.
    Idę do pokoju układać dokumenty bo mi kiedyś spadły z segregatorem. To odpowiedni moment.
    Super po prostu :/

Mega lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    I uważasz że ta opinia jest wiążąca? ;)

NO TAK!

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    I mnie już po imprezie. Mąż mnie tak wk.rwil, ze szkoda gadać.
    Idę do pokoju układać dokumenty bo mi kiedyś spadły z segregatorem. To odpowiedni moment.
    Super po prostu :/
    Dobrze, dobrze. Zawsze w Nowy Rok możecie się pogodzić ;-)

efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I po dzisiejszym dniu stwierdzam, że kocham chustę. Obiasd zrobiony, wyjscie z domu również i teraz tez jest spokój :-)

Sabina, peppapig, Mimbla, kapturnica, efcia, satori lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2015, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    E no bez kłótni teraz :O Sabcia...
    My teraz leży my z Kajtkiem.on je ja odpoczywam,bo goście niedługo przyjdą

kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i jeszcze takie wyznanie ,dzisiaj rano poraz enty zakochalm sie w moim mezu :-)

peppapig, moremi, Sabina, ivf-ivf, Reni, kapturnica, Dziobak, efcia, ComeToMeBaby, BISCA, mysza1975, caffe, beates, Bozia3, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2015, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    A i jeszcze takie wyznanie ,dzisiaj rano poraz enty zakochalm sie w moim mezu :-)
    Też mnie tak czasem nachodzi..czasem jednak mam ochotę go udusić ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2015, 18:58

Sabina, anna maria, kapturnica, caffe, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zrobilam golonki w kapuscie i ciemnym piwie ,pycha :-)

ivf-ivf, kapturnica, Dziobak, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
‹‹ 12771 12772 12773 12774 12775 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ