35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc,
Czytam wasze podsumowania roku i sobie mysle ze to samo napisałabym w 2014. Tamten rok zamykałam z uczuciem ulgi ze sie konczy, był fatalny i mega trudny. Nadziei było mało na 2015 a jednak ten rok zamykam z takim bilansem w który nie tak dawno zupełnie bym nie uwierzyła.
Zycze Wam wszystkim aby za rok każda z was mogła sobie powiedzieć ze konczy sie dobry rok. Niech 2016 bedzie bogaty w dwukreskowa radość, niech sypnie szczęśliwymi porodami, zdrowymi bobasami. w innych dziedzinach życia tez niech nam sie wszystkim układa, niech spełni sie choc jedno marzenie s zdrowie sie nas i naszych bliskich mocno trzyma.
U nas tez dzis dresowa posiadówka. Położymy dzieci ( jeszcze nie przywykłam do tej liczby mnogiej) a sami mamy w planie pograć w planszówkę
a jeszcze biszkopt musze upiec, pojutrze urodziny mojego G
efcia, gosia7122, moremi, Sabina, pierwiastka, ania.g, satori, kapturnica, malgos741, SolarPolar, ComeToMeBaby, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny ostatni raz w tym roku, ja dzisiaj mam co robić, mała je co pół godziny, trochę się nabiału najadłam i chyba ją brzuszek pobolewa i nie może spac. Ale mi bez nabiału ciężko. Najpierw ta dieta cukrzycowa teraz bez nabiału, ciężko mi juz na tych dietach....Zaraz przyjedzie od babci starsza na sylwestra wiec bedę miała zajęcie.Tak chciałam dotrwać z brzuszkiem do nowego roku, niestety marzenie sie nie spełniło.
moremi, kapturnica, Magda*, SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
piekne te wszystkie życzenia
jak sie spelnia choć w połowie to bedzie super rok
to jeszcze ja podsumuje od siebie
*starania - na plus, w tym roku "zaskoczylam" i to naturalnie, czyli jest nadzieja
*zdrowie - dopisuje, przez caly rok nie chorowalam
*praca -jest, lubie ją i płaca całkiem , całkiem
*rodzinka cudowna i caly czas w komplecie(nie licząc rozwodu mojej siostry-ale juz ma nową i do tego spodziewa sie dziecka)
jestem szczęśliwa
wiec ten rok byl dobry, a Nowy niech bedzie lepszygosia7122, Sabina, pierwiastka, moremi, satori, peppapig, malgos741, SolarPolar, Simba, ComeToMeBaby, BISCA, beates, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Witam i najlepszego na Nowy Rok życzę.
My siedzimy z młodą w domu ,starsze dzieciaki wychodzą.
Petardami hałasują ,mój pies się nie boi ale za to ja tak ,nie wiem jak załatwię wieczorny spacer.
Mój mąż siedzi na kanapie i śpi mam chęć go udusić ,zasypia na zawołanie ,wysyłam go do lekarza bo uważam że to nie jest normalne a on mówi że głupoty gadam i o żadnej wizycie nie chce słyszeć.ania.g, pierwiastka, anna maria, kapturnica, peppapig, efcia, malgos741, SolarPolar, Simba, ComeToMeBaby, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo jeszcze i ja
Moje kochane Wiedźmy
Niech nadzchodzacy rok przyniesie nam wszystkim dużo dobrych chwil, szczęścia i spełnienia marzeń
Życzę żeby te co zaciazyly szczęśliwie donosiły i urodziły zdrowe dzieci, te co się starają zaszły w ciążę i wkrótce cieszyły się z powiekszajacych brzuszków, a mamom, żeby ich dzieci były zawsze zdrowe i pełne życia
Kocham Was hexyania.g, pierwiastka, moremi, kapturnica, satori, gosia7122, efcia, peppapig, malgos741, Mimbla, Natka_79, SolarPolar, Simba, ComeToMeBaby, BISCA, caffe, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ola_35 wrote:Cześć dziewczyny ostatni raz w tym roku, ja dzisiaj mam co robić, mała je co pół godziny, trochę się nabiału najadłam i chyba ją brzuszek pobolewa i nie może spac. Ale mi bez nabiału ciężko. Najpierw ta dieta cukrzycowa teraz bez nabiału, ciężko mi juz na tych dietach....Zaraz przyjedzie od babci starsza na sylwestra wiec bedę miała zajęcie.Tak chciałam dotrwać z brzuszkiem do nowego roku, niestety marzenie sie nie spełniło.
Sabina, efcia, BISCA, Bozia3 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Rok zaczęłam od testu, który mnie zrobił w konia, dwa miesiące później ja próbowałam Was zrobic w konia wklejając fotke pozytywnego testu, ale dwa dni później zaskoczyl mnie Toto
W tym roku poznałam mnóstwo fantastycznych osób... Simba, Paszcza, Magdala, Dorbie, Dziobak, Asiula, Dusiamam nadzieję, że w nadchodzącym uda się poznac osobiście jeszcze kilka z Was
Nie sądziłam, ze wirtualny świat może mieć az taki wpływ na realne życie. Kocham Was
Życzę Wam, by życie pozytywnie Was zaskakiwało, mnóstwo miłości, zdrowia, kasy do realizacji marzeń, sukcesów na kazdym polu życia, dwóch kresek i w efekcie małego kosmity w życiu, a tym, ktore już się nie starają - by im dzieci rosły na pociechę
Sobie również życzę pozytywnego testu - najlepiej na zakończenie roku
gosia7122, satori, Sabina, efcia, Reni, gretka, kapturnica, Dziobak, peppapig, ania.g, ivf-ivf, pierwiastka, malgos741, Natka_79, SolarPolar, Simba, ComeToMeBaby, BISCA, mysza1975, caffe, beates, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnysatori wrote:Sabinka chciałabym bardzo wpaść na dłużej. Najlepiej tak na 9 miesięcy. A jak już wpadnę, to z racji mojego dojrzałego wieku oraz faktu że jestem kobietą z przeszłością, osiądę na L4. I wreszcie będę miała czas na ważne sprawy. A wtedy to jeszcze będziesz mi pisała żebym poszła gdzieś na spacer na ten przykład
albo poleciała po ogień
Tak będzie.
To takie moje postanowienie noworocznemy tu spędzamy tyle czasu ile się da
nigdy nie usłyszałam, ze któraś jest tu zbyt dużo
Tak więc wpadaj i zasiadaj z namikapturnica, moremi, malgos741, BISCA, Bozia3, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:To niemożliwe
my tu spędzamy tyle czasu ile się da
nigdy nie usłyszałam, ze któraś jest tu zbyt dużo
Tak więc wpadaj i zasiadaj z nami
no jak nie
przecież nie raz Hera to mówiła, że tylko siedzą na forumkapturnica, moremi, Simba, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:I mnie już po imprezie. Mąż mnie tak wk.rwil, ze szkoda gadać.
Idę do pokoju układać dokumenty bo mi kiedyś spadły z segregatorem. To odpowiedni moment.
Super po prostuefcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
I po dzisiejszym dniu stwierdzam, że kocham chustę. Obiasd zrobiony, wyjscie z domu również i teraz tez jest spokój
Sabina, peppapig, Mimbla, kapturnica, efcia, satori lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:A i jeszcze takie wyznanie ,dzisiaj rano poraz enty zakochalm sie w moim mezu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2015, 18:58
Sabina, anna maria, kapturnica, caffe, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość