X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój dostaje po 20 zeta na tydzień. Robię mu przelew na konto w poniedziałek - zwykle we wtorek już skuczy, że mu się skończyła kasa...:)
    Oprócz tego ma oczywiście opłacony bilet miesięczny, telefon i jedzenie do szkoły....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 14:28

kapturnica, efcia, BISCA, satori lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Nic. Zero. NUll.
    Moja sama se zarabia.
    tzn gdzie sobie zarabia?Bo u nas to ciezko z tym.Chyba ,ze masz na mysli dodatkowe zajecia w domu za które jej kasiorke dajesz ;)
    Mlody u mnie dostaje stówe miesiecznie na swoje wydatki.I z tego sponsoruje sobie telefon , wyjscia itd.

ivf-ivf, efcia, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Z innej beki, ale ciagle o dzieciach. W mojej corce zakochal sie kolega z klasy. Coz.. jakby to powiedziec... czarnoskory, w dodatku w Allaha wierzy i slabo po norwesku mowi, bo z jakiejs Somalii przyjechal...
    Gorszego zestawu nie moglo byc. Corka w duchu skrajnie prawicowym sie wychowuje ( sama, zeby nie, ze rasistowska rodzina z nas ;) ), wiec chlopina nie ma nawet najmniejszej szansy. Wczoraj prezent gwiazdkowy jej przyniosl.

Corka zalamana...

Wacia, nie mow Ty tam nic Waciakowi juniorowi, bo jeszcze powie mojej i bedzie, ze ja na forum obgaduje. A przecez nie obgaduje, nie? ;)
    ło matko współczuję...oby mu się tylko nie udało jej zawrócić w głowie...bo to różnie bywa...

ivf-ivf, Dziobak, efcia lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Simba Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Z innej beki, ale ciagle o dzieciach. W mojej corce zakochal sie kolega z klasy. Coz.. jakby to powiedziec... czarnoskory, w dodatku w Allaha wierzy i slabo po norwesku mowi, bo z jakiejs Somalii przyjechal...
    Gorszego zestawu nie moglo byc. Corka w duchu skrajnie prawicowym sie wychowuje ( sama, zeby nie, ze rasistowska rodzina z nas ;) ), wiec chlopina nie ma nawet najmniejszej szansy. Wczoraj prezent gwiazdkowy jej przyniosl.

Corka zalamana...

Wacia, nie mow Ty tam nic Waciakowi juniorowi, bo jeszcze powie mojej i bedzie, ze ja na forum obgaduje. A przecez nie obgaduje, nie? ;)
    Jak nie obgadujesz jak obgadujesz.
    Po prostu musi mu poleciec klasykiem: Ptak moze pokochac rybe, ale gdzie oni zbuduja wspolny dom?
    ;)

krycha.stara, Reni, Bozia3, ivf-ivf, Dziobak, macduska, BISCA, efcia, ComeToMeBaby, SolarPolar, Sabina, Mimbla, moremi, Berenika, satori lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ło matko współczuję...oby mu się tylko nie udało jej zawrócić w głowie...bo to różnie bywa...
    Co ty... O to sie nie musze na szczescie martwic!

kapturnica lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    tzn gdzie sobie zarabia?Bo u nas to ciezko z tym.

u nas w PL nastolatki też zarabiają.. jako galerianki ;-)
    a chłopcy to nie wiem

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 14:25

krycha.stara, Simba, Bozia3, ivf-ivf, Dziobak, kapturnica, efcia, ComeToMeBaby, SolarPolar, Mimbla, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    A bo makaron zem kleila, to nadrabiam. Chyba moge? ;-)

Możesz ;-)

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Pochwalam, rutyna dobrze robi dzieciom.

pacz pani, nastepna kijek wbija..

krycha.stara lubi tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    u nas w PL nastolatki też zarabiają.. jako galerianki ;-)
    a chłopcy to nie wiem
    Reni ja Ci chyba w nowym roku jeszcze nie mowilam ze cie aj lowu ju? No to yes, aj ken

krycha.stara, efcia, Reni, moremi lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    tzn gdzie sobie zarabia?Bo u nas to ciezko z tym.Chyba ,ze masz na mysli dodatkowe zajecia w domu za które jej kasiorke dajesz ;)
    Mlody u mnie dostaje stówe miesiecznie na swoje wydatki.I z tego sponsoruje sobie telefon , wyjscia itd.
    Wychodzi z psem sasiada, ktory pracuje po 12 godzin dziennie. Pies ma ADHD, bo to mieszaniec jakiego flatetcoat golden szmolden retrievera, wiec musi og wybiegac, czy w deszczu czy w mrozie.
    Dzieki temu kupila sobie ostatnio srajfona 6. ;)
    Ale tu inny przelicznik kasy. A ona oszczedna. Z tym, ze ja jej zasilam telefon, ale odpowiednik 50 zel wystarcza jej na 4 miechy.

efcia, kapturnica, moremi, ania.g lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    A w innym temacie ile dajecie kieszonkowego miesiecznie nastolatom ????

moja ma tygodniowki 50zł

kapturnica lubi tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Jak nie obgadujesz jak obgadujesz.
    Po prostu musi mu poleciec klasykiem: Ptak moze pokochac rybe, ale gdzie oni zbuduja wspolny dom?
    ;)
    Kuzwa nigdzie! Jak przyjdzie do nas do domu ( ten ptak ), toc chlop og zastrzeli!

krycha.stara, efcia, Simba, moremi, satori lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2016, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:

Corka zalamana...

Jaki czarnoskóry? Jakiej córce? Jakiemu wacikowi?

Nic nie widziałam, nic nie słyszałam!

Dziobak, ivf-ivf, BISCA, efcia, Sabina, moremi, ania.g, satori lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Nie, nie to kasa mlodego .Mam juz subkonto zalozone jego i tam skladamy wszystko co sie na niego nalezalo tj z pzu meza, becikowe plus dodatki typu z chrzcin czy jak od kogos cos dostal.I jak musze kupic cos dla niego typu szczepionki czy jakies wieksze wydatki to z jego kupki ;)
    Starszy tez tak mial i dzis sam sobie na nie wplaca pieniadze a jak cos chce kupic to muz konta przelew robie ;)

eee, mysmy becikowe przepili, jak to prawdziwa, polska rodzina powinna ;)

powie sie, ze wtedy nie dawali..

macduska, BISCA, Bozia3, efcia, Dziobak, ComeToMeBaby, Reni, Simba, moremi, Mega, satori lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • BISCA Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Simba na Twitterze kot Simona ma swoje konto i taki sam avatar jak Ty :-)

Simba, do sadu o plagiat go !
    Na krowie kopytko !

ivf-ivf, paszczakin, Reni, Simba lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • ivf-ivf Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    pacz pani, nastepna kijek wbija..

Ale, że co to też źle? Znowu coś chlapłam... :-(

krycha.stara lubi tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    A co chlaplas? Biale czy czerwone? ;-)

Na przemian, oba ;-)

krycha.stara, malgos741 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Wychodzi z psem sasiada, ktory pracuje po 12 godzin dziennie. Pies ma ADHD, bo to mieszaniec jakiego flatetcoat golden szmolden retrievera, wiec musi og wybiegac, czy w deszczu czy w mrozie.
    Dzieki temu kupila sobie ostatnio srajfona 6. ;)
    Ale tu inny przelicznik kasy. A ona oszczedna. Z tym, ze ja jej zasilam telefon, ale odpowiednik 50 zel wystarcza jej na 4 miechy.
    A co bedzie jak sie dowie, ze w tym czasie mamusia za nia i Adasia przytula 4 tysie PLN miesiecznie i sobie kupuje Volva?
    Bedzie Breivik w spodnicy!

krycha.stara, ivf-ivf, Bozia3, Dziobak, efcia, Reni, moremi lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:

Corka zalamana...

jak wczoraj gwiazdkowy?

dyskwalifikacja za spoznienie i po problemie. zadnej dyskryminacji! i zadnego mi tu, ze on przez allaha nie wiedzial, co to za milosc, nie stara sie, to mu nie zalezy..

ale czekaj, czekaj.. wielblad to czasem nie byl?

krycha.stara, Dziobak, Simba, Mega lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mieszka, która w Kolonii? Ludzie okupują sklepy ze straszakami broni i bronia gazową po 80 napasciach seksualnych dokonanych przez uchodźców :-( Krycha ty lrpiej uwazaj na siebie.

krycha.stara, Simba, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość

‹‹ 12831 12832 12833 12834 12835 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ