X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    jak wczoraj gwiazdkowy?

dyskwalifikacja za spoznienie i po problemie. zadnej dyskryminacji! i zadnego mi tu, ze on przez allaha nie wiedzial, co to za milosc, nie stara sie, to mu nie zalezy..

ale czekaj, czekaj.. wielblad to czasem nie byl?
    No wczoraj gwiazdkowy, bo to byl 1 dzien szkoly po swietach. Nie wiem, moze chcial przyniesc prezent do domu, ale toc my na Teneryfie drinki pili.
    I nie byl to wielblad, niestety. Nawet to kuzwa magnes z Somalii nie byl, no... dasz wiare?

Nie nie, zadnych tu wyznawcow Allaha w porzadnym polskim PISowskim domu. ;) :P

efcia, krycha.stara, Reni, Simba lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    A co bedzie jak sie dowie, ze w tym czasie mamusia za nia i Adasia przytula 4 tysie PLN miesiecznie i sobie kupuje Volva?
    Bedzie Breivik w spodnicy!
    jak się przekona do Helenki, to i na maybacha uzbiera..;)

Dziobak, ivf-ivf, efcia, Simba lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Ale, że co to też źle? Znowu coś chlapłam... :-(

bo ta wojna juz byla.. ze zadne rutyny, ze najlepiej do 6 lat spontanicznie dziecko w chuscie na plecach nosic nawet w srodku nocy ;)

widac, ze nie przeczytalas forum od poczatku! fstyd! Simba, do paaaani ja tez!

ivf-ivf, krycha.stara, Reni, Simba, malgos741 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    A co bedzie jak sie dowie, ze w tym czasie mamusia za nia i Adasia przytula 4 tysie PLN miesiecznie i sobie kupuje Volva?
    Bedzie Breivik w spodnicy!
    Ej tam, ona wie to.
    Ale wie tez, ze mamusia bedzie ja utrzymywac, kiedy bedzie na studiach w Pl, zeby dziecko sie uczylo, a nie frytki w Maku w weekendy smazylo! ( to i tak najlepsze wyjscie, bo juz galerianki byly dzis wspomniane... )

efcia, Reni, Simba, ania.g lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc. ☺
    Nie komentuje dyskusji powiem tylko, ze byl czas kiedy chodzilam tu i tu. Ale ja po chamsku im naklamalam tzn tym od napro, bo chcialam miec diagnoze z roznych miejsc. Badaja tez dokladniej niz w klinice i jak sa jakies nieprawidłowości to koryguja je lekami. Mi wyrownali poziomy witamin, tsh, prolaktyne, robaki i zwrocili uwage na alergie i anemie. Ponadto jak sie dowiedzieli ze jestem w ciazy to mimo iz juz do nich nie chodzilam dostalam dyspozycje i leki. Te trenerki od sluzu sa dla mnie smieszne, ale lekarz byl ok. Chodzilam do Wasilewskiego.

Wszystko dla ludzi i kazdy niech wybiera wg swoich potrzeb.
    Poniewaz ja nie mam czasu bo w latach sie posunelam, traktowalam wizyty w napro jako dodatkowe narzedzie.

ivf-ivf, macduska, krycha.stara, efcia, Bozia3, Dziobak, SolarPolar, Simba, moremi, Berenika, satori lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    bo ta wojna juz byla.. ze zadne rutyny, ze najlepiej do 6 lat spontanicznie dziecko w chuscie na plecach nosic nawet w srodku nocy ;)

widac, ze nie przeczytalas forum od poczatku! fstyd! Simba, do paaaani ja tez!

Eee, to ja z opcji rutyniar jestem :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 14:42

Simba lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2016, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój Pierworodny dostaje 50 zeta na miesiąc i telefon mu opłacamy, abonament znaczy.

Ostatnio ściboli kasę na komputer. Już ma ponad 3000 <dumna>.

Z tym, że u nas nie bardzo ma na co wydawać. Wszędzie daleko. Sklep jest jeden po drodze ze szkoły ale i tak najczęściej wraca z nami autem.

Młody dostaje mniej, bo też i wydatków nie ma za wiele. Telefon mu doładowujemy. To co dostaje i tak wkłada od razu do skarbonki - ten z kolei na laptopa składa. Dostaje czasem jakieś klepaki do szkolnego sklepiku.

ivf-ivf, Dziobak, efcia, Bozia3, Reni, Simba, BISCA, malgos741, moremi, ania.g, satori lubią tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    No wczoraj gwiazdkowy, bo to byl 1 dzien szkoly po swietach. Nie wiem, moze chcial przyniesc prezent do domu, ale toc my na Teneryfie drinki pili.
    I nie byl to wielblad, niestety. Nawet to kuzwa magnes z Somalii nie byl, no... dasz wiare?

Nie nie, zadnych tu wyznawcow Allaha w porzadnym polskim PISowskim domu. ;) :P

Prowokatorka :-P

Dziobak lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Wychodzi z psem sasiada, ktory pracuje po 12 godzin dziennie. Pies ma ADHD, bo to mieszaniec jakiego flatetcoat golden szmolden retrievera, wiec musi og wybiegac, czy w deszczu czy w mrozie.
    Dzieki temu kupila sobie ostatnio srajfona 6. ;)
    Ale tu inny przelicznik kasy. A ona oszczedna. Z tym, ze ja jej zasilam telefon, ale odpowiednik 50 zel wystarcza jej na 4 miechy.

jesteś pewna, że ifona kupiła z tej kasy?
    to nie jest tania zabawka
    to ile płacą za wyprowadzanie psa????? O.o
    Ty weź lepiej popatrz czy Wam z portfela nie ubywa ;-)

ivf-ivf, Dziobak, Bozia3, kapturnica, BISCA, Mimbla, moremi, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 17:48

krycha.stara, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2016, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Na te okolicznosc buty trza mi zmienic widze...

Jakieś antygwałty sobie załóż.

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c4876605d86e.jpg

krycha.stara, Dziobak, ivf-ivf, Simba, BISCA, malgos741, moremi, ania.g, Mega, satori lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Na te okolicznosc buty trza mi zmienic widze...

mam dla Ciebie krysiu kapciuszki

images.jpg

na okolicznosc wyskakiwania po rozowe do sklepu w kapciach..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 14:49

krycha.stara, ivf-ivf, Dziobak, Simba, Mimbla, BISCA, malgos741, moremi, ania.g, Mega, Berenika, satori lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    jesteś pewna, że ifona kupiła z tej kasy?
    to nie jest tania zabawka
    to ile płacą za wyprowadzanie psa????? O.o
    Ty weź lepiej popatrz czy Wam z portfela nie ubywa ;-)
    Ja zlamanej korony w portfelu nie mam ( w paszczy tez nie - sorry Paszcza ;) )
    Nie wiem, czy ja tak moge pisac o kasie na forum, dzentelmeni nie rozmawiaja o pieniadzach...
    Za godzine spaceru ma 100 koron, czasem chodzi 1,5 godziny. 5 razy w tyg. Na telefon uzbierala w 2,5 miesiaca. A kupila uzywke, wiec nie za cene nowej.

Reni, Bozia3, moremi lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    E nie. Moj z nami po polsku, z niania i miejscowymi w jezyku miejscowym a w przedszkolu po angielsku. Po piatym roku doszly w innym panstwie jeszcze dwa jezyki. Dal rade. Mieszal umiarkowanie. Wiedzial z kim w jakim jezyku trzeba rozmawiac.
    Moj nie mowi w zadnym. :P Ale na pozegnanie macha w 5 jezykach ;)

krycha.stara, Reni, macduska, ComeToMeBaby, SolarPolar, efcia, Sabina, BISCA, moremi, satori lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Nie wiem, czy ja tak moge pisac o kasie na forum, dzentelmeni nie rozmawiaja o pieniadzach...
    Za godzine spaceru ma 100 koron, czasem chodzi 1,5 godziny. 5 razy w tyg. Na telefon uzbierala w 2,5 miesiaca. A kupila uzywke, wiec nie za cene nowej.

to i tak nieźle

w Pl za Chiny Ludowe nie uzbierałabyś na używkę w 2 miechy
    no chyba, że na tacę

Dziobak, Simba, BISCA, ania.g, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2016, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Moj nie mowi w zadnym. :P Ale na pozegnanie macha w 5 jezykach ;)

Geniusz! Jako żywo!

krycha.stara, Dziobak, ivf-ivf, BISCA, Sabina, satori lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:

Fajna ta Twoja cora. Nie dosc, ze ladna to i zaradna i madra.
    Taka by ja kciala.

Bo czasami jak popatrze na miescie co chodzi to mi sie odechciewa jak bum cyk cyk.

krycha.stara, Dziobak, Bozia3, ivf-ivf, Simba, BISCA, Sabina, moremi, Berenika lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ha, a moj mowi tata i Ada ("m" jest na razie w domysle). I maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ale tylko jak jest bardzo smutno i zle. Raz chyba ;)

swoja droga nie fer, ze wiekszosc zaczyna od tata!

Reni, Dziobak, ivf-ivf, krycha.stara, macduska, ComeToMeBaby, efcia, Sabina, Simba, BISCA, malgos741, Aasiula, ania.g, moremi, Mega, beates, satori lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [QUOTE

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 17:49

Dziobak, Bozia3, Simba, moremi lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Fajne, obcasa tylko brakuje porzadnego ;-)

obcasa nie dokladalam, bo po kopnieciu trzeba spie... uciekac.. a na obcasach jeszcze flaszke byz rozbila..

ivf-ivf, krycha.stara, ComeToMeBaby, Simba, moremi, satori lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
‹‹ 12832 12833 12834 12835 12836 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ