35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój dostaje po 20 zeta na tydzień. Robię mu przelew na konto w poniedziałek - zwykle we wtorek już skuczy, że mu się skończyła kasa...
Oprócz tego ma oczywiście opłacony bilet miesięczny, telefon i jedzenie do szkoły....Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 14:28
kapturnica, efcia, BISCA, satori lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Nic. Zero. NUll.
Moja sama se zarabia.
Mlody u mnie dostaje stówe miesiecznie na swoje wydatki.I z tego sponsoruje sobie telefon , wyjscia itd.ivf-ivf, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Z innej beki, ale ciagle o dzieciach. W mojej corce zakochal sie kolega z klasy. Coz.. jakby to powiedziec... czarnoskory, w dodatku w Allaha wierzy i slabo po norwesku mowi, bo z jakiejs Somalii przyjechal...
Gorszego zestawu nie moglo byc. Corka w duchu skrajnie prawicowym sie wychowuje ( sama, zeby nie, ze rasistowska rodzina z nas), wiec chlopina nie ma nawet najmniejszej szansy. Wczoraj prezent gwiazdkowy jej przyniosl.
Corka zalamana...
Wacia, nie mow Ty tam nic Waciakowi juniorowi, bo jeszcze powie mojej i bedzie, ze ja na forum obgaduje. A przecez nie obgaduje, nie?ivf-ivf, Dziobak, efcia lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Z innej beki, ale ciagle o dzieciach. W mojej corce zakochal sie kolega z klasy. Coz.. jakby to powiedziec... czarnoskory, w dodatku w Allaha wierzy i slabo po norwesku mowi, bo z jakiejs Somalii przyjechal...
Gorszego zestawu nie moglo byc. Corka w duchu skrajnie prawicowym sie wychowuje ( sama, zeby nie, ze rasistowska rodzina z nas), wiec chlopina nie ma nawet najmniejszej szansy. Wczoraj prezent gwiazdkowy jej przyniosl.
Corka zalamana...
Wacia, nie mow Ty tam nic Waciakowi juniorowi, bo jeszcze powie mojej i bedzie, ze ja na forum obgaduje. A przecez nie obgaduje, nie?
Po prostu musi mu poleciec klasykiem: Ptak moze pokochac rybe, ale gdzie oni zbuduja wspolny dom?
krycha.stara, Reni, Bozia3, ivf-ivf, Dziobak, macduska, BISCA, efcia, ComeToMeBaby, SolarPolar, Sabina, Mimbla, moremi, Berenika, satori lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:tzn gdzie sobie zarabia?Bo u nas to ciezko z tym.
u nas w PL nastolatki też zarabiają.. jako galerianki
a chłopcy to nie wiemWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 14:25
krycha.stara, Simba, Bozia3, ivf-ivf, Dziobak, kapturnica, efcia, ComeToMeBaby, SolarPolar, Mimbla, moremi lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:tzn gdzie sobie zarabia?Bo u nas to ciezko z tym.Chyba ,ze masz na mysli dodatkowe zajecia w domu za które jej kasiorke dajesz
Mlody u mnie dostaje stówe miesiecznie na swoje wydatki.I z tego sponsoruje sobie telefon , wyjscia itd.
Dzieki temu kupila sobie ostatnio srajfona 6.
Ale tu inny przelicznik kasy. A ona oszczedna. Z tym, ze ja jej zasilam telefon, ale odpowiednik 50 zel wystarcza jej na 4 miechy.efcia, kapturnica, moremi, ania.g lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Jak nie obgadujesz jak obgadujesz.
Po prostu musi mu poleciec klasykiem: Ptak moze pokochac rybe, ale gdzie oni zbuduja wspolny dom?
krycha.stara, efcia, Simba, moremi, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Z innej beki, ale ciagle o dzieciach. W mojej corce zakochal sie kolega z klasy. Coz.. jakby to powiedziec... czarnoskory, w dodatku w Allaha wierzy i slabo po norwesku mowi, bo z jakiejs Somalii przyjechal...
Corka zalamana...
Wacia, nie mow Ty tam nic Waciakowi juniorowi, bo jeszcze powie mojej i bedzie, ze ja na forum obgaduje. A przecez nie obgaduje, nie?
Jaki czarnoskóry? Jakiej córce? Jakiemu wacikowi?
Nic nie widziałam, nic nie słyszałam!Dziobak, ivf-ivf, BISCA, efcia, Sabina, moremi, ania.g, satori lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Nie, nie to kasa mlodego .Mam juz subkonto zalozone jego i tam skladamy wszystko co sie na niego nalezalo tj z pzu meza, becikowe plus dodatki typu z chrzcin czy jak od kogos cos dostal.I jak musze kupic cos dla niego typu szczepionki czy jakies wieksze wydatki to z jego kupki
Starszy tez tak mial i dzis sam sobie na nie wplaca pieniadze a jak cos chce kupic to muz konta przelew robie
eee, mysmy becikowe przepili, jak to prawdziwa, polska rodzina powinna
powie sie, ze wtedy nie dawali..macduska, BISCA, Bozia3, efcia, Dziobak, ComeToMeBaby, Reni, Simba, moremi, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Wychodzi z psem sasiada, ktory pracuje po 12 godzin dziennie. Pies ma ADHD, bo to mieszaniec jakiego flatetcoat golden szmolden retrievera, wiec musi og wybiegac, czy w deszczu czy w mrozie.
Dzieki temu kupila sobie ostatnio srajfona 6.
Ale tu inny przelicznik kasy. A ona oszczedna. Z tym, ze ja jej zasilam telefon, ale odpowiednik 50 zel wystarcza jej na 4 miechy.
Bedzie Breivik w spodnicy!krycha.stara, ivf-ivf, Bozia3, Dziobak, efcia, Reni, moremi lubią tę wiadomość
-
Corka zalamana...
jak wczoraj gwiazdkowy?
dyskwalifikacja za spoznienie i po problemie. zadnej dyskryminacji! i zadnego mi tu, ze on przez allaha nie wiedzial, co to za milosc, nie stara sie, to mu nie zalezy..
ale czekaj, czekaj.. wielblad to czasem nie byl?krycha.stara, Dziobak, Simba, Mega lubią tę wiadomość