35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:jak wczoraj gwiazdkowy?
dyskwalifikacja za spoznienie i po problemie. zadnej dyskryminacji! i zadnego mi tu, ze on przez allaha nie wiedzial, co to za milosc, nie stara sie, to mu nie zalezy..
ale czekaj, czekaj.. wielblad to czasem nie byl?
I nie byl to wielblad, niestety. Nawet to kuzwa magnes z Somalii nie byl, no... dasz wiare?
Nie nie, zadnych tu wyznawcow Allaha w porzadnym polskim PISowskim domu.
efcia, krycha.stara, Reni, Simba lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:A co bedzie jak sie dowie, ze w tym czasie mamusia za nia i Adasia przytula 4 tysie PLN miesiecznie i sobie kupuje Volva?
Bedzie Breivik w spodnicy!Dziobak, ivf-ivf, efcia, Simba lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Ale, że co to też źle? Znowu coś chlapłam...
bo ta wojna juz byla.. ze zadne rutyny, ze najlepiej do 6 lat spontanicznie dziecko w chuscie na plecach nosic nawet w srodku nocy
widac, ze nie przeczytalas forum od poczatku! fstyd! Simba, do paaaani ja tez!ivf-ivf, krycha.stara, Reni, Simba, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:A co bedzie jak sie dowie, ze w tym czasie mamusia za nia i Adasia przytula 4 tysie PLN miesiecznie i sobie kupuje Volva?
Bedzie Breivik w spodnicy!
Ale wie tez, ze mamusia bedzie ja utrzymywac, kiedy bedzie na studiach w Pl, zeby dziecko sie uczylo, a nie frytki w Maku w weekendy smazylo! ( to i tak najlepsze wyjscie, bo juz galerianki byly dzis wspomniane... )efcia, Reni, Simba, ania.g lubią tę wiadomość
-
Czesc. ☺
Nie komentuje dyskusji powiem tylko, ze byl czas kiedy chodzilam tu i tu. Ale ja po chamsku im naklamalam tzn tym od napro, bo chcialam miec diagnoze z roznych miejsc. Badaja tez dokladniej niz w klinice i jak sa jakies nieprawidłowości to koryguja je lekami. Mi wyrownali poziomy witamin, tsh, prolaktyne, robaki i zwrocili uwage na alergie i anemie. Ponadto jak sie dowiedzieli ze jestem w ciazy to mimo iz juz do nich nie chodzilam dostalam dyspozycje i leki. Te trenerki od sluzu sa dla mnie smieszne, ale lekarz byl ok. Chodzilam do Wasilewskiego.
Wszystko dla ludzi i kazdy niech wybiera wg swoich potrzeb.
Poniewaz ja nie mam czasu bo w latach sie posunelam, traktowalam wizyty w napro jako dodatkowe narzedzie.
ivf-ivf, macduska, krycha.stara, efcia, Bozia3, Dziobak, SolarPolar, Simba, moremi, Berenika, satori lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
paszczakin wrote:bo ta wojna juz byla.. ze zadne rutyny, ze najlepiej do 6 lat spontanicznie dziecko w chuscie na plecach nosic nawet w srodku nocy
widac, ze nie przeczytalas forum od poczatku! fstyd! Simba, do paaaani ja tez!
Eee, to ja z opcji rutyniar jestemWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 14:42
Simba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMój Pierworodny dostaje 50 zeta na miesiąc i telefon mu opłacamy, abonament znaczy.
Ostatnio ściboli kasę na komputer. Już ma ponad 3000 <dumna>.
Z tym, że u nas nie bardzo ma na co wydawać. Wszędzie daleko. Sklep jest jeden po drodze ze szkoły ale i tak najczęściej wraca z nami autem.
Młody dostaje mniej, bo też i wydatków nie ma za wiele. Telefon mu doładowujemy. To co dostaje i tak wkłada od razu do skarbonki - ten z kolei na laptopa składa. Dostaje czasem jakieś klepaki do szkolnego sklepiku.
ivf-ivf, Dziobak, efcia, Bozia3, Reni, Simba, BISCA, malgos741, moremi, ania.g, satori lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:No wczoraj gwiazdkowy, bo to byl 1 dzien szkoly po swietach. Nie wiem, moze chcial przyniesc prezent do domu, ale toc my na Teneryfie drinki pili.
I nie byl to wielblad, niestety. Nawet to kuzwa magnes z Somalii nie byl, no... dasz wiare?
Nie nie, zadnych tu wyznawcow Allaha w porzadnym polskim PISowskim domu.
ProwokatorkaDziobak lubi tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Wychodzi z psem sasiada, ktory pracuje po 12 godzin dziennie. Pies ma ADHD, bo to mieszaniec jakiego flatetcoat golden szmolden retrievera, wiec musi og wybiegac, czy w deszczu czy w mrozie.
Dzieki temu kupila sobie ostatnio srajfona 6.
Ale tu inny przelicznik kasy. A ona oszczedna. Z tym, ze ja jej zasilam telefon, ale odpowiednik 50 zel wystarcza jej na 4 miechy.
jesteś pewna, że ifona kupiła z tej kasy?
to nie jest tania zabawka
to ile płacą za wyprowadzanie psa?????
Ty weź lepiej popatrz czy Wam z portfela nie ubywa
ivf-ivf, Dziobak, Bozia3, kapturnica, BISCA, Mimbla, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykrycha.stara wrote:Na te okolicznosc buty trza mi zmienic widze...
Jakieś antygwałty sobie załóż.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c4876605d86e.jpgkrycha.stara, Dziobak, ivf-ivf, Simba, BISCA, malgos741, moremi, ania.g, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Na te okolicznosc buty trza mi zmienic widze...
mam dla Ciebie krysiu kapciuszki
na okolicznosc wyskakiwania po rozowe do sklepu w kapciach..Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 14:49
krycha.stara, ivf-ivf, Dziobak, Simba, Mimbla, BISCA, malgos741, moremi, ania.g, Mega, Berenika, satori lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:jesteś pewna, że ifona kupiła z tej kasy?
to nie jest tania zabawka
to ile płacą za wyprowadzanie psa?????
Ty weź lepiej popatrz czy Wam z portfela nie ubywa)
Nie wiem, czy ja tak moge pisac o kasie na forum, dzentelmeni nie rozmawiaja o pieniadzach...
Za godzine spaceru ma 100 koron, czasem chodzi 1,5 godziny. 5 razy w tyg. Na telefon uzbierala w 2,5 miesiaca. A kupila uzywke, wiec nie za cene nowej.Reni, Bozia3, moremi lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:E nie. Moj z nami po polsku, z niania i miejscowymi w jezyku miejscowym a w przedszkolu po angielsku. Po piatym roku doszly w innym panstwie jeszcze dwa jezyki. Dal rade. Mieszal umiarkowanie. Wiedzial z kim w jakim jezyku trzeba rozmawiac.
Ale na pozegnanie macha w 5 jezykach
krycha.stara, Reni, macduska, ComeToMeBaby, SolarPolar, efcia, Sabina, BISCA, moremi, satori lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Ja zlamanej korony w portfelu nie mam ( w paszczy tez nie - sorry Paszcza
)
Nie wiem, czy ja tak moge pisac o kasie na forum, dzentelmeni nie rozmawiaja o pieniadzach...
Za godzine spaceru ma 100 koron, czasem chodzi 1,5 godziny. 5 razy w tyg. Na telefon uzbierala w 2,5 miesiaca. A kupila uzywke, wiec nie za cene nowej.
to i tak nieźle
w Pl za Chiny Ludowe nie uzbierałabyś na używkę w 2 miechy
no chyba, że na tacęDziobak, Simba, BISCA, ania.g, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziobak wrote:Ja zlamanej korony w portfelu nie mam ( w paszczy tez nie - sorry Paszcza
)
Za godzine spaceru ma 100 koron, czasem chodzi 1,5 godziny. 5 razy w tyg. Na telefon uzbierala w 2,5 miesiaca. A kupila uzywke, wiec nie za cene nowej.
Fajna ta Twoja cora. Nie dosc, ze ladna to i zaradna i madra.
Taka by ja kciala.
Bo czasami jak popatrze na miescie co chodzi to mi sie odechciewa jak bum cyk cyk.krycha.stara, Dziobak, Bozia3, ivf-ivf, Simba, BISCA, Sabina, moremi, Berenika lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
ha, a moj mowi tata i Ada ("m" jest na razie w domysle). I maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ale tylko jak jest bardzo smutno i zle. Raz chyba
swoja droga nie fer, ze wiekszosc zaczyna od tata!Reni, Dziobak, ivf-ivf, krycha.stara, macduska, ComeToMeBaby, efcia, Sabina, Simba, BISCA, malgos741, Aasiula, ania.g, moremi, Mega, beates, satori lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Fajne, obcasa tylko brakuje porzadnego
obcasa nie dokladalam, bo po kopnieciu trzeba spie... uciekac.. a na obcasach jeszcze flaszke byz rozbila..ivf-ivf, krycha.stara, ComeToMeBaby, Simba, moremi, satori lubią tę wiadomość