35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:ha, a moj mowi tata i Ada ("m" jest na razie w domysle). I maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ale tylko jak jest bardzo smutno i zle. Raz chyba
swoja droga nie fer, ze wiekszosc zaczyna od tata!
Bozia3, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:ha, a moj mowi tata i Ada ("m" jest na razie w domysle). I maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ale tylko jak jest bardzo smutno i zle. Raz chyba
swoja droga nie fer, ze wiekszosc zaczyna od tata!
Otóż...Kajtuś zaczął pięknie mówić kilka dni temu: MAMA...ja się ucieszyłam, ale A. mniej...
I co ja słyszę??? Kąpię się spokojnie w wannie - czytając ovu...a ten mu jedzie na okrągło" Murzynek Bambo w Afryce mieszka" Powtórz BAMBO, BAMBO, BAMBO....
ja pierdziu....i od wczoraj częściej od "mama" słyszę "bambo"....
No i uwierzycie, że to nie specjalnie...?krycha.stara, paszczakin, ivf-ivf, SolarPolar, Reni, efcia, macduska, Sabina, Simba, BISCA, Dziobak, ania.g, moremi, Berenika, beates, satori lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:A bo ci on mysliwy? Chlop jest w stanie piescia zastrzelic jak bedzie trzeba!
efcia, Dziobak, moremi lubią tę wiadomość
-
cytat: dane za 2015 rok w Krakowie:
"Wśród najczęściej nadawanych imion dla dziewczynek prym wiodą Zofie, Zuzanny, Julie, Hanny, Aleksandry, Maje, Alicje, Leny i Emilie. Najczęściej nadawane imiona dla chłopców to: Jakub, Jan, Antoni, Szymon, Adam, Filip, Franciszek, Kacper i Wojciech."Magdala lubi tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:W tych nic Ci nie grozi.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/09565fad768f.jpg
A w tych beda sie trzymac z daleka:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/61b3d0ba65c8.jpg
Niech się bekonem owiniekrycha.stara, macduska, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Ja swojego chłopa podejrzewam o podstęp - choć on się wypiera i wyśmiewa mnie od 3 dni...
Otóż...Kajtuś zaczął pięknie mówić kilka dni temu: MAMA...ja się ucieszyłam, ale A. mniej...
I co ja słyszę??? Kąpię się spokojnie w wannie - czytając ovu...a ten mu jedzie na okrągło" Murzynek Bambo w Afryce mieszka" Powtórz BAMBO, BAMBO, BAMBO....
ja pierdziu....i od wczoraj częściej od "mama" słyszę "bambo"....
No i uwierzycie, że to nie specjalnie...?
Murzynek Bambo w Afryce mieszka i niech tam zostanie?krycha.stara, macduska, Bozia3, ivf-ivf, kapturnica, Sabina, moremi, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZe tak zacznę z innej beczki.
Poszalałam wczoraj w sklepach. Wróciłam do domu, oglądam zdobycze...
Na 7 rzeczy jedna bluzka jest szaro-różowa ,4 są całe w różnych w odcieniach szarości.
I tak jest zawsze.Simba, Dziobak, ivf-ivf, paszczakin, SolarPolar, BISCA, kapturnica, Sabina, ania.g, malgos741, moremi, Berenika, beates, satori lubią tę wiadomość
-
Leon dzien przed ich urodzinami zaczal mowic TATA a od dwoch dni MAMA
Ale Mama to sie tak troche rozciaga na MAMMAMAAMAM
A wiecie co jest cudowne? Nauczylam Leona glaskac Maxa po glowie i to jest takie rozczulajace...
O ostatnio jak Max zaczal wyc to Leon wlozyl mu do buzi swoj smoczekAlbo z dobroci, albo nie mogl juz tego sluchac
Bozia3, krycha.stara, Dziobak, Reni, macduska, ivf-ivf, paszczakin, BISCA, Magdala, efcia, kapturnica, ComeToMeBaby, Sabina, Natka_79, ania.g, malgos741, caffe, gosia7122, Mega, Berenika, beates, satori lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Ze tak zacznę z innej beczki.
Poszalałam wczoraj w sklepach. Wróciłam do domu, oglądam zdobycze...
Na 7 rzeczy jedna bluzka jest szaro-różowa ,4 są całe w różnych w odcieniach szarości.
I tak jest zawsze.
Mam podobnie z czernia.
Ale szary tez kocham - nawet rozwazam zrobienie szarej kuchni.macduska, ivf-ivf, efcia, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny